Artiest banner

Boy Lever


Biografie/Nieuws

Boy Lever covert één van de grootste Nederlandstalige hits!

Het coveren van liedjes is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Het idee om ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ van René Froger in een nieuw jasje te steken kreeg Boy Lever na het beluisteren van een medley die hij hoorde. Vanuit het circuit had Boy gehoord dat de mannen van Sonic Solutions vakkundig nieuwe orkestbanden produceerden. Hij nam contact met hen op met als resultaat een 2.0 versie van deze grote hit uit 1988. De track stond destijds 12 weken op nummer 1 stond in de Nederlandse Top 40.

De tekst is hetzelfde gebleven, alleen het arrangement is op een leuke manier veranderd. Het geluid van de accordeon en de gitaar maken het lied eigentijds’, meent Boy . ‘Bij een oud collega thuis namen we de clip op. Niemand wist dat we dit lied gingen opnemen. Clipproducent Karl Kaspers van Kaska Producties liet vlak voor de opname doorschemeren dat vrijwel iedereen vanaf het eerste moment de tekst nog steeds mee kon zingen. Ondanks dat het nummer al 31 jaar oud is, is dat mogelijk een voorbode voor succes.

De zanger uit Zaltbommel die twee jaar gelden besloot om het zingen serieus aan te pakken heeft al op een aantal grote evenementen gezongen. Met name het Levenslied festival in Den Bosch waar hij twee keer heeft mogen optreden, het Spiegeltentfestival in Vuren en het zomerfestival in Leerdam hebben Boy naamsbekendheid opgeleverd.

Trots is Boy ook over de samenwerking met platenlabel Rood-Hit-Blauw. ‘In de wandelgangen wordt de naam van Ronald Visch vaak genoemd. ‘Ik was al enige tijd aan het rond kijken bij welk platenlabel ik m’n nieuwe plaat uit zou willen brengen. Ik heb alle vertrouwen in mijn keuze, en kreeg voor een definitief besluit al veel bruikbare tips en heb nu ook regelmatig contact over de te volgen route . Laten we hopen dat deze uit de hand gelopen hobby mij op nog meer leuke plekken brengt. Gelukkig krijg ik ook alle steun en begrip van mijn vrouw’, glundert Boy.

De CD ‘Alles kan een mens gelukkig makent’  is vanaf’4 december 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Boy Lever…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie

Laatste Nieuws

Zanger Boy Lever heeft nieuws en gooit het over een andere boeg!

Veel artiesten gingen hem succesvol voor…Ook Boy Lever tekent nu op het platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Boy:

Ik was al enige tijd op zoek hoe ik mijn nieuwe plaat op een goede manier uit kon brengen, daarbij hoorde ik al vaker van collega’s dat platenlabel Rood-Hit-Blauw goede contacten heeft en mij kan helpen bij het zetten van de juiste stappen in de muziekbusiness. Na een goede en leuke afspraak in Nijkerk is de keuze gemaakt!…..Ik gooi het over een andere boeg en ga een verbintenis aan met Rood-Hit-Blauw!

Info:

De single presentatie mmv diverse leuke artiesten is op 30 November a.s. in American Roadhouse te Zaltbommel. Kaarten zijn te koop a € 12,50  via 06 – 23990988 of facebook Boy Lever. Hierna zal de single landelijk uitgebracht en gepromoot worden via Rood-Hit-Blauw.

Binnenkort volgt dus meer nieuws over Boy en zijn nieuwe single!

Boy Lever …..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring