Nomineer jouw favoriete Nederlandse artiest en Stem NU!


Keer terug naar Nieuws

Wij willen dat het Nederlandse lied nog meer omarmd wordt omdat het dat verdient en om die reden is het initiatief genomen voor de Muzikale Lintjesregen en de jaarlijkse Gouden Tulp Award.

De fans bepalen wie er een Muzikaal Lintje opgespeld krijgt!

Nederlandstalige muziek is laagdrempelig toegankelijk en laat emoties herkennen en voelen. De waarde van Nederlandstalige muziek is te vinden in de steun die mensen door het luisteren en/of het meezingen ervan ervaren. Zingen geeft troost, verbindt en maakt blij.

Nomineren voor de Muzikale Lintjesregen
Het nomineren voor de Muzikale Lintjesregen is NU gestart via de website www.muzikalelintjesregen.nl. Tijdens de opname dag van Thuis in Holland i.s.m. RoodHitBlauw zullen de 5 meest genomineerden voor een Muzikaal Lintje, het lintje opgespeld krijgen door Nederlands grootste Oranje- en Koningshuisfan Johan Vlemmix.

Iedereen kan een persoon nomineren voor een Muzikaal Lintje, de enige voorwaarden zijn dat de genomineerde een persoon betreft die: een aandeel levert of geleverd heeft aan het Nederlandstalige muziekgenre of bijdraagt of bijgedragen heeft aan de promotie ervan.

Stemmen voor de Lintjes van 3 juli 2021 kan tot vrijdag 2 juli 2021 tot 18.00 uur. (Stemmen na 18.00 uur gaan door na de volgende Muzikale Lintjesregen)

Gouden Tulp Award
De Gouden Tulp Award is een waardering voor artiesten of personen die werkzaam zijn of werkzaam geweest zijn in het Nederlandstalige muziekgenre. De award wordt uitgereikt aan personen die een aandeel leveren of geleverd hebben aan het Nederlandstalige muziekgenre of bijdragen of bijgedragen hebben aan de promotie ervan.

Kiezen van de genomineerden voor de Gouden Tulp Award:
De volgende ontvanger van de Gouden Tulp Award wordt door de jury gekozen uit de personen die een Muzikaal Lintje hebben ontvangen.

Uitreiken Gouden Tulp Award

Het uitreiken van de 1e Award zal tijdens de opnames van Thuis in Holland plaatsvinden op

3 juli 2021 in Nijkerk. De Award wordt jaarlijks uitgereikt.

Muzikale Lintjesregen & Gouden Tulp Award

(Een initiatief van Thuis in Holland & RoodHitBlauw Producties)

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring