Allround Feest DJ Danny kondigt nieuwe single en mooie stap aan.


Keer terug naar Nieuws

Op een feestje kwamen ze elkaar als eens tegen en was er een 1e kennismaking tussen Feest DJ Danny en Rood-Hit-Blauw producties. Danny vertelde hier over zijn vak als DJ, Entertainer en Zanger en Ronald over zijn platenlabel en de werkwijze.

Ronald (RHB)

De eerste kennismaking met Danny herinner ik me nog goed. Het was op een feestje in Brabant en ik vond hem een leuke gast, spontaan, gedreven en hij is een work-aholic. Feest DJ Danny is uniek, hij draait, zingt en entertaint.
Dus voor een feestje waar “Het dak eraf moet” is Danny erg geschikt. Het viel mij direct op dat hij de muziek naadloos aansloot bij de sfeer in de zaal. Voor ons dus een toegevoegde waarde op het label. We zien uit naar een mooie samenwerking.

Feest DJ Danny:
Ik heb destijds met Ronald afgesproken om hem terug te contacten zodra ik mijn eigen single had opgenomen bij Sonic Solutions. Mijn single ligt klaar en het vervolggesprek is inmiddels geweest. Het is mij duidelijk, Ronald is net zo bevlogen met zijn label als ik als DJ en Zanger ben. De klik en eerlijkheid is voor mij belangrijk. Ik ga met een goed gevoel deze mooie stap aan.

De nieuwe single “Er even tussenuit” wordt op 7 April a.s.
uitgebracht onder het RHB label en dan volgt er meer nieuws!

Link(s)

Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/feest-dj-danny/

Facebook: https://www.facebook.com/DjDannyKeurentjes

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Boekingen: info@lukassen.nl tel: (024) 323 27 14

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Rood-Hit-Blauw Producties

Feest DJ Danny……..Alweer een RoodHitBlauw Productie

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring