Artiest banner

Ben & Carmen Steneker


Biografie / Boekinginfo

Voor boekingen en info drukt u op de boek nu button!

Ben Steneker heeft nog geen tijd om achter de geraniums te zitten! Al 6 jaar is Ben met zijn dochter Carmen bijna wekelijks te zien op Sky TV  in Engeland en Ierland met clips van de laatste duetten Dvd’s. Vooral  Ierland staat hoog op de bezoeklijst van Vader en Dochter. De Ierse countrymuziek ligt hen dan ook na aan het hart. Ook Denemarken en Duitsland zijn gecharmeerd van het Duo.

Enkele hoogtepunten uit de carrière van Ben Steneker :

  • 1958: Top 10 Hit “ Send me the Pillow “ met Lydia Tuinenburg.
  • Ontmoeting met legende Jim Reeves.
  • Support Act van Johnny Cash in Ahoy.
  • 40 x in de USA voor optredens waarvan 4 x met Carmen.
  • Geinstalleerd in de Mid America Country Hall of Fame.
  • 2016: Award ontvangst in Amerika van de ”Living Legend Award“.

Nieuws

Ben & Carmen Steneker – ‘No one stands alone’

De coronacrisis heeft voor de artiestenwereld behoorlijk veel impact. Alle optredens werden afgezegd of verplaatst naar andere data. Dat geldt voor jonge artiesten die nog een hele carrière voor de boeg hebben, maar ook voor de gevestigde orde. De 85 jarige countryzanger zanger Ben Steneker is één van hen. Ruim 65 jaar is deze zanger uit het Twentse plaatsje Buurse al actief als zanger en staat nog steeds op podia in binnen- en buitenland onmisbaar gesteund door z’n dochter Carmen.

Gezien Ben’s leeftijd valt hij daarnaast in de grootste risicogroep voor wat betreft het coronavirus. Speciaal voor eenzame ouderen en zieken heeft Ben het nummer ‘Where no one stands alone’ opgenomen. Hij hoopt met dit lied steun te bieden aan iedereen die troost kan vinden in muziek. Op het hoesje prijkt echter de titel ‘No one stands alone’. Omdat die tekst de lading dekt hebben ze deze aangepast.

Als tweede nummer heeft Ben samen met zijn dochter Carmen gekozen voor de duet-song ‘Who will watch the home place’. De inhoud van het lied  geeft aan dat er mensen zijn die door moeilijke omstandigheden hun woning achter zich moeten laten. Het enige dat dan overblijft zijn veel dierbare herinneringen. Helaas een actueel onderwerp in deze moeilijke tijd. Ben & Carmen wensen degenen die getroffen zijn door het Coronavirus, in welke vorm dan ook, heel veel kracht en sterkte toe.

De CD single ‘No one stands alone’ is vanaf 13 mei 2020 digitaal verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De fysieke single verschijnt een week later op 20 Mei.

Ben & Carmen Steneker ‘No one stands alone’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Ben & Carmen Steneker…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring