Artiest banner

Danny van Loon


Biografie/Nieuws

Danny van Loon maakt comeback op Rood-Hit-Blauw label!

Het is even stil geweest omtrent de uit Roosendaal afkomstige zanger Danny van Loon. Dat hij geen onbekende is in het artiesten circuit maakt zijn CV duidelijk:

Danny stond al op diverse grote podia en heeft al mooie TV-Opnames gedaan: Brabant Party, Regio Tap in Enschede, Top of Flop bij de Vara met PauL de Leeuw en Giel Beelen, Life 4 you bij Carlo en Irene in de Battle zijn slechts een greep uit die prestaties.

Danny:

Ik ben een tijdje noodgedwongen gestopt met zingen. In ons familiebedrijf (Elst Transport, gespecialiseerd in Bouw en Industrie,)ben ik Directeur/Eigenaar, uiteraard vergt zo’n baan veel tijd en energie, maar het bloed kruipt na een tijdje waar het niet gaan kan en het zingen heeft ook altijd een belangrijke plek in mijn hart gehouden. Na contact gehad te hebben met Rood-Hit-Blauw hebben we besloten een mooie Comeback te maken en weer vol voor mijn zangcarriere te gaan!

Boekingen & Info Danny: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/danny-van-loon/        Tel: 06 – 14357628

Binnenkort volgt meer nieuws over Danny !

Danny van Loon…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!

Laatste Nieuws

Danny van Loon keert definitief terug in de muziekwereld

 ‘Ik kom weer terug en ga dingen doen die ik leuk vind. Ik heb inmiddels een bepaalde leeftijd bereikt waardoor ik de toekomst anders in wil vullen’, verkondigt Danny van Loon. Deze zingende transportondernemer uit Roosendaal, die al vele jaren de woorden “Leef je mooiste leven” als slogan gebruikt, krijgt van zingen veel energie en geniet er met volle teugen van.

Muziek loopt vanaf de kleuterschool als een rode draad door het leven van Danny. In het verleden bracht hij al een aantal singles op de markt waarvan de laatste producties werden opgenomen bij Sonic Solutions. ‘Toevallig kwam ik die mannen een tijdje geleden tegen en gaf aan dat ik een nieuwe start wilde maken. Een afspraak in hun studio in Roosendaal was het vervolg. Hans Louws bleek een tekst te hebben geschreven die perfect bij me past. Vervolgens vroeg het producersteam aan welke muziekrichting ik zat te denken. Ik vond Nederlandstalige pop passend bij het lied dat als titel ‘Lieveling’ meekreeg’, aldus Danny.

Nieuw is ook de samenwerking met platenlabel Rood-Hit-Blauw. ‘Met een onderbuikgevoel ging ik voor een kennismakingsgesprek naar Ronald Visch. Dat gevoel verdween snel. Na een twee uur durend prettig gesprek heb ik de knoop  doorgehakt en zie de samenwerking met Rood-Hit-Blauw rooskleurig tegemoet. Er zijn ook al nieuwe plannen besproken waaronder het opnemen van een après-ski lied en een nummer voor de werknemers in de bouw. Ik ben zelf eigenaar van Elst Transport en ga een lied lanceren die hopelijk vaak op de bouw te horen is. Maar we gaan ons natuurlijk eerst richten op ‘Lieveling’. De clipopname vond plaats in Torremolinos o.l.v  Jeannot Heeren. Ik wil me onderscheiden van anderen en wil iets achterlaten voor m’n kinderen. Jeannot levert kwaliteit en daar ga ik voor’, onthult Danny.

De CD single ‘Lieveling’ is vanaf 25 september 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Danny van Loon…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring