Artiest banner

Anthony Fokkema


Biografie/Nieuws

Anthony Fokkema heeft speciaal voor z’n eigen moeder het
gevoelige nummer ‘Moeder, neem deze rozen’, nieuw leveningeblazen. De tekst van het door Johnny Hoes geschrevenlied is exact hezelfde gebleven. Het arrangement isopgenomen met het voor Anthony gebruikelijke geluid. De
credits daarvoor gaan naar Manfred Jongenelis. In overleg met z’n platenlabel Rood-Hit-Blauw is besloten om deze single enkele dagen voor moederdag te lanceren. Als er iemand is die de afgelopen 25 jaar veel voor Anthony heeft betekend, is dat z’n moeder. ‘Al die jaren ging ze mee naar zijn optredens en als straks alles weer normaal is blijft ze dat doen. Ze heeft duizenden cd’s verkocht aan zijn fans en liefhebbers van het Nederlandse lied. Om haar te bedanken heb ik dit lied speciaal voor haar opgenomen. Nadat ik haar het liedje liet horen vloeiden er natuurlijk wel een paar traantjes. onthult Anthony.
Anthony:
Mijn nieuwe lied ‘Moeder, neem deze rozen’ is niet alleen een hommage aan mijn moeder. Ik wil alle moeders een hart onder de riem steken en bedanken dmv dit lied. Inmiddels ligt er ook al een splinternieuwe productie op de plank, zodra het coronavirus onder controle is, wordt deze uitgebracht. Anthony heeft dit nummer, wederom opgenomen bij Manfred Jongenelis.
De CDsingle ‘Moeder, neem deze rozen’ is vanaf 7 mei 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Jos van de Wiel (ZizoMedia) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.Anthony ‘Moeder, neem deze rozen’’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

————————————————————————————–
Voor de redactie(s):
Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T:

Laatste Nieuws

Anthony Fokkema brengt persoonlijk album ‘Anthony zingt levensliedjes’ uit

Anthony Fokkema bestempelt zijn 11 tracks tellende album ‘Anthony zingt levensliedjes’ als een autobiografische verzamelaar waar hij samen met Manfred Jongenelis met hart en ziel aan heeft gewerkt. Anthony weet dat hij één van de weinige artiesten is die überhaupt nog een album uitbrengt. Anthony vindt dat het een meerwaarde als zijn fans iets tastbaar in handen hebben. Bovendien past dit stukje nostalgie bij het levenslied. Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties deelt zijn mening en is trots dat zijn label dit album in de markt mag zetten.

Anthony: ’Het levenslied hoort gewoon bij mij. Ik zeg wel vaker dat mijn hart het levenslied ademt. Op het album staan allemaal liedjes waar ik voor de volle 100% achtersta. Drie tracks op het album hebben een gouden randje. Dat zijn de liedjes die ik zing over mijn vrouw, het nummer voor mijn overleden moeder én het duet dat ik samen met mijn 9-jarige zoontje Toine heb opgenomen. Overigens ben ik heel erg blij met de overige nummers die het echt autobiografisch maken. In de 25 jaar dat ik nu zing heb ik zo’n 120 liedjes opgenomen die allemaal bestempeld kunnen worden als nummers met een lach en een traan. Om mij te onderscheiden van de rest wil ik me vasthouden aan deze muziekstijl. Ik heb ook tijden gekend dat ik elk jaar een album uitbracht. Gelukkig verkoop ik tijdens m’n optredens nog steeds cd’s en zolang het publiek daarom vraagt, breng ik ze uit. Bovendien ben ik erg blij met de doelgroep die mij speciaal voor het levenslied boeken. Ik heb per slot van rekening niet voor niets een mooi repertoire opgebouwd waar m’n fans van houden.

Een maand na de lancering van dit album verschijnt er ook nog een single ter promtie van het Album. Daarover volgt binnenkort meer informatie.

Het album ‘Anthony zingt levensliedjes’ is vanaf 14 september 2022 verkrijgbaar.

Anthony ‘Anthony zingt levensliedjes’…Een Rood-Hit-Blauw productie.

————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring