Artiest banner

Bart Heemskerk


Biografie/Nieuws

Biografie:

Zanger Bart Heemskerk is geboren en wonend in Rijnsburg.

Ervaring

Bart is al een 27 jaar bezig in de muziek en heeft ervaring op diverse podia met meerdere soorten muziek zoals o.a. Hardrock, Grunge, Blues, Disco, Funk en Soul.

Bart heeft na enige tijd zijn thuis gevonden in het Nederlandstalige genre. Hij is begonnen met covers van o.a. Wolter Kroes, Tino Martin, John West, Andre Hazes enzovoort en hij was op vele podia te bewonderen. Een hoogtepunt was het optreden voor het personeel van het Koninklijkhuis bij de Koninklijke stallen in Den Haag waar destijds Koningin Beatrix ook aanwezig was.

Droom komt uit

Bart zijn droom was om uiteindelijk eigen nummers uit te gaan brengen en die droom kwam uit toen hij met de juiste mensen in aanraking kwam die op dit gebied veel voor hem konden betekenen.

De schrijvers Rutger Kanis, Femke Hengeveld, Tony Neef (Miss Saigon) schreven een jaar geleden het nummer “Vertrouw me”. Een bijzonder mooi en gevoelig nummer wat te vinden is op alle streamingportals waaronder Spotify. Daarnaast is er een clip opgenomen die op Youtube te vinden is. Voor een eerste eigen nummer was het best succesvol en werd het zelfs een aantal keren op radio 538 gedraaid.

Carrièrestap

Bart Heemskerk wil met zijn muziek mensen raken maar ze ook op de tafels krijgen. Ondertussen is hij bezig met een nieuwe productie samen met Alexander Broussard. Het latin achtige nummer wordt op het platenlabel RoodHitBlauw uitgebracht. Een nieuwe stap in zijn bevlogen carrière.

Laatste Nieuws

Bart Heemskerk gaat met ‘Jij’ voor GOUD

De eerste plaat die Bart Heemskerk bij platenlabel Rood-Hit-Blauw uitbrengt is er ééntje die echt alles in huis heeft om de mensen in beweging te krijgen. Bart heeft al een behoorlijke staat van dienst als we het over muziek hebben. Vooral z’n eigen single ‘Mijn Allessie’ die vier maanden geleden werd gelanceerd, heeft zijn naamsbekendhied laten groeien. Tijdens de promotiecampagne hiervan kreeg hij de vraag van een radiopresentator gesteld of hij inmiddels al een afspraak had gemaakt met RHB platenbaas Ronald Visch om zijn bereik in Nederland groter te maken. Dat was nog niet het geval, maar hij zou er serieus over na gaan denken. Enkele dagen later zaten Bart en Ronald om de tafel en dat resulteerde in een samenwerking.

Natuurlijk werd besproken wat Bart de afgelopen jaren allemaal had uitgebracht. ‘Ronald was onder de indruk van mijn Tino Martin cover ‘Geef mij jouw liefde’. Hij stelde voor om in die stijl verder te gaan. Met mijn tekstschrijver Alexander Broussard ben ik gaan zitten om te kijken of we iets in die richting konden maken. Het resultaat is het lekkere mambo-nummer ‘Jij’. Ik denk daarmee de juiste keuze te hebben gemaakt’, meent Bart.

Enkele maanden geleden nam Bart de beslissing om fulltime de muziek in te gaan. ‘Er stonden mooie evenementen gepland waaronder een optreden met Wolter Kroes, samen met Gerard Joling een opening verrichten en een bijzondere samenwerking met de Flora Band Rijnsburg i.s.m. de bekende operazangeres Francis van Broekhuizen. Helaas werden al deze activiteiten vanwege de coronacrisis geannuleerd. Om nu alles weer op te geven is geen optie. Ik ben ervoor gegaan en om niet uit zicht te blijven ga ik met ‘Jij’ voor GOUD’, aldus Bart.

De CD single ‘Jij’ is vanaf 21 oktober 2020  verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De kleurrijke videoclip, opgenomen door Quickworks Rijnsburg, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Bart Heemskerk ‘Jij’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring