Artiest banner

Theo Mezz


Biografie

Theo Mezz is alweer 12 jaar bezig als zanger en entertainer met het grotere werk.
Zo kwam hij in aanraking in 2005 met Dj Maurice, bekent van de Après-ski Safari uit Rotterdam en John Marks van Studio White Villa in Ede.
Daar maakt hij samen met Dj Maurice en John Marks de cover ”Het is Over” en hoe,het nummer blijkt het nog steeds super te doen in kroegen, danscafés en de grotere discotheken.

Een paar jaren later zijn er nog meer covers opgenomen in studio White Villa,
en zijn er ook eigen nummers te horen geschreven en geproduceerd door Kees Tel. Je laat me zweven – In De Polonaise – Ik Hou van de Noordzee.
Frank Verkooyen van Boom studio in Breda produceerde de single De Zingende Kangoeroe.
In 2010 Nam Theo Mezz de single op.. Lekker in mijn Vel.. tot stand gekomen door het afval programma van RTL4 S.O.S. Sonja en was ook te zien in het programma Koffie tijd van RTL4 geproduceerd door Laurens van Wessel van studio Wesco te Roosendaal.
Daarna kwam het feestnummer Oh La La Deze nacht gaat het gebeuren in 2011.
In 2012 kwam Theo Mezz in aanraking met Ger Oerlemans van OMP die voor het eerst het nummer Weekend produceerde ,een gezellig feestnummer waardoor je gelijk zin krijgt in het weekend.
In 2013 scoorde Theo Mezz zijn eerste Top 100 hitje met Diana een cover van Paul Anka uit 1957 en
kwam de single bijna in alle lijsten hoog binnen van Nederland !!!
Daarna volgde nog de singles Don’t Worry Be Happy , Wat Is zeker, ook een geweldig feestnummer en de single Als Ik Jou Niet Had Gehad ,
Nummers genoeg om zijn eerste Album te lanceren in een uitverkocht Calypso Theater in Wijk bij Duurstede.
de laatst genoemde singles + album zijn allemaal uitgebracht onder het inmiddels welbekende  label Rood Hit Blauw.
Voor verdere informatie kunt u ook een kijkje nemen op www.theomezz.nl  You tube , Facebook of info via Rood Hit Blauw waar u Theo Mezz ook kunt boeken.
Theo Mezz maakt een feest voor jong en oud en heeft een 100 % feestgehalte !!!

Nieuws

Gooi de stoelen maar aan de kant voor nieuwe track van Theo Mezz !

Theo Mezz was de eerste artiest die onlangs het fonkelnieuwe kantoor van Rood-Hit-Blauw  Produkties binnen stapte in hartje Nijkerk. Niet zo gek natuurlijk want de zingende patatkoning uit Wijk bij Duurstede zoals Theo in zijn regio ook wel wordt genoemd brengt sinds jaar en dag zijn muziek uit op dit label van Ronald Visch. 14 oktober jl. vond in het Calypso Theater in zijn eigen woonplaats het evenement Theo Mezz & Friends plaats. “Het gezelligste feest van het jaar”, zo riep de zanger uit. In een feestelijke entourage bracht hij meteen zijn allernieuwste product ten gehore: ‘Kom dans vanavond met mij’.

Iets meer dan een jaar geleden trouwens lanceerde Theo in ditzelfde theater zijn debuutalbum ‘Toen en nu’. Hierop staan liedjes als ‘Don’t worry be happy’,  ‘Diana’, ‘Lekker in mijn vel’, ‘Oh La La Deze nacht gaat het gebeuren’, ‘Als ik jou niet had gehad’ en nog 10 heerlijke typische Theo Mezz-nummers. Voor zijn nieuwe single ‘Kom dans vanavond met mij’ schreef Pascal de Vormer zowel de tekst als de muziek. De track is opgenomen en geproduceerd onder de deskundige leiding van Joris van Dijk en Michel Clerx, de mannen achter Sonic Solution in Roosendaal. De stoelen kunnen aan de kant, laat de sleur achter je en ga lekker samen dansen, aldus deze feestknijter van jewelste van Theo Mezz!

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/track/7jJDYHFxNdcRQHDgpjT6x8

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614005483

Link naar youtube: https://youtu.be/B0d4RCx3ycE

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/theo-mezz/

Kom dans vanavond met mij…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Kom dans vanavond met mij’  is verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie is op diverse televisiestations en Youtube te zien.