Artiest banner

Danny van Loon


Biografie/Nieuws

Danny van Loon maakt comeback op Rood-Hit-Blauw label!

Het is even stil geweest omtrent de uit Roosendaal afkomstige zanger Danny van Loon. Dat hij geen onbekende is in het artiesten circuit maakt zijn CV duidelijk:

Danny stond al op diverse grote podia en heeft al mooie TV-Opnames gedaan: Brabant Party, Regio Tap in Enschede, Top of Flop bij de Vara met PauL de Leeuw en Giel Beelen, Life 4 you bij Carlo en Irene in de Battle zijn slechts een greep uit die prestaties.

Danny:

Ik ben een tijdje noodgedwongen gestopt met zingen. In ons familiebedrijf (Elst Transport, gespecialiseerd in Bouw en Industrie,)ben ik Directeur/Eigenaar, uiteraard vergt zo’n baan veel tijd en energie, maar het bloed kruipt na een tijdje waar het niet gaan kan en het zingen heeft ook altijd een belangrijke plek in mijn hart gehouden. Na contact gehad te hebben met Rood-Hit-Blauw hebben we besloten een mooie Comeback te maken en weer vol voor mijn zangcarriere te gaan!

Boekingen & Info Danny: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/danny-van-loon/        Tel: 06 – 14357628

Binnenkort volgt meer nieuws over Danny !

Danny van Loon…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!

Laatste Nieuws

Danny van Loon gaat helemaal losss…

Danny van Loon had vlak na de lancering van z’n vorige single ‘Lieveling’ al aangekondigd dat hij graag een carnavalsnummer op wilde nemen. Zo gek is dat ook weer niet omdat de zanger uit Roosendaal als vele jaren besmet is met het carnavalvirus. De verwachting is dat z’n nieuwe single ‘Losss’ die bij Rood-Hit-Blauw produkties verschijnt, tijdens het feest der zotten, volop zal worden meegezongen.

Het nummer ligt volgens Danny in het verlengde van z’n in 2013 gelanceerde lied ‘400 liter’. De melodielijn is bedacht door Joris van Dijk van Sonic Solutions. Om de track aantrekkelijk te maken voor de dj’s loopt ‘Piece Of Your Heart’ van Meduza als een rode draad door het nummer. ‘Het kan niet anders dan dat de tent op de kop gaat. Zeker de eerste 1 minuut en 50 seconden gaat het helemaal maken. Men kan er lekker op springen en hossen. Dat vind ik leuk en doe dat zelf met grote regelmaat op het podium’, aldus Danny.

Qua optredens heeft Danny niets te klagen. Na z’n comeback in 2019 staat hij elk weekend wel ergens te zingen. ‘Het begint weer te wennen dat ik terug ben in de muziekwereld. Ik merk dat ik in de aanloop van carnaval steeds vaker gebeld word met de vraag of het klopt dat ik weer optreed. Ik heb zelfs al contact gehad met Bert die het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’ heeft overgenomen. Waarschijnlijk ben ik daar in mei of juni te bewonderen als mijn ‘normale’ nieuwe single verschijnt’, onthult Danny.

De CD single ‘Losss’  is vanaf  nu overal verkrijgbaar waaronder al de bekende platforms.

Danny van Loon ….…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring