Die Holländer verrassen met Summer Remix ‘Alles komt goed’! De agenda staat open voor boekingen!


Keer terug naar Nieuws

Die Holländer verrassen met Summer Remix ‘Alles komt goed’! De agenda staat open voor boekingen!

De kreet ‘Alles komt goed’ is uiteraard zeer toepasselijk in de huidige tijd! De laatste Corona perikelen zullen vlot achter ons worden gelaten.

Die Holländer (Laura en Martino) hebben dit lied enige tijd geleden uitgebracht. Het lied heeft als basis ‘Cordula Grun’ een enorme Apres Ski hit in Duitsland en massaal meegezongen tijdens de bierfesten in Munchen. Het refrein zo aanstekelijk dat het direct in je hoofd bijft hangen. Het is tijd voor de  Summer Remix versie!

‘Die Holländer’ brengen diverse liedje uit in de alom bekende Mallorca Sound. Er zijn al afspraken m.b.t. TV-Opnames in Duitsland en Nederland. Het Nederlandse duo gaat naast Duitsland en Nederland ook op vakantiebestemmingen (wintersport – en zomervakantie) voor succes.

Party-Feest act Die Holländer zijn breed inzetbaar op Zomer-Feesten, Festivals, Party’s, Bedrijfsfeesten, Après ski party’s en uiteraard de Oktoberfesten. ‘Die Holländer’ een duo met een speciale Hollandse uitstraling!

Rood-Hit-Blauw Produkties behartigt het management, regelt de exclusieve boekingen en brengt de platen uit van Die hollander uit op haar platenlabel.

Linkjes:

Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/die-hollander/

Youtube:  https://www.youtube.com/watch?v=wMCR8J6mcfk

Spotify: https://open.spotify.com/track/0IihhdlQwiyJcLvwx8u0ZL?si=0430c9f5e518430a

Youtube trailer Die Hollander: https://www.youtube.com/watch?v=9Xj8SHaSlYA

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Promotie:  Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Rood-Hit-Blauw.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring