Artiest banner

Dania Schopman


Biografie/Nieuws

Zangeres Dania gaat zangcarriere i.s.m. Rood-Hit-Blauw professioneel aanpakken!

Dania die al enige tijd actief is met modellenwerk heeft daarnaast nog een passie “Zingen”. Tot nu toe heeft ze al enkele singles uitgebracht en daarmee viel ze al op bij Rood-Hit-Blauw.

Ronald Visch (RHB):

Roy Otters mailde mij onlangs een track vanuit zijn studio in Apeldoorn, het betrof hier een nieuwe track van Dania Schopman. Deze zangeres heeft al meer tracks uitgebracht en had daardoor al mijn aandacht. We hebben na het beluisteren direct contact opgenomen met Dania en een afspraak op kantoor gemaakt. Daar zijn we snel tot een accoord gekomen.

We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat Dania op ons label heeft getekend, en we haar releases en plannen voor de toekomst helpen te verwezenlijken.

Binnenkort volgt meer nieuws over ‘Dania Schopman”

Laatste Nieuws

Dania zet grote stap voorwaarts met haar nieuwe single ‘Juanito’

Nadat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties via de mail een liedje van Dania Schopman kreeg toegezonden door producer Roy Otters, werd hij enthousiast. Ondanks het feit dat het bijna 17 jarige zangtalent uit het Overijsselse Diepenveen nog een jonge stem heeft, denkt Ronald door de juiste begeleiding te bieden, haar stapjes hoger te kunnen brengen.

Ronald had Dania al een tijdje in het vizier vanwege haar clips op
Youtube. N.a.v. de mail werd er een afspraak gemaakt op het
kantoor van de platenmaatschappij in Nijkerk. Daar werd gesproken over haar muzikale toekomst en de rol die Ronald daarin kon spelen. Uiteindelijk resulteerde dat in een samenwerking.

Het idee om de jaren ’70 hit ‘Juanita’ van Nick mcKenzie nieuw leven in te blazen is afkomstig van Dania’s moeder. ‘Mijn moeder is lid van een Facebookgroep die liedjes van vroeger met elkaar delen. Ze vroeg of het me iets leek om deze plaat als single uit te brengen. De vrolijke melodie stond mij wel aan. Wij stelden het voor aan de studio die vervolgens een nieuwe orkestband heeft gemaakt. Mijn stiefvader heeft ook aan de tekst van ‘Juanito’ meegeschreven. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat’, glundert Dania.

Onlangs is Dania geslaagd voor het MBO en start na de vakantie de opleiding verpleegkundige IG niveau 4 voor verloskundige. Haar wens is om aansluitend de opleiding gynaecologie te volgen. Daarnaast wordt ze regelmatig gevraagd voor modellenwerk. Dat heeft ze te danken aan de Miss verkiezing waar ze aan mee heeft gedaan. Kortom Dania is een meisje met veel toekomstplannen.

De CD single ‘Juanito’ is vanaf 12 augustus 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Dania….’Juanito’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Boek direct : 06 – 83105137

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring