Artiest banner

Bart Heemskerk


Biografie/Nieuws

Biografie:

Zanger Bart Heemskerk is geboren en wonend in Rijnsburg.

Ervaring

Bart is al een 27 jaar bezig in de muziek en heeft ervaring op diverse podia met meerdere soorten muziek zoals o.a. Hardrock, Grunge, Blues, Disco, Funk en Soul.

Bart heeft na enige tijd zijn thuis gevonden in het Nederlandstalige genre. Hij is begonnen met covers van o.a. Wolter Kroes, Tino Martin, John West, Andre Hazes enzovoort en hij was op vele podia te bewonderen. Een hoogtepunt was het optreden voor het personeel van het Koninklijkhuis bij de Koninklijke stallen in Den Haag waar destijds Koningin Beatrix ook aanwezig was.

Droom komt uit

Bart zijn droom was om uiteindelijk eigen nummers uit te gaan brengen en die droom kwam uit toen hij met de juiste mensen in aanraking kwam die op dit gebied veel voor hem konden betekenen.

De schrijvers Rutger Kanis, Femke Hengeveld, Tony Neef (Miss Saigon) schreven een jaar geleden het nummer “Vertrouw me”. Een bijzonder mooi en gevoelig nummer wat te vinden is op alle streamingportals waaronder Spotify. Daarnaast is er een clip opgenomen die op Youtube te vinden is. Voor een eerste eigen nummer was het best succesvol en werd het zelfs een aantal keren op radio 538 gedraaid.

Carrièrestap

Bart Heemskerk wil met zijn muziek mensen raken maar ze ook op de tafels krijgen. Ondertussen is hij bezig met producties samen met Alexander Broussard. Het latin achtige nummer wordt op het platenlabel RoodHitBlauw uitgebracht. Een nieuwe stap in zijn bevlogen carrière.

Laatste Nieuws

Bart Heemskerk viert de heropening van de horeca met ‘Ze zei hallo’

Bart Heemskerk liep al jaren met het idee rond om één van de allereerste hits van René Froger ‘Just say hello’ om te zetten naar het Nederlands. Deze ruim 30 jaar oude klassieker heeft Bart zelf van een Nederlandstalige tekst voorzien en als titel gekozen voor ‘Ze zei hallo’. Uiteraard verschijnt de single bij z’n vaste platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Muzikaal gezien heeft het Dutch Brew team, waar Bart al geruime tijd mee samenwerkt, alles uit de kast gehaald om er een verschrikkelijk mooie productie van te maken. Vooral de toevoeging van de saxofoon zorgt ervoor dat het nummer voller, frisser én moderner klinkt dan de originele versie. Bart is ook erg blij met het juiste moment van lancering. In tegenstelling tot de promotie van zijn 3-tracks tellende EP ‘Hartendief’ die halverwege 2021 werd uitgebracht kan hij nu het land in om de radiostations te bezoeken. Daarnaast stromen gelukkig de optredens ook weer binnen zodat hij interactie heeft met het publiek. Dat is iets wat hij ontzettend gemist heeft.

Bart: ‘Het is qua boekingen echt een gekkenhuis. Binnen een paar dagen kreeg ik heel aanvragen voor optredens. Ik hoop dan ook dat dit voorlopig zo blijft en we niet weer een stapje terug moeten doen. In ieder geval heb ik veel aandacht besteed aan de opname van de single én de clipopname. De beelden hiervan zijn geschoten bij discotheek Club M in Noordwijk. Dat bedrijf is van m’n zwager. Hij heeft echt alles mogelijk gemaakt om met prachtige kleuren er iets bijzonders van te laten maken. Een tweeling vertokt de verhaallijn. Die clip moet je gewoon zien’.

De CD single ‘Ze zei hallo’ is vanaf nu verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Dreef Media zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Bart Heemskerk ‘Ze zei hallo’’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Boekingen & Informatie: info@roodhitblauw.nl

——————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring