Artiest banner

Crazy Accordeons


Biografie/Nieuws

Crazy Accordeons (Marco & Monique)

Marco speelt al orgel vanaf zijn vierde jaar. Vanaf zijn twaalfde jaar begon Marco te spelen op diverse gelegenheden. Vanaf zijn zestiende is Marco ook begonnen als DJ. Door Marco’s muzikale veelzijdigheid is Marco terecht gekomen bij diverse muziekinstrumenten importeurs waar hij onder andere bijna 10 jaar als demonstrateur bij Yamaha heeft gewerkt. Marco bespeelt meerdere muziekinstrumenten o.a.Keyboard, Piano en Accordeon Ook maakt Marco orkest banden voor artiesten.Monique komt uit een muzikale familie. Haar vader speelde accordeon, orgel en mondharmonica. Vanaf haar 8e jaar zat ze op orgelles, en op haar tweeëntwintigste begon ze met keyboard spelen en daarbij te zingen. Haar ouders kwamen met een hele kleine accordeon thuis van een vakantie en vroegen Monique of zij daar iets mee kon. Een jaar later speelde zij accordeon bij een koor in Elburg, een aantal jaren daarna begeleide zij een koor uit Epe op de accordeon. Bij beide koren was het een uitzondering dat er een vrouw bij was, Monique was dan ook de enige, accordeon spelen mocht, maar zingen…nee helaas niet! Ze kwam daardoor zelfs in het tv-programma  van Harm Edens terecht! Vanaf 2014 tot 2017 heeft zij gezongen en accordeon gespeeld in een duo, en diverse singles uitgebracht.

Laatste Nieuws

De Crazy Accordeons omarmen de zomer en gooien het roer compleet om!

Op platenlabel Rood-Hit-Blauw na, is het team waar De Crazy Accordeons een nieuwe weg mee zijn ingeslagen compleet vernieuwd. Marco & Monique kwamen erachter dat er iets moest veranderen. Hun doelstelling was om voor een breder publiek inzetbaar te zijn. Hans Aalbers had hen uitgenodigd om een keer op de koffie te komen. Monique & Marco vonden het een eer om met Hans en z’n compagnon Arjan Venemann te gaan samenwerken omdat ze direct begrepen wat zij wilden en daar meteen mee aan de slag gingen. Dat heeft tot zeer mooi verrassend resultaat geleid.

Geen instrumentaal nummer maar “Dans maar lekker mee” is een moderne single met een hoog meezinggehalte! Wel even heel wat anders, maar met een fantastisch eindresultaat!

‘Hans werkt met grote artiesten is medeverantwoordelijk voor de grote hit ‘Ik ga zwemmen’ van Mart Hoogkamer. Daarnaast heeft hij vroeger gewerkt met De Kermisklanten en weet als geen ander wat er bij ons past. Hij gaf aan dat het roer compleet om moest. Hij had voor ogen dat het moderner en frisser moest worden zodat Nederland er niet omheen kan. Hans en Arjan hebben echt alle ingrediënten verwerkt in de nieuwe single. Omdat zij, net als ons denken dat dit de juiste weg is die we gaan bewandelen, gaven ze ons ook allerlei tips en boden hulp aan om het geheel tot een succes te laten worden. Vanaf dat moment waren ze zeer betrokken bij alles. Ook bij de clipopname waren ze aanwezig en gaven ze aanwijzingen. De betrokkenheid van iedereen rondom ons heen is fantastisch ’, onthullen Marco & Monique.

De beelden van de clip zijn geschoten door filmmaker Joey van Rooij ( Filmcreatie). Acht leuke meisjes van Idance uit Nunspeet hebben dankzij hun professionele inzet en enthousiasme gezorgd voor een schitterend resultaat. Monique heeft ze inmiddels omgedoopt tot De Crazy Accordeons dansers.

Ook radio- en tv promotor Nel van Olm is nieuw in het team. Zij weet als geen ander hoe het allemaal werkt in de muziekwereld. ‘Wij zijn heel erg blij met deze mensen die niet achter maar naast ons staan.

De CD single ‘Dans maar lekker mee’ is vanaf heden verkrijgbaar. De clip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Crazy Accordeons ‘Dans maar lekker mee’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie! Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Promotie: Nel van Olm aolm@telfort.nl

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring