Artiest banner

Denny de Klerk


Biografie/Nieuws

Denny de Klerk vrolijkt de boel op met ‘Ik droom alleen maar van jou’

Denny de Klerk heeft met ‘Ik droom alleen maar van jou’ waarschijnlijk een nazomer hit in handen. Tenminste dat is de verwachting van het publiek dat afgelopen zondag  in grote getale aanwezig was tijdens de releaseparty die plaatsvond bij Studio Westpoort in Amsterdam. Net zoals z’n single ‘Een heel klein beetje dronken’ verschijnt ook de opvolger op het Rood-Hit-Blauw label.

De tekst van ‘Ik droom alleen maar van jou’ heeft Denny samen geschreven met Pierre Biesterveld. Het verhaal draait om een mooie vrouw die hij in de stad ziet, maar de dame in kwestie ziet hem niet staan, dus laat hij haar maar gaan. Het enigste wat hij kan doen is dromen van haar…..

Ondanks dat Denny nog maar heel kort samenwerkt met Sonic Solutions is hij er trots op de producers van deze opnamestudio uit Roosendaal.  ‘Ik vind het echt heel bijzonder hoe ze het elke keer voor elkaar krijgen om de inmiddels herkenbare Denny de Klerk sound te verwerken in de opname. Het heeft wederom heel goed uitgepakt. Ik voel me er erg thuis’, aldus Denny.

Clipproducent Thijs Aldenzee van Cannonball Media kreeg de opdracht om beelden te schieten voor de clip die afgelopen zondag ten tijde van de releaseparty online werd gezet. De bekende groene houten huizen van Zaandam hebben ervoor gezorgd dat het een kleurrijk geheel is geworden.

Denny loopt overigens met het idee rond om een eigen theatershow te organiseren. In welk vaatje dat gegoten wordt, weet hij nog niet, maar dat ongetwijfeld goedkomen. Daarnaast lijkt het hem ontzettend gaaf om een duet op te nemen.

De CD single “Ik droom alleen maar van jou’  is vanaf nu verkrijgbaar op de bekende platforms.

Denny de Klerk….…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

Laatste Nieuws

Denny de Klerk laat met ‘Een heel klein beetje dronken’ zien waar hij voor staat!

Nadat Denny de Klerk afgelopen januari een overeenkomst tekende met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw verschijnt nu z’n allereerste single ‘Een heel klein beetje dronken’ op dit gerenommeerde platenlabel  dat  gespecialiseerd is in voornamelijk Nederlandstalige muziekproducties. ‘Ronald heeft een goed luisterend oor en weet van de hoed en de rand. Hij heeft mij veel dingetjes uitgelegd hoe het allemaal werkt in de muziekbranche. Daar ben ik heel erg blij mee’, vertelt de 23-jarige zanger uit Amsterdam.

Nadat Denny de oorspronkelijke versie van ‘Een heel klein beetje dronken’ van Ramon Beense hoorde, kreeg hij het “dit ben ik” gevoel. ‘Ik sta regelmatig in kroegen op te treden. Feestnummers brengen is het liefste wat ik doe. Ik heb Ramon gebeld met de vraag of hij er moeite mee had als ik het lied een nieuw leven in zou blazen. Dat had hij totaal niet. Sterker nog…hij vond het een hele eer! De tekst is op een paar puntjes aangepast en de mannen van Sonic Solutions uit Roosendaal hebben het geheel een beetje opgepimpt. Ik ben overigens ontzettend blij dat ik gekozen heb voor deze opnamestudio. Ze nemen alle tijd voor je en geven feedback. Dat schept een goede band en vertrouwen’, aldus Denny.

Omdat het een echt kroegenlied is vormt het uitgaansleven van Amsterdam een belangrijk rol in de clip die door Wescur is opgenomen. Er zijn beelden geschoten bij Rivièra aan de Rijnstraat, op het Rembrandtsplein bij de beelden en in de Reguliers Breestraat in de buurt van Tuschinski.

De CD single ‘Een heel klein beetje dronken’  is vanaf 13 februari 2019 verkrijgbaar en te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Denny de Klerk ‘Een heel klein beetje dronken’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring