Artiest banner

Dennie van Grootheest


Biografie

Dennie van Grootheest stelt zich even voor:

Ik ben Dennie van Grootheest geboren op 22 april 1988, woonachtig in Maarssen provincie Utrecht

Sinds 2013 ben ik als DJ achter de draaitafels weg gestapt en het podium als zanger opgestapt. Na 2 singles in eigen beheer te hebben gedaan is het tijd voor een volgende fase in mijn carriere, mijn nieuwe single ” Alles in mijn leven ”. geschreven door Patrick de Jong en gecomponeerd door Jurgen Hinten zal medio Augustus worden uitgebracht onder het RHB label.

 

Toen in Augustus 2014 mijn eerste promo cd uitkwam met 6 cover nummers van bekende zangers, waren de reacties zo positief dat ik datzelfde jaar officieel als beoefenaar van de podiumkunst ben gestart!

In 2015 mochen wij regelmatig optreden en bleven de positieve reacties binnenstromen, en werd de passie voor muziek alleen maar groter!

In Januari 2016 vond ik het tijd worden om een eigen single te lanceren. Na een tijdje zoeken en rondneuzen kwam collega Jeffrey Tanis met het nummer ‘Ik ben blij dat je gaat’. Nadat ik het nummer hoorde vond ik het meteen al een lekker nummer en wilde hier graag wat mee gaan doen. Maar ik wilde meer….Ik kreeg het idee om er een feestvariant op te maken met iets meer feestgehalte en zo is het gegaan.

Na een aantal weken is er op de originele plaat een compleet nieuwe versie gemaakt en heeft de originele plaat ook een opfrisbeurt gekregen. Met het live accordeonspel van Dhr Metz en de uiteindelijke mastering en productie van Jeffrey Tanis is ‘Ik ben blij dat je gaat’ een vrolijk en gezellige plaat geworden, in twee unieke versies.

Eind 2016 ben ik samen gaan werken met BMZ Entertainment / De muziekverzorger. Dit bedrijf verzorgd tot op heden het geluid voor al mijn optredens.

 

Abonneer je voor het laatste nieuws en clips op het youtube kanaal van roodhitblauw

Nieuws

Dennie van Grootheest toe aan volgende stap in zijn carrière!

2016 kon haast niet beter beginnen voor Utrechter Dennie Grootheest want op 25 januari van dat jaar verscheen zijn allereerste single ‘Ik ben blij dat je gaat’. Deze inwoner van Maarssen is nu zo’n vier jaar actief als zanger nadat hij met z’n eigen drive-in-show al menig feestje had weten op te sieren. Nadat hij in 2014 een cd‘tje had opgenomen met een half dozijn covers waarmee hij op menigeen indruk maakte, werd het tijd voor een eigen plaat en dus ook tijd om vaarwel te gaan zeggen tegen de draaitafels.

“De tijd was gewoon rijp voor een volgende fase in mijn carrière”, aldus Dennie die volop genoot van de media aandacht rond zijn debuutsingle. Het vervolg hierop is de door Patrick de Jong geschreven en door Jurgen Hinten gecomponeerde single ‘Alles in mijn leven’, dat net als Dennie ’s eerste plaat via Rood-Hit-Blauw op de markt komt. Het is vrolijkheid troef op dit moderne vlotte levenslied met gezellige accordeonsolo. Typisch zo’n nummer waarin menigeen zich gaat herkennen ook. Middels deze dansbare en radiovriendelijke meezinger, begeleidt door een fraaie door  Wescur Videografie  vervaardigde clip, gaat Dennie Grootheest vast weer mooie stappen zetten in zijn nog jonge loopbaan als zanger.

De CD single Alles in mijn leven’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Spotify: http://open.spotify.com/album/4SJddFlsxZjC6bYwzFVlex

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613660890

Link naar youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vTW8qPMB5co

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via:www.roodhitblauw.nl / of youtubekanaal roodhitblauw

Dennie van Grootheest ‘Alles in mijn leven’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring