Artiest banner

Anthony Fokkema


Biografie/Nieuws

Anthony Fokkema weet de mensen te raken met ‘Ave Maria’

Anthony Fokkema brengt na vier jaar weer een nieuwe single op de markt. In de tussentijd was hij overigens wel gewoon actief op de bühne. Het betreft een hedendaagse bewerking van de Belgische klassieker ‘Ave Maria’, een lied die veel mensen tranen op de wangen bezorgde. Het nummer, geschreven door Johnny Hoes (†) en Paul Severs (†), is door Manfred Jongenelis voorzien van een nieuw verfrissend jasje.

Anthony noemt zichzelf een jukebox qua muziek en is altijd opzoek naar verborgen schatten. ‘Liedjes die in de vergeethoek belanden en mij wel raken wil ik graag opnieuw uitbrengen. Manfred Jongenelis is een producer die met de tijd meegaat en gebruik maakt van de nieuwste technieken. Hij weet altijd een prachtig eindproduct neer te zetten. Naast Manfred hebben ook in het verleden Jacques Herb, John Spencer, Pierre Kartner en Frans Bauer liedjes voor mij geschreven.

Dit zijn allemaal mensen uit het vak die in mij geloven als volkszanger.

Dat geld ook voor platenbaas Ronald Visch van Rood hit blauw.  Een paar weken geleden is Anthony naar Nijkerk gereden om Ronald na lange tijd weer eens te spreken. Het bezoek voelde direct weer vertrouwd aan en de klik zoals destijds was er nog steeds.

Inmiddels heeft Anthony meer dan 100 liedjes op z’n naam staan.

Omdat er in de tussentijd meerdere artiesten de naam Anthony gebruikten besloot hij om z’n achternaam weer te gaan gebruiken als zanger.

Zo is Anthony Fokkema makkelijker te vinden op social media zoals  Spotify, Youtube en overige mediakanalen.

De clip is door Jos van de Wiel (ZizoMedia) opgenomen in de prachtige Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara te Oudenbosch. In deze verkleinde kopie van de Sint-Pietersbasiliek uit Rome trouwden Frans en Mariska Bauer in 2008.  De opnames zijn mede door het gebruik van een drone prachtig. Ik ben er echt heel erg bij mee’, glundert Anthony.

Anthony Fokkema: ‘Ave Maria’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw

Laatste Nieuws

Anthony Fokkema neemt videoclip “Alleen is maar alleen” op in het centrum van Breda

Op het liedje ‘Alleen is maar alleen’ kreeg Anthony sinds het verschijnen hiervan enorm veel positieve reacties. Het enige wat nog ontbrak was een mooie videoclip. Samen met Zizo Media (Jos van de Wiel) toog Anthony onlangs naar zijn geboorteplaats Breda om een wens gestalte te geven en in het centrum een prachtige videoclip op te nemen.

Anthony:

Een prachtig lied waar geen videoclip bij is, gelukkig is dat verleden tijd! Ik ben Zizo Media en  Rood-Hit-Blauw erkentelijk voor het snelle schakelen bij de videoclipopnames en het snel online zetten van “Alleen is maar alleen” uIteraard ben ik benieuwd naar de reacties op mijn videoclip, dus schroom niet en plaats gerust een reactie!

Boekingen & Info:

www.anthony4you.nl / tel: 06-51631287

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/anthony-fokkema/

Anthony Fokkema – Alleen is maar alleen.alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Abonneer u nu op het Youtube/Spotify kanaal van Rood-Hit-Blauw en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring