Keer terug naar Nieuws

Ray Smith kondigt nieuwe single en album aan.

Terwijl Ray Smith net z’n laatste interview m.b.t. z’n zomersingle ‘Ga met me mee’ heeft afgerond, presenteert hij nu het jive-achtige nummer ‘Voor jou’. De titel verklapt al een klein beetje waar het over gaat. Ray heeft namelijk speciaal voor z’n vrouw dit vrolijke lied geschreven waarin hij aangeeft alle liefde met haar te willen delen

‘Mijn vrouw is m’n echte soulmate. Wij kennen elkaar al zolang en weten precies wat we aan elkaar hebben. Het was voor mij dan ook niet heel erg moeilijk om een tekst op papier te zetten. Natuurlijk vonden de opnames weer plaats bij m’n vaste producer Laurens van Wessel. Het grootste gedeelte van de productie hebben we samen gedaan. Omdat het nummer zich leent voor live instrumenten zijn die ook volop aanwezig. Het eindresultaat heb ik gedeeld met een aantal vrienden die altijd een oprechte mening hebben. Dat leverde veel positieve feedback op en daar ben ik heel erg blij mee’, glundert Ray.

De reden dat ‘Voor jou’ nu verschijnt heeft alles te maken met de release van z’n album op 18 november 2020. Precies 4 jaar geleden vond op die datum de eerste kennismaking plaats met Laurens van Wessel. Omdat Ray besloot om Nederlandstalig repertoire uit te brengen bracht Laurens hem in contact met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties. In de tijd heeft Ray ontzettend veel bereikt. Naast veel bezoekjes aan Radio- & TV stations heeft hem dat veel fans en nieuwe contacten opgeleverd.

Ray moest vanwege de maatregelen van het RIVM de geplande albumpresentatie helaas annuleren. Hij probeert het in 2021 te compenseren met een soort Ray & Friends party. Een datum noemt Ray nog niet omdat hij verwacht dat het jaar 2021 nog met de nodige onzekerheid zit. Zodra het kan, laat Ray van zich horen.

De CD single ‘Voor jou’ is vanaf 28 oktober 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Jaap van Didden, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. De beelden zijn geschoten in een grote hal. Al zingend is hij met een aantal speciale kleurrijke effecten te bewonderen

Ray Smith  ‘Voor jou’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://fuga.ffm.to/voorjou

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ray-smith/

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring