Artiest banner

Danielle Wijkstra


Biografie/Nieuws

Zangeres Daniëlle Wijkstra wil het allemaal!

Rood-Hit-Blauw producties (Ronald):

Daniëlle Wijkstra is geboren in Groningen en woonachtig in het dorp Peize. Van jongs af aan staat het leven van Daniëlle al in het teken van muziek. Daniëlle is opgegroeid met Nederlandstalige muziek en haar droom was om op het podium te staan. Ze is een Zangeres die het maximale uit haar zangcarriere wil halen en uiteraard gaan wij haar daarbij ondersteunen.

Haar 4e single is toepasselijk getiteld “Ik wil het allemaal”

Daniëlle:

Ik ben erg blij om te kunnen vertellen dat ik de keuze heb gemaakt voor het platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties, mijn volgense single is in aantocht op dit label. Op advies van mijn manager Hans Beumer zijn we een gesprek met Rood-Hit-Blauw aangegaan, dit gesprek en bijhorende uitleg gaf mij het gevoel van dit label onderdeel te worden.

Ik wil mijn zangcarriere in Nederland graag nog meer uitbreiden. Dit label heeft de contacten in de muziekwereld en is ook erg actief op de sociale media. Ik verwacht dat deze keuze mij verder gaat helpen.

De single van Daniëlle Wijkstra – Ik wil het allemaal zal op 24 Aug. verschijnen.

Daniëlle Wijkstra…….Een Rood-Hit-Blauw productie!

————————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Studio: M-Works studio Enschede

RTV Promotie: Willem de Bie  ism. Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Daniëlle Wijkstra bewandelt met nieuwe single ‘Ik wil het allemaal’ andere weg!

Omdat Daniëlle Wijkstra haar zangcarrière in Nederland nog meer uit wil breiden nam ze op advies van haar manager Hans Beumer enkele weken geleden contact op met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Tijdens dat gesprek kreeg Daniëlle het gevoel dat ze bij RHB de juiste ondersteuning zou krijgen om haar doelstelling te halen. Haar nieuwe single ‘Ik wil het allemaal’ verschijnt daarom ook op dit Nijkerkse platenlabel. Qua muziekstijl is het wel even heel iets anders dan haar voorgaande drie singles. Daniëlle is daarom gaan kijken welke opnamestudio het beste aan haar wensen kon voldoen.

‘Ik heb uiteindelijk gekozen voor M-Works Recordings uit Enschede vanwege de sound die Maarten de Groot produceert. Ik heb een aantal liedjes als voorbeeld laten horen. Maarten heeft vervolgens tekstschrijver Hans Louws benaderd die echt de juiste woorden op papier heeft gezet. Ik had er gelijk een goed gevoel bij. Overigens ben ik ervan overtuigd dat veel producenten goede muziek maken. De doorslag om met Maarten en Hans te gaan samenwerken heeft ook te maken met de manier waarop zij hun kennis met mij deelden. Ze weten echt waar ze het over hebben. Ik ben ontzettend blij dat ze vanaf nu samen met Hans Beumer, Willem de Bie, Ronald Visch en Xandro Media deel uitmaken van het team die mij verder helpen’, meent de 21-jarige zangeres uit het Drenthse dorp Peize.

De CD single ‘Ik wil het allemaal’ is verkrijgbaar vanaf 24 augustus 2022. De videoclip, opgenomen door Xandro Media, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Daniëlle Wijkstra: ‘Ik wil het allemaal’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

—————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Willem de Bie i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring