Anthony keert terug op vertrouwd   Rood-Hit-Blauw label.


Keer terug naar Nieuws

Anthony de levensliedzanger uit Breda heeft tot nu toe al ruim 100 liedjes uitgebracht. Bekende liedjes van Anthony zijn oa: Toen ik alles had gehad, Alleen is maar alleen, Kleine jongen, Vergeef mij, Rode rozen

Anthony:                                                                                                                              Ik ben onlangs op een zaterdagmorgen naar Nijkerk gereden om Ronald na lange tijd weer eens te spreken. Het bezoek voelde direct weer vertrouwd, en de klik zoals destijds was nog steeds aanwezig. We hebben de zaken goed doorgenomen en het werd me duidelijk: Ronald kent het wereldje als zijn broekzak, en weet alles uit een single te halen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat mijn single in goede handen is.

Anthony’s single is opgenomen in Manfred’s studio in Etten – Leur en is getiteld Ave Maria. Deze single zal 25 November 2020 gereleased en gepromoot worden op het Platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Rondom 25 November nog meer nieuws over Anthony en zijn nieuwe single

Linkje(s):

Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/anthony-fokkema/

Anthony Fokkema – Ave Maria…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Abonneer u nu op het Youtube/Spotify kanaal van Rood-Hit-Blauw en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !

Noot voor de Redactie (Niet voor publicatie)

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring