Helmonder “Gerrit Vos” pakt zangcarriere weer actief op !


Keer terug naar Nieuws

Het is een tijdje stil geweest rondom Gerrit Vos als artiest en het optreden en het zingen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom is er onlangs, samen met zijn platenlabel en managementRood-Hit-Blauw Producties, besloten om vanaf nu weer actief verder te bouwen aan zijn zangcarriere! Zijn nieuwe single is besproken en gepland om uit te brengen!

Ronald  Rood-Hit-Blauw:

Ik wist dat Gerrit nog een aantal hele mooie liedjes op de plank had liggen die opgenomen zijn bij Manfred Jongenelis. Duizend rode rozen is daarvan een voorbeeld en te mooi om niets mee te doen! Na Gerrit hierover te hebben gesproken vind ik het geweldig weer verder met hem te gaan werken en de liedjes aan de fans te presenteren. Uiteraard met een mooie bijpassende clip waarbij het draaiboek al is geschreven.

Op 30 Maart 2022 zal het lied en videoclip “Duizend rode rozen” uitkomen op ons label en geplugd worden door Score Promotions.

Linkje(s) naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/gerrit-vos/

Facebook:

https://www.facebook.com/gerrit.vos.507

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? www.roodhitblauw.nl

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw  info@roodhitblauw.nl

RTV-Promotie: Score Promotions info@scorepromotions.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring