Artiest banner

Dean Molenaar


Biografie/Nieuws

Rood-Hit-Blauw tekent talentvolle zanger en Haarlemmer Dean Molenaar op haar Platenlabel.

Platenlabel Rood-Hit-Blauw is bijzonder content met de Haarlemse zanger Dean Molenaar op haar label.

Ronald RHB:

Haarlemmer Dean Molenaar staat al een tijdje op onze talentenradar. Hij deed in 2020 mee aan het SBS6 programma “Thank you for the music” en vertolkte daar op prachtige wijze het lied “De glimlach van een kind”. Omdat we diverse artiesten uit Haarlem kennen volgen we Dean al een tijdje en viel hij ons al langere tijd op. Zowel Jeroen van der Boom als Danny de Munck betitelen Dean Molenaar als aanstormend en talentvol volkszanger, dat is uiteraard een mooie bevestiging.

Dean Molenaar:

Ik was blij verrast door het telefoontje van Ronald van RHB onlangs.

Hij nodigde mij uit voor een kop koffie op kantoor in Nijkerk omdat hij kansen zag. Het aangename gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden en we zijn eruit! Ik ga mijn loopbaan als artiest vervolgen met de hulp en ondersteuning van dit Nederlands georiënteerde label.

Dean heeft inmiddels een bijzonder mooi liefdesliedje opgenomen in de studio van Sonic Solutions in Roosendaal. In overleg is er gekozen om deze uit te brengen op 9 Februari vlak voor Valentijn 2022.

Facebook:

https://www.facebook.com/zangerdeanmolenaar/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw  info@roodhitblauw.nl

RTV-Promotie: Score Promotions info@scorepromotions.nl

Laatste Nieuws

Dean Molenaar brengt na 5 jaar actief in de muziekwereld zijn eerste eigen single uit!

Dat mond op mond-reclame nog steeds het beste werkt, blijkt wel uit de totstandkoming van de eerste eigen single ‘Rondje liefde’ die Dean Molenaar opnam bij Sonic Solutions. Op advies van collega-zanger Lesley Rosbach werd een afspraak gemaakt met producer Joris van Dijk. Heel vreemd was die ontmoeting echter niet omdat Dean vanwege het project ‘Haarlem zingt’ eerder in die studio was voor de opname van de gezamenlijke single ‘Samen sterk’.

Dean maakte namelijk deel uit van een groep zangers uit de Noord-Hollandse hoofdstad die zorginstellingen bezocht om de eenzame bewoners, die op dat moment vanwege corona geen visite mochten ontvangen, op te vrolijken met muziek. Tijdens dat gesprek gaf Dean aan dat hij fan was de gypsy gitaar en geniet van accordeongeluiden. Joris had nog, een door Pascal de Vormer geschreven lied, in de kast liggen die op een paar puntjes na voldeed aan de wensen van Dean. Na een paar aanpassingen kreeg de orkestband de juiste vorm en werd Dean uitgenodigd om het geheel in te zingen. Qua label werd Rood-Hit-Blauw geadviseerd om Dean en zijn single te gaan promoten en verder “in het licht te zetten”.

‘En ook met deze tip was ik heel erg blij. Het contact met Ronald Visch is echt top. Hij zit al jaren in het vak en weet waar hij het over heeft. Ik denk dat hij me wel een stukje hoger op de ladder kan brengen. Zelf treed ik al zo’n 5 jaar op en heb op diverse podia gestaan. Ik heb een aantal ideeën in m’n hoofd zitten die ik graag wil uitwerken, maar zover is het nu nog niet. We wachten eerst even af wat dit liedje gaat doen. De rest komtlater wel’, meent Dean.

De CD-single ‘Rondje liefde’ is vanaf 9 februari 2022 verkrijgbaar. De gezellige videoclip, opgenomen door Ron Schmid, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Dean Molenaar….’Rondje liefde’. Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/dean-molenaar/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring