Artiest banner

Dean Molenaar


Biografie/Nieuws

Rood-Hit-Blauw tekent talentvolle zanger en Haarlemmer Dean Molenaar op haar Platenlabel.

Platenlabel Rood-Hit-Blauw is bijzonder content met de Haarlemse zanger Dean Molenaar op haar label.

Ronald RHB:

Haarlemmer Dean Molenaar staat al een tijdje op onze talentenradar. Hij deed in 2020 mee aan het SBS6 programma “Thank you for the music” en vertolkte daar op prachtige wijze het lied “De glimlach van een kind”. Omdat we diverse artiesten uit Haarlem kennen volgen we Dean al een tijdje en viel hij ons al langere tijd op. Zowel Jeroen van der Boom als Danny de Munck betitelen Dean Molenaar als aanstormend en talentvol volkszanger, dat is uiteraard een mooie bevestiging.

Dean Molenaar:

Ik was blij verrast door het telefoontje van Ronald van RHB onlangs.

Hij nodigde mij uit voor een kop koffie op kantoor in Nijkerk omdat hij kansen zag. Het aangename gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden en we zijn eruit! Ik ga mijn loopbaan als artiest vervolgen met de hulp en ondersteuning van dit Nederlands georiënteerde label.

Dean heeft inmiddels een bijzonder mooi liefdesliedje opgenomen in de studio van Sonic Solutions in Roosendaal. In overleg is er gekozen om deze uit te brengen op 9 Februari vlak voor Valentijn 2022.

Facebook:

https://www.facebook.com/zangerdeanmolenaar/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw  info@roodhitblauw.nl

RTV-Promotie: Score Promotions info@scorepromotions.nl

Laatste Nieuws

Dean Molenaar laat de accordeon weer klinken in nieuwe single ‘Een blauwe avond’

Op het moment dat de nieuwe single ‘Een blauwe avond’ van Dean Molenaar gelanceerd wordt zet de Noord-Hollandse zanger weer voet op Nederlandse bodem. Van 14 t/m 19 maart was hij één van de artiesten die op de flyer stond van Stamcafé Torrremolinos in verband met de STAMCAFE FEESTWEEK. Daarnaast mocht hij ook nog optreden bij een Gender Reveal party in Spanje. Volgens Dean maken dat soort uitstapjes het artiestenvak extra leuk. Overigens was Dean niet de enigste artiest uit de Rood-Hit-Blauw stal die geboekt was voor de feestweek. Ook Justen de Wildt blijkt daar een graag geziene artiest te zijn. Heel toevallig verscheen ook de nieuwe single van Justen ‘Voorlopig’ op het platenlabel van Ronald Visch.

Dean: ‘Ik heb ondertussen twee eigen singles uitgebracht, te weten ‘Rondje Liefde’ en ‘Alles wat ik wil’. De eerste was een kroegenkneiter en de tweede een zomers plaatje. Ik heb gemerkt dat ik vaak geboekt wordt door ‘Rondje Liefde’. Het publiek kent mij inmiddels van dit nummer. Dat is ook de reden dat ik wederom met Pascal de Vormer contact opnam om in die stijl een opvolger te maken. Hij krijgt van mij de vrije hand en dat is aan hem wel toevertrouwd. Samen met Peter de Wijn (alias P. Pruysenaere) heeft hij de tekst geschreven en de melodielijn bedacht die uiteindelijk door het team van Sonic Solutions is uitgewerkt tot een vrolijke plaat. Ik moet eerlijk zeggen dat dat heel goed gelukt is. Omdat ik een enorme fan ben van accordeonklanken is deze natuurlijk ruimschoots aanwezig. Ook de live gitaarpartijen én het achtergrondkoortje maken het geheel compleet af.’

De CD-single ‘Een blauwe avond’ is vanaf 10 Mei 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Ron Schmid, zal in een later stadium ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Dean Molenaar….’Een blauwe avond’. Een Rood-Hit-Blauw productie!

———————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring