Artiest banner

Danny Everett


Biografie/Nieuws

Danny Everett is al meer dan 30 jaar een begrip in de internationale muziekwereld met diverse hits. Zo werd hij ontdekt door zanger / tekstschrijver Andres (Dries Holten) die Danny bekend maakte over de hele wereld met het lied “(mijn) Indo Dreams”. Dit leidde tot vele cd’s en dvd’s. Ook het liedje “Als Zij Eens Wist” geschreven door Laurens van Wessel was een mooi lied en groot succes. Via YouTube zijn vele videoclips te bewonderen en op Spotify en iTunes zijn tientallen liedjes te beluisteren. Sinds 2018 staat Danny onder contract bij platenfirma Rood Hit Blauw en dit leverde al diverse singles en een dubbel (jubileum) CD op met 45 songs. Op dit moment ontpopt Danny zich ook als tekstschrijver en runt hij een samen een Evenementenburo onder de naam Indo Dreams Music (IDM) samen met zijn muzikale compagnon Nol Roos (eigenaar van TV 73, regio Noordoost Brabant).

Wat kunt U verwachten van Danny Everett met betrekking tot zijn muziekstijlen; Rock & Roll, Indo Rock, Indische liedjes, Evergreens, Jack Jersey, Elvis Presley en uiteraard zijn eigen liedjes.

Boek Danny nu via de bovenstaande BOEK NU! button.

Laatste Nieuws

Danny Everett na 30 jaar op de planken nog steeds populair

 Danny Everett begon eind 1989 als zanger bij de Tilburgse Rock & Roll band “The Spectacles”. Met deze band heeft hij 5 jaar mogen spelen in Nederland en België met oa. Johnny Lionn, Trea Dobbs, Andres, Andy Tielman en Jack Jersey. Inmiddels wordt de 58 zanger uit Boxtel gezien als een legende in de Indorock scene.

Op zondag 22 september jl. presenteerde Danny tijdens de Pasar Malam Istimewa XL in de Brabanthallen te Den Bosch zijn nieuwe dubbelabum ’30 jaar Danny Everett…De beste liedjes van’. Op dit 45 tracks tellende album staat ook een bijzondere Rock & Roll versie van Will Tura’s hit ‘Eenzaam zonder jou’. In overleg met Ronald Visch van Platenlabel is besloten om dit lied digitaal op single uit te brengen.

Tijdens deze presentatie zong Danny voor ongeveer 3000 bezoekers zijn liedjes. Nog steeds blijkt hij ontzettend populair te zijn. Er zijn maar weinig artiesten die in een periode van 30 jaar ook nog eens 20 albums en vele cd singles  en Dvd’s op de markt brengen. In de speciale Danny Everett stand ging het nieuwe album waarvan de opnames plaatsvonden bij Studio Hans Leijten te Boekel als zoete broodjes over de toonbank.

Het dubbel album ’30 jaar Danny Everett…De beste liedjes van is verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Danny Everett…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring