Arthur van Steijn laat remix maken van ‘Ik wil alleen maar leven’


Keer terug naar Nieuws

De zangcarrière van Arthur van Steijn begon in 1991 serieus vorm te krijgen. Op het podium vertolkte hij hoofdzakelijk covers van bekende artiesten waar hij een eigen draai aan gaf. In al die jaren bracht hij echter maar een viertal singles uit waaronder in 2011 het nummer ‘Ik wil alleen maar leven’. Veel ruchtbaarheid is daar destijds niet aan gegeven. Vandaar dat er nu op het Rood-Hit-Blauw  label een 2019 remix van het nummer verschijnt.

Omdat Arthur de laatste tijd veel goede recensies over Sonic Solutions las, nam Arthur contact op met producer Joris van Dijk en of hij ideeën had om het lied in een hedendaags jasje te steken. De tekst die destijds is geschreven door Erwin  van Prehn is hetzelfde gebleven. Deze ‘oude’ tekstschrijver van de André Hazes klassieker ‘Kleine jongen’ had binnen enkele uren de tekst uit z’n mouw geschud.

Omdat ik alles graag nog voor m’n vakantie uit wilde brengen stuurde Joris mij al vrij snel de demo zodat de clipopname direct gepland kon worden. Overigens heeft Bart Schuermans (dezelfde clipregisseur die ook de oorspronkelijke beelden heeft geschoten), prachtige shots gemaakt. Het resultaat is precies zoals ik me had voorgesteld’, aldus Arthur.

Vanwege de prettige ervaring die Arthur een paar jaar had opgedaan met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw besloot hij om wederom bij hem aan te kloppen. ‘Ondanks de tijdsdruk die ontstond vanwege mijn geplande vakantie heeft Ronald alles soepel en snel laten verlopen en dat heeft ervoor gezorgd dat de release, nog voordat ik op vakantie ga gelukt is, onthult Arthur.

De CD single ‘Ik wil alleen maar leven’ is vanaf 2 augustus 2019 verkrijgbaar en te streamen  op de bekende platforms.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/arthur-van-steijn/

Youtube: https://youtu.be/YLxeXgWqtGs

Spotify: https://open.spotify.com/track/38mKxdZRypD051riz3K2KS?si=Xdl919fmS4ejPI1woe5Smg

Apple Music./ITunes: volgt nog

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/106027132

HitsNL: Volgt nog

Arthur van Steijn……alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring