Albert & Margretha beklinken vriendschap met ‘Nooit te laat’


Keer terug naar Nieuws

Nadat Albert & Margretha in april 2019 hun krachten bundelden resulteerde dit in de verrassende duetsingle ‘Als je vrienden hebt’. Ondanks dat ze hadden afgesproken dat het bij één single zou blijven, bezochten ze onlangs de studio van Arnold Muhren om ‘Nooit te laat’ op te nemen.

Omdat ‘Als je vrienden hebt’ het goed heeft gedaaan en nog steeds bij de radiostations veelvuldig wordt gedraaid, kwam Margretha op het idee om de fantastische vriendschap met Albert te beklinken met een opvolger. Zij riep de hulp in van Jeroen Englebert.

‘Jeroen kwam met het idee om een vrolijk feestlied met een lekkere sound te produceren. Van de eerste tot de laatste noot is het een echte meezinger geworden. Het gaat erom dat het nooit te laat is om het  leuk te hebben. In de clip, die opgenomen is door Liberate96, wordt de verhaallijn met een knipoog naar de KPN reclame die Albert ooit voor z’n rekening nam, uitgebeeld. We zijn heel erg benieuwd wat iedereen ervan vindt’, glundert Margretha.

Albert geniet ook van de samenwerking met Margretha. ‘We komen uit twee verschillende muzikale werelden. Margretha is bezeten van kleinkunst en ik ben een echt feestbeest. ‘Als je vrienden hebt’ heeft ons leuke opdrachten opgeleverd. Margretha is ondertussen een hele goede vriendin geworden en daar ben ik erg bij mee’, aldus Albert.

De CD single “Nooit te laat’  is vanaf 9 oktober verkrijgbaar op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/albert-margretha/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=nxySlYKVM3E

Spotify: https://open.spotify.com/track/3JkOb9cKLmODQ5XXmHBQNf?si=EQwYIw6RQB-rTq5tPVdGCw

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/nooit-te-laat/1482638167?i=1482638169

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/114093642

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113874622

Albert & Margretha….…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring