Artiest banner

Bart Heemskerk


Biografie/Nieuws

Biografie:

Zanger Bart Heemskerk is geboren en wonend in Rijnsburg.

Ervaring

Bart is al een 27 jaar bezig in de muziek en heeft ervaring op diverse podia met meerdere soorten muziek zoals o.a. Hardrock, Grunge, Blues, Disco, Funk en Soul.

Bart heeft na enige tijd zijn thuis gevonden in het Nederlandstalige genre. Hij is begonnen met covers van o.a. Wolter Kroes, Tino Martin, John West, Andre Hazes enzovoort en hij was op vele podia te bewonderen. Een hoogtepunt was het optreden voor het personeel van het Koninklijkhuis bij de Koninklijke stallen in Den Haag waar destijds Koningin Beatrix ook aanwezig was.

Droom komt uit

Bart zijn droom was om uiteindelijk eigen nummers uit te gaan brengen en die droom kwam uit toen hij met de juiste mensen in aanraking kwam die op dit gebied veel voor hem konden betekenen.

De schrijvers Rutger Kanis, Femke Hengeveld, Tony Neef (Miss Saigon) schreven een jaar geleden het nummer “Vertrouw me”. Een bijzonder mooi en gevoelig nummer wat te vinden is op alle streamingportals waaronder Spotify. Daarnaast is er een clip opgenomen die op Youtube te vinden is. Voor een eerste eigen nummer was het best succesvol en werd het zelfs een aantal keren op radio 538 gedraaid.

Carrièrestap

Bart Heemskerk wil met zijn muziek mensen raken maar ze ook op de tafels krijgen. Ondertussen is hij bezig met producties samen met Alexander Broussard. Het latin achtige nummer wordt op het platenlabel RoodHitBlauw uitgebracht. Een nieuwe stap in zijn bevlogen carrière.

Laatste Nieuws

Bart Heemskerk draagt nieuwe single ‘Leven zonder jou’ / ‘Sometimes when we touch’ op aan ernstig zieke fan Anita

Voor Bart Heemskerk heeft zijn nieuwe single ‘Leven zonder jou’/‘Sometimes when we touch’ een hele bijzondere betekenis. Hij draagt deze namelijk op aan zijn ernstig zieke fan Anita uit Koog aan de Zaan. Zij had Bart vorig jaar geboekt
voor haar bruiloft. Op dat moment was Anita al ziek, maar Bart

had niet verwacht dat het allemaal zo snel achteruit zou gaan. Omdat er een klik was tussen beiden belden ze regelmatig met elkaar. Onlangs kreeg Bart te horen dat ze momenteel al bezig was met een euthanasie-traject. Anita vroeg op dat moment of ze elkaar nog een keer konden treffen. Bart schrok zich rot en wilde iets speciaal voor haar doen. Hij dacht op dat moment aan het nummer ‘Leven zonder jou’ dat Jeffrey Kuipers ooit uit had uitgebracht. Het betrof een Nederlandstalige bewerking op ‘Sometimes when we touch’ van Dan Hill.

Bart: ‘De tekst die Jeffrey had geschreven slaat voor 99% op het leven van Anita. Samen met mijn vrouw ben ik naar Anita en haar man gereden en heb gevraagd of ik dit lied uit mocht brengen. Nadat ik vertelde dat ik het speciaal aan haar op wilde dragen begonnen de traantjes te vloeien. Ze vond het echt heel bijzonder en stemde in. Het was overigens een hele emotionele middag die ik nooit meer zal vergeten. Muzikaal gezien heb ik het arrangement in een nieuw jasje gestoken met als toevoeging een saxofoon. Samen met Atmoz Media heb ik een clip opgenomen in de omgebouwde Maranatha Kerk te Rijnsburg. Dat vond ik passend voor deze productie. De beelden hiervan heb ik ondertussen ook aan Anita laten zien. Ze vond het helemaal geweldig. Ik weet niet wanneer ze de laatste stappen gaat zetten, maar ik hoop dat ze de lancering nog mee mag maken. Anita blijft voor altijd in mijn gedachten en ben blij dat muziek ons heeft verbonden’.

De CD single ‘Leven zonder jou’ / ‘Sometimes when we touch’ verschijnt bij Rood-Hit- Blauw producties en is vanaf 9 november 2022 verkrijgbaar.

De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Bart Heemskerk ‘Leven zonder jou’ / ‘Sometimes when we touch’ ….Een Rood- Hit-Blauw productie!

Speciale dank aan Tripple Vastgoed voor de medewerking en locatie.

————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring