Artiest banner

Chris Haverman


Biografie

Zo heel af en toe kom je in de studio wel eens een ruwe diamant tegen. Een artiest met een stem, waar wij van denken dat die meer dan een ééndagsvlieg zou kunnen zijn. En grappiger wordt het, als die artiest daar zelf niet eens erg in heeft… Zo’n artiest is Chris Haverman.Chris, een zanger met capaciteiten van 22 jaar uit Raalte!

 

Verjaardag, Feestje, Jubilaris, Communie..? Boek Chris nu via de rode BOEK NU! button !

Nieuws

Chris Haverman ziet het wel zitten…….

Chris Haverman maakt er geen geheim van dat hij graag luistert naar ouderwetse Nederlandstalige muziek. Het nostalgische liedje ‘Ik zie het wel zitten’ van René Froger, welke in 1985 op 7” vinyl single verscheen, heeft Chris door de mannen van Sonic Solutions uit Roosendaal onder handen laten nemen. Al vele jaren riep Chris dat hij dit nummer zelf een keer wilde opnemen.

‘En dat is er dan nu eindelijk van gekomen’, vertelt de uit Raalte afkomstige zanger. ‘ Normaal gesproken werk ik samen met producer Manfred Jongenelis. Nu ben ik uitgeweken naar de studio van Sonic solutions (Joris en Michel), inmiddels heb ik daar twee nummers opgenomen. ‘Ondanks dat ik zeer tevreden ben over Manfred heb ik deze keuze gemaakt. Gelukkig had Manfred daar begrip voor en hoopt in de toekomst ook gewoon weer samen met mij leuke liedjes te produceren’, aldus Chris.

 

Volgens Haverman kennen heel veel mensen de originele single van René niet. ‘De tekst is op een paar woorden na hetzelfde gebleven. In de versie van René wordt er gezongen over de hoorn op de haak. Dat is niet meer van deze tijd. Daarnaast hebben we er een extra refrein aan toegevoegd. Het resultaat is een gezellige dansbare plaat met een hoog accordeongehalte die natuurlijk op het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch verschijnt’, glundert Chris.

De CD single ‘Ik zie het wel zitten’ is vanaf 26 juni 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip wordt binnenkort opgenomen door Karl Kaspers (Kaska Productions)

Chris Haverman ‘Ik zie het wel zitten’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring