Herman Bakhuis verwerkt vreselijk drama in debuutsingle ‘Daarom dans ik alleen’


Keer terug naar Nieuws

Op 26 februari 2022 voltrok zich een vreselijk drama op de Broekdijk in Bruchterveld. Het was die ochtend behoorlijk mistig
en daardoor zijn waarschijnlijk 2 auto’s op elkaar gebotst. Als gevolg hiervan overleed Marijke Bakhuis. Haar man, Herman
Bakhuis, probeert met z’n debuutsingle ‘Daarom dans ik alleen’ mensen wakker te schudden die ook in zo’n situatie zijn beland.
Zijn boodschap is heel helder….!.Doorgaan met leven en vooruitkijken. Waar hij voor leefde is weg, maar toch ging
Herman niet bij de pakken neerzitten. Natuurlijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Samen met z’n drie zoons van respectievelijk 5, 8 en 9 jaar heeft hij het leven weer opgepakt en dat is volgens Herman best pittig.

Herman: ‘Het moment dat je schoonzusje aan de deur staat die het vreselijke nieuws vertelt gaat door merg en been. In mijn leven heb ik al veel tegenslagen gehad. Ik was ook gedupeerde van de toeslagenaffaire en dat heeft een behoorlijke impact gehad op ons gezin. Helaas heeft Marijke niet mee mogen maken dat na jaren van ‘vechten’ met de belastingdienst wij alsnog gecompenseerd worden. Het allerzwaarste wat ik alsvader heb moeten doen is het verdrietige nieuws aan m’n zoons vertellen. Ik ben zelf behoorlijk positief ingesteld en heb de kracht weten over te brengen dat we het met z’n viertjes gaan redden. Menigeen had de handdoek in de ring gegooid. Ik haalde ook veel genoegdoening uit muziek en dat deelde ik met zangeres Margretha. Ik ken haar redelijk goed en zij gaf aan dat ik hier iets mee moest doen. Zij bracht mij in contact met Roland Verstappen en Manfred Jongenelis. Nadat ik de tragedie aan Roland had verteld heeft hij het om weten te zetten naar een perfecte tekst. Manfred heeft vervolgens de juiste instrumenten uit de kast gehaald en heeft een arrangement gemaakt waar ik trots op ben. Ik hoop echt dat de mensen goed naar de tekst luisteren. In de meeste gevallen moet je het uiteindelijk toch allemaal zelf verwerken. In het begin is er nog wel aanloop van visite, maar dat verwaterde al heel snel. Dat merkte ik al heel vlug. Ik heb nu echter de smaak van zingen wel te pakken. Wellicht is dit wel het begin van een nieuwe periode in m’n leven en hoef ik misschien niet altijd alleen te dansen.

De CD single ‘Daarom dans ik alleen’ is vanaf 23 november 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey (Filmcreatie), zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Herman Bakhuis……Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/hermanbakhuis_daaromdansikalleen

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=pL0t2Pq4N84

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/herman-bakhuis/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie:  Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring