Artiest banner

Delano Bisschops


Biografie/Boekings info

De Brabantse Zanger Delano Bisschops is geboren op 27 Maart 1998. Hij stond als kind al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee hij het ver zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen.

Op een leeftijd van 16 jaar pakte Delano spontaan de microfoon en stond erom bekend dat hij alles mee zong. Met zijn jeugdige enthousiasme kreeg hij het publiek mee en de eerste stap in zijn carrière was gezet. Al snel volgde zijn eerste officiële grote boeking. Na 1 jaar zingen in diverse kroegen en feestzalen werd zijn debuutsingle ‘Kom en ga mee’ opgenomen. De single werd uitgereikt door Oscar Harris en is geschreven door John Spencer.  

Delano is super trots op wat hij al bereikt heeft! Hij animeert het publiek met zijn enthousiasme en zingt met toewijding.  

Deze spontane artiest in hart en nieren komt er wel! 

Boek Delano nu via bovenstaande rode button!

Nieuws

Delano Bisschops heeft leuk nieuws!

“Ik heb leuk nieuws te vertellen; ik heb getekend bij platenlabel Rood-Hit-Blauw”, zo liet de net 20 jaar geworden Delano Bisschops onlangs weten. En dat is nog niet alles want 12 mei jl. vond de succesvolle lancering plaats van zijn nieuwste single ‘In mijn dromen’. De zaal puilde uit in Linberg Park te Molenschot, oftewel deze gezellige jongeman uit Rijen zit in een uitstekende flow zoals ze dat zeggen. Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd is Delano alweer zo’n 2 jaar dikke maatjes met zijn microfoon.

Niemand minder dan Oscar ‘song for the children’ Harris, reikte in 2017 het eerste exemplaar van de debuutsingle ‘Kom en ga mee’ uit aan Delano. De zanger weet ondertussen precies weet wat hij wil: “Ik wil zingen en mensen vermaken op feesten en partijen”! Onlangs dook Delano de studio in van Sonic Solutions in Roosendaal, om daar zijn 2e single ‘In mijn dromen’ te laten vastleggen. Een pittige energieke dansplaat die louter vrolijkheid uitstraalt en daarnaast gemakkelijk is mee te zingen. Oppassen dus.. Delano Bisschops komt eraan!

Delano Bisschops – In mijn dromen…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘In mijn dromen’ is verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring