Artiest banner

Denise van Boxtel


Biografie/Nieuws

Denise van Boxtel laat de zon weer schijnen in haar vrolijke nieuwe single ‘Altijd wat te vieren’

Er valt altijd wat te vieren, dus haal de slingers nog niet weg. Dat is de boodschap die Denise van Boxtel meegeeft in haar vrolijke single ‘Altijd wat te vieren’ die bij Rood- Hit-Blauw producties verschijnt. De luchtige tekst die Kirsten Michel geschreven heeft voor de inmiddels 16-jarige zangeres gaat over de dingen die dagelijks mis kunnen gaan zoals het te laat komen, je sleutels niet kunnen vinden en ook nog een lege accu. Toch verandert je stemming als de zon gaat schijnen en er een vlinder op je hoofd gaat landen. Kortom….de kleine dingen in het leven zijn veel waard. Omdat Denise totaal geen idee had waar haar single over moest gaan was ze erg verrast over dit onderwerp dat Kirsten samen met producer Joost van Leeuwen bedacht. Joost was ook verantwoordelijk voor haar vorige single ‘M’n beste vriendin’ en daarover heeft Denise heel veel complimenten ontvangen. Ze voelt zich in zijn studio erg op haar plek en er liggen ook al twee covers op de plank die te zijner tijd worden uitgebracht. Denise: ‘Het nummer ‘Altijd wat te vieren’ heb ik al een tijdje geleden opgenomen omdat ik me momenteel focus op de komende eindexamens. Om toch in ‘the picture’ te blijven hebben we deze keuze bewust gemaakt. Vanwege het vele leerwerk nemen we deze keer geen videoclip op. Het behalen van m’n diploma heeft prioriteit omdat ik toegelaten ben op het ROC Mondriaan in Den Haag. Daar ga ik de opleiding handhaving volgen om daarna door te stromen naar de politieacademie. Dat betekent ook dat ik ga verhuizen naar Den Haag en daardoor zal mijn zangcarrière een tijdje op een lager pitje komen te staan. Helemaal niets doen gaat ook niet gebeuren. Ik heb namelijk al een afspraak gemaakt met de opnamestudio vanwege een duet dat ik met mijn opa Piet ga inzingen. Opa en ik zijn echt twee handen op één buik. Hij brengt me altijd overal naar toe en regelt daarnaast ook z’n beetje alles voor mij. Hij houdt van oude muziek en stelde daarom voor om stiekem een liedje te oefenen. Ik luister naar diverse muziekstijlen en pas me makkelijk aan, dus zijn idee om een duet op te nemen nam ik maar al te graag aan. Voorlopig gaat natuurlijk allereerst de aandacht naar mijn inmiddels 8ste single. Daar ben ik best trots op. Er zijn maar weinig leeftijdsgenoten die dit op 16-jarige leeftijd hebben bereikt.’

Denise van Boxtel… ‘Altijd wat te vieren’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

———————————————————————————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Nel van Olm ism. Rood-Hit-Blauw

Laatste Nieuws

Wordt nieuwe versie van ‘Mijn beste vriendin’ de doorbraak van
Denise van Boxtel

Voor de 15-jarige Denise van Boxtel kan haar bewerking van Mieke’s evergreen ‘M’n beste vriendin’ zo maar leiden tot haar doorbraak. Denise weet al vanaf haar derde levensjaar dat zingen haar favoriete bezigheid is. Ondanks haar nog jeugdige leeftijd heeft ze al zeven singles op naam staan en heeft redelijk wat optredens mogen verzorgen. Haar laatstverschenen single ‘Slapen doen we later’ dateert uit 2022. Daarna bleef het een tijdje stil rondom haar, maar daar komt met deze release, die door Joos van Leeuwen is geproduceerd verandering in. Denise nam vanwege veel positieve verhalen over Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw contact met hem op of hij haar in zijn stal onder wilde brengen. Omdat Ronald ondertussen veel ervaring heeft met jonge talenten zag hij een samenwerking met haar wel zitten.

Denise: ‘Het idee om dit liedje onder handen te nemen is afkomstig van de neef van mijn grootste fan Opa Piet. Hij brengt me altijd naar vocal coach Kirsten Michel waar ik zangles van krijg. Daarnaast is hij ook de chauffeur als ik moet optreden. Nadat ik het nummer had beluisterd had ik m’n twijfels omdat het een heel traag lied was. Ik besprak dat met Kirsten en zij dacht daar heel anders over. Omdat zij veel samenwerkt met producer Joos van Leeuwen bracht zij Denise met hem in contact. Joos had wel een idee om mij te overtuigen dat dit best een mooie single kon worden. Hij heeft het tempo verhoogd, moderne instrumenten toegevoegd én het geheel 1 minuut ingekort. Het is op die manier een echts volks nummer geworden waar ik heel erg tevreden mee ben.’

Op zondag 5 november 2023 is Denise 1 van de deelnemers die meedoen aan de voorrondes van de Star Talentenjacht Tour. Dit spektakel vindt plaats bij Bar Spot in Spijkenisse. Uiteindelijk hoopt ze natuurlijk om in de grote finale op zondag 17 maart 2024 met een felbegeerde prijs huiswaarts te keren.

De cd-single ‘M’n beste vriendin’ is vanaf 1 november 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Max Baars, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Denise van Boxtel… ‘M’n beste vriendin’ ….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie! Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/denisevanboxtel_mijnbestevriendin Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=0V1P6xU8-sQBoekingen&Informatie:https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/denise-van-boxtel-2/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Nel van Olm i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring