Erwin Haarmans zet de kroeg op de kop met feestknaller ‘Alles in het leven’


Keer terug naar Nieuws

Erwin Haarmans zet met z’n feestknaller ‘Alles in het leven’ de kroeg op de kop. Volgens Erwin werd het ook de hoogste tijd dat de deuren van de café’s weer als vanouds tot in de late uurtjes geopend zijn. De plaat lag al geruime tijd op de plank, maar het was gewoon zonde om deze vanwege de pandemie uit te brengen. Gelukkig is die tijd voorbij en kan Erwin zich focussen op de promotie van z’n nieuwe single die bij platenlabel Rood- Hit-Blauw verschijnt.

Net zoals z’n voorganger ‘Ja jij, alleen jij’ is Harry Gerritsen verantwoordelijk voor de heerlijk meezingbare tekst. De opnames van de nieuwe single ‘Alles in het leven’ vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. Muzikaal gezien een waar pronkstuk waarin tal van instrumenten de revue passeren. Erwin is ontzettend benieuwd hoe deze ontvangen wordt. Het gehele team waar hij mee samenwerkt heeft er in ieder geval een goed gevoel over.

Veel heeft Erwin ook te danken aan zijn zangcoach Ingrid Simons. ‘Dat heeft inmiddels z’n vruchten afgeworpen. Ik moet eerlijk zeggen dat het ontzettend moeilijk is om je eigen stem te beheersen, maar het lukt me aardig. De technieken die ze me leert zorgen ervoor dat je vanuit je borst en buik gaat zingen. Mijn stemgeluid ontwikkelt zich en dat is fijn om te ervaren

De CD single ‘Alles in het leven’ is vanaf 4 mei 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey (Filmcreatie) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Erwin Haarmans ‘Alles in het leven‘….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/erwinhaarmans_allesinhetleven

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=bGX7qMRIVxY

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/erwin-haarmans/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring