Artiest banner

Crist Coppens


Biografie

De zingende slager Crist Coppens is geboren in Veldhoven alwaar hij opgroeide in een muzikaal gezin. Dat hij in de muziek terecht kwam was eigenlijk vanzelfsprekend alleen dat het zingen zou worden had men toen niet gedacht. Heel veel familieleden zitten ook in de muziek maar dan in de harmonie of fanfare. Discografie: 2008 single: Als de zon weer gaat schijnen 2010 single Jou donkere ogen 2012 single ik geniet van elke dag 2013 single Geef mij jouw liefde 2013 (Debuut) Album Liefde 2016 single Heerlijke meid 2016 Album Stralend Crist Coppens weet z’n publiek te vermaken, feestje? Boek Crist Coppens !

Nieuws

Crist Coppens zet Album via track ‘Jij denkt’ nog eens in het Zonnetje”  

Acht jaar geleden alweer verscheen ‘Als de zon weer gaat schijnen’, de allereerste single van Crist Coppens. In de regio Oost Brabant/Noord-Limburg kreeg Crist al vlot als bijnaam de “Zingende slager”. Veel woorden heeft deze altijd goedlachse artiest niet nodig als het gaat om de titels van de twee albums die hij inmiddels op zijn naam heeft gezet. In 2013 verscheen het 11 tracks tellende album ‘Liefde’ en afgelopen november was het vervolg daar met de CD ‘Stralend’ dat 10 liedjes bevat. ‘Ik had een droom vannacht’,  ‘Jij laat me leven’, ‘Heerlijke meid’, ‘Zal ik jou de wereld laten zien’  of wat te denken van het fraaie ‘Zo is het leven’, een duet met Jack van Raamsdonk. Allen stralende Crist Coppens-liedjes van het album ‘Stralend’.

Vele optredens, en een goed gevulde agenda met optredens door het hele land, succesvolle singles en de genoemde albums, voor Crist een fraai lijstje muzikale hoogtepunten! Tijdens een artiestenreis in Der Brabander in het Duitse Winterberg, is de videoclip opgenomen passend bij ‘Jij denkt’ dat eveneens op ‘Stralend’ is terug te vinden. De arrangementen en productie van deze oergezellige en feestelijke kroegenplaat zijn van de hand van Manfred Jongenelis die uiteraard zelf ook een robbertje meespeelt op zijn befaamde accordeon. Crist Coppens en Rood-Hit-Blauw Produkties zetten met ‘Ik Denk’ het album ‘Stralend’ nog eens in het zomerzonnetje!

Link naar Spotify:  https://open.spotify.com/track/7hqK8KWoidGmc25jIuAFcS

Link naar boekingen en info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/crist-coppens/   T: 0164-602939

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/612415783

Link naar de videoclip op youtube: https://youtu.be/f1Uay6usa3o

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via: www.roodhitblauw.nl / of youtubekanaal roodhitblauw

Crist Coppens – Ik denk…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!