Artiest banner

Dean Molenaar


Biografie/Nieuws

Rood-Hit-Blauw tekent talentvolle zanger en Haarlemmer Dean Molenaar op haar Platenlabel.

Platenlabel Rood-Hit-Blauw is bijzonder content met de Haarlemse zanger Dean Molenaar op haar label.

Ronald RHB:

Haarlemmer Dean Molenaar staat al een tijdje op onze talentenradar. Hij deed in 2020 mee aan het SBS6 programma “Thank you for the music” en vertolkte daar op prachtige wijze het lied “De glimlach van een kind”. Omdat we diverse artiesten uit Haarlem kennen volgen we Dean al een tijdje en viel hij ons al langere tijd op. Zowel Jeroen van der Boom als Danny de Munck betitelen Dean Molenaar als aanstormend en talentvol volkszanger, dat is uiteraard een mooie bevestiging.

Dean Molenaar:

Ik was blij verrast door het telefoontje van Ronald van RHB onlangs.

Hij nodigde mij uit voor een kop koffie op kantoor in Nijkerk omdat hij kansen zag. Het aangename gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden en we zijn eruit! Ik ga mijn loopbaan als artiest vervolgen met de hulp en ondersteuning van dit Nederlands georiënteerde label.

Dean heeft inmiddels een bijzonder mooi liefdesliedje opgenomen in de studio van Sonic Solutions in Roosendaal. In overleg is er gekozen om deze uit te brengen op 9 Februari vlak voor Valentijn 2022.

Facebook:

https://www.facebook.com/zangerdeanmolenaar/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw  info@roodhitblauw.nl

RTV-Promotie: Score Promotions info@scorepromotions.nl

Laatste Nieuws

Dean Molenaar komt met sublieme dansbare single ‘Alles wat ik wil’

Alles wat ik wil, lees ik in je ogen. Over die gave zingt Dean Molenaar in zijn tweede single ‘Alles wat ik wil’ die wederom bij platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt. Terwijl Dean op het moment van de release nog heerlijk geniet van zijn welverdiende vakantie in Spanje heeft Ronald Visch van RHB ervoor gezorgd dat het vrolijke nummer via diverse portals te streamen is. Als Dean op 23 september weer voet op Nederlandse bodem zet kan hij gelijk aan de bak met de promotie van deze dansbare single. Daarnaast moet er nog een datum gepland worden voor de clipopname. Hier was Dean nog niet aan toegekomen, maar dat komt volgens hem helemaal goed.

Dean:’Mijn debuutsingle ‘Een rondje liefde’, die in het begin van dit jaar werd gelanceerd heeft het boven verwachting super gedaan. Veel Nederlandstalige radiostations namen hem op in de playlist. Voorafgaand aan deze release stond ik grotendeels op podia in de regio Haarlem. Inmiddels word ik in het gehele land geboekt. Daar ben ik heel erg blij mee. Daarom ben ik ook voornemens om regelmatig nieuwe platen uit te brengen. Mijn nieuwe single is ook weer geschreven door Pascal de Vormer. Ik gaf aan dat ik na de voorgaande kroegenhit graag een single wilde hebben met een zomers tintje. We zijn samen gaan zitten en ‘Alles wat ik wil’ is daar het resultaat van. Het team van Sonic Solutions heeft vervolgens mijn wens vervuld om veel instrumenten te gebruiken’.

Samen met Pascal de Vormer is er ook al gesproken over aantal opvolgers. Sterker nog, er liggen al 2 concepten op de plank die in een later stadium uitgewerkt worden. Ook is Dean al bezig met het uitwerken van een aantal leuke muzikale ideeën. Daarover volgt binnenkort meer informatie.

De CD-single ‘Alles wat ik wil’ is vanaf 21 september 2022 verkrijgbaar.

Dean Molenaar ’Alles wat ik wil’. Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

—————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring