Artiest banner

Bryan Jongsma


Biografie/Nieuws

Bryan Jongsma, geboren op 7 augustus 2001, is een getalenteerde Nederlandse zanger die het Nederlandstalige genre omarmt. Met een passie voor muziek die van jongs af aan in zijn bloed zat, is Bryan uitgegroeid tot een opmerkelijke artiest in de Nederlandse muziekscene.

Opgegroeid in Ochten, een klein dorpje in de Betuwe, werd Bryan Jongsma al op jonge leeftijd blootgesteld aan het Nederlandse lied. Het was deze vroege blootstelling die zijn liefde voor muziek deed ontbranden en hem aanzette tot het nastreven van een carrière als zanger.

Inmiddels heeft Bryan al vijf jaar ervaring als zanger en heeft hij gestaag aan zijn muzikale reis gewerkt. Op 24 mei 2023 bereikte hij een mijlpaal in zijn carrière met de release van zijn debuutnummer. Dit betekende het begin van een opwindende fase in zijn loopbaan, waarin hij zijn stem en talent met de wereld deelt.

Bryan Jongsma is vastbesloten om zijn muzikale horizon te verbreden en de harten van luisteraars te veroveren met zijn Nederlandstalige muziek. Met zijn unieke stemgeluid en toewijding aan het creëren van betekenisvolle muziek, is hij ongetwijfeld een opkomende ster om in de gaten te houden.

Dit is slechts het begin van het verhaal van Bryan Jongsma, en de toekomst belooft nog veel meer muzikale avonturen en successen voor deze getalenteerde jonge zanger.

Laatste Nieuws

Bryan Jongsma gooit het roer om met nieuwe meezinger ‘Smoorverliefd’

In een gesprek tussen Bryan Jongsma en Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties kwam natuurlijk ter sprake dat zijn naamsbekendheid vanwege het uitbrengen van z’n vorige single ‘Ik zie je weer in Spanje’ enorm is gegroeid. Daarvoor heeft Bryan in geheel Nederland een aantal radiostations bezocht of telefonisch een interview gegeven. Ronald gaf verder aan dat het moment om nog verder te groeien binnen handbereik ligt als hij zou gaan werken aan een eigen sound gepaard met een originele splinternieuwe single. Op die manier zou Bryan zich als feestzanger nog meer kunnen onderscheiden. Omdat dat voorstel bij Bryan in goede aarde viel nam hij wederom contact op met producer Laurens van Wessel. Samen met tekstschrijver Tommy Lips heeft hij voor Bryan de op maat gemaakte single ‘Smoorverliefd’ geproduceerd. Bryan mocht natuurlijk aangeven waarover hij wilde zingen en met zijn slogan samen is leuker dan alleen zijn de mannen aan het werk gegaan. Bryan: ‘Het is altijd maar de vraag of het aanslaat bij het publiek. Dat heb jezelf niet in de hand, maar toch heb ik het gevoel dat ‘Smoorverliefd’ de potentie heeft om in de hitlijsten te komen. Alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn heeft Laurens van Wessel verwerkt in dit lied. Het is wel even heel iets anders dan mijn vorige piraten-plaatje. Het roer is dus om. Laurens heeft een superleuk feestelijk nummer gemaakt dat perfect bij mij past. Het is een echte kroegenkneiter en zeer geschikt om een polonaise op te lopen. Overigens ben ik nog steeds heel tevreden over de zanglessen die ik volg bij zangeres Marlane. Ik denk er nog lang niet aan om daarmee te stoppen. Elke keer als ik bij haar kom leert ze me nieuwe technieken. In tegenstelling wat bijna niemand meer doet, heb ik een aantal fysieke exemplaren van ‘Smoorverliefd’ laten maken. Het is tastbaar en ik zie het nog steeds als een visitekaartje. Dat zoiets nog steeds gewaardeerd wordt heb ik gemerkt bij de clipopname. Samen met vrienden, kennissen en collega’s bezocht ik een plaatselijke kroeg. Na afloop kreeg iedereen als bedankje een cd-single.Dat het gezellig was is te bewonderen in de clip.’

De CD-single ‘Smoorverliefd’ is vanaf 6 december 2023 verkrijgbaar en te streamen opde bekende platforms. De clip, opgenomen door Ger Oerlemans zal ter promotie vande nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Bryan Jongsma ‘Smoorverliefd’…..Een Rood-Hit-Blauw productie!

———————————————————————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promtions ism Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring