Artiest banner

Crazy Accordeons


Biografie/Nieuws

Crazy Accordeons (Marco & Monique)

Marco speelt al orgel vanaf zijn vierde jaar. Vanaf zijn twaalfde jaar begon Marco te spelen op diverse gelegenheden. Vanaf zijn zestiende is Marco ook begonnen als DJ. Door Marco’s muzikale veelzijdigheid is Marco terecht gekomen bij diverse muziekinstrumenten importeurs waar hij onder andere bijna 10 jaar als demonstrateur bij Yamaha heeft gewerkt. Marco bespeelt meerdere muziekinstrumenten o.a.Keyboard, Piano en Accordeon Ook maakt Marco orkest banden voor artiesten.Monique komt uit een muzikale familie. Haar vader speelde accordeon, orgel en mondharmonica. Vanaf haar 8e jaar zat ze op orgelles, en op haar tweeëntwintigste begon ze met keyboard spelen en daarbij te zingen. Haar ouders kwamen met een hele kleine accordeon thuis van een vakantie en vroegen Monique of zij daar iets mee kon. Een jaar later speelde zij accordeon bij een koor in Elburg, een aantal jaren daarna begeleide zij een koor uit Epe op de accordeon. Bij beide koren was het een uitzondering dat er een vrouw bij was, Monique was dan ook de enige, accordeon spelen mocht, maar zingen…nee helaas niet! Ze kwam daardoor zelfs in het tv-programma  van Harm Edens terecht! Vanaf 2014 tot 2017 heeft zij gezongen en accordeon gespeeld in een duo, en diverse singles uitgebracht.

Laatste Nieuws

‘Fiësta’ nieuwe single van succesvol Duo Crazy Accordeons!

De naamsbekendheid van de Crazy Accordeons is mede door Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties ontzettend gegroeid. Hij heeft er alle vertrouwen in dat dit duo bestaande uit Marco & Monique de potentie heeft om (Net als de Kermisklanten) door te breken in Nederland. In april 2019 debuteerden ze met ‘Happy’. In december diende zich de opvolger ‘Viva Bavaria’ aan. Vlak voor de zomer van 2020 presenteren ze het vrolijk klinkende nummer ‘Fiësta’.

Vanaf het begin werken Marco & Monique al samen met het producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Inmiddels wordt het muzikale duo, dat sinds kort samenwoont in ’t Harde regelmatig door Emile en Norus ingehuurd om voor hun producties de accordeonpartijen in te spelen.

Voor de nieuwe single ‘Fiësta’ hadden Marco & Monique zelf al een voorzetje gegeven. ‘Onze doelstelling om het nummer vrijheid en blijheid uit te stralen is meer dan gelukt. Na het horen van de demo kruipt Emile als het ware in de huid van de artiest. Vervolgens voegt hij een aantal instrumenten toe, waardoor je spontaan het gevoel krijgt om lekker uit te waaien op het strand. Daar houden wij ook van’, glunderen Marco & Monique.

De Crazy Accordeons hopen dat ze snel weer een goed gevulde agenda krijgen. ‘Die hadden we, totdat het coronavirus de kop opstak. We stonden geboekt in het voorprogramma van André Hazes in Oostenrijk en ook bij de wandelvierdaagse in Nijmegen zouden we op een groot plein de wandelaars verwelkomen. Dit en nog meer andere leuke optredens werden geannuleerd. Gelukkig krijgen we volgend jaar een herkansing bij André Hazes. De vliegtickets zijn alweer geboekt aldus Marco & Monique.

De CD single ‘Fiesta’ is vanaf 1 juli 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Ron Schmid, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse Televisiestations en Youtube te zien zijn.

Crazy Accordeons ‘Fiesta’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

 

Crazy Accordeons Boeken? druk op de rode BOEK NU! button

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring