Artiest banner

Denny de Klerk


Biografie/Nieuws

Denny de Klerk vrolijkt de boel op met ‘Ik droom alleen maar van jou’

Denny de Klerk heeft met ‘Ik droom alleen maar van jou’ waarschijnlijk een nazomer hit in handen. Tenminste dat is de verwachting van het publiek dat afgelopen zondag  in grote getale aanwezig was tijdens de releaseparty die plaatsvond bij Studio Westpoort in Amsterdam. Net zoals z’n single ‘Een heel klein beetje dronken’ verschijnt ook de opvolger op het Rood-Hit-Blauw label.

De tekst van ‘Ik droom alleen maar van jou’ heeft Denny samen geschreven met Pierre Biesterveld. Het verhaal draait om een mooie vrouw die hij in de stad ziet, maar de dame in kwestie ziet hem niet staan, dus laat hij haar maar gaan. Het enigste wat hij kan doen is dromen van haar…..

Ondanks dat Denny nog maar heel kort samenwerkt met Sonic Solutions is hij er trots op de producers van deze opnamestudio uit Roosendaal.  ‘Ik vind het echt heel bijzonder hoe ze het elke keer voor elkaar krijgen om de inmiddels herkenbare Denny de Klerk sound te verwerken in de opname. Het heeft wederom heel goed uitgepakt. Ik voel me er erg thuis’, aldus Denny.

Clipproducent Thijs Aldenzee van Cannonball Media kreeg de opdracht om beelden te schieten voor de clip die afgelopen zondag ten tijde van de releaseparty online werd gezet. De bekende groene houten huizen van Zaandam hebben ervoor gezorgd dat het een kleurrijk geheel is geworden.

Denny loopt overigens met het idee rond om een eigen theatershow te organiseren. In welk vaatje dat gegoten wordt, weet hij nog niet, maar dat ongetwijfeld goedkomen. Daarnaast lijkt het hem ontzettend gaaf om een duet op te nemen.

De CD single “Ik droom alleen maar van jou’  is vanaf nu verkrijgbaar op de bekende platforms.

Denny de Klerk….…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

Laatste Nieuws

Denny de Klerk brengt zomerse nieuwe single uit!

Denny de Klerk heeft zijn nieuwe single ‘Mijn nr.1’ die bij Rood-Hit-Blauw produkties verschijnt te danken aan Ruby van Urk. Ruby kwam met het idee om ‘Never gonna give you up’ van Rick Astley nieuw leven in te blazen. Nadat Denny het nummer beluisterde was hij meteen enthousiast.

De uit Amsterdam afkomstige zanger zocht naar een leuke passende Nederlandstalige tekst.. Hij nam contact op met tekstschrijver Pierre Biesterveld die de uitdaging aanging. ‘Pierre gaf aan dat het misschien wel leuk zou zijn om rapper N.I.C.K. te vragen of hij een bijdrage wilde leveren. Dat vond ik een prima plan. Pierre heeft vervolgens alles in werking gesteld om zijn idee uit te werken. N.I.C.K. besloot om z’n medewerking te verlenen. Zijn stem komt overeen met die van Lange Frans. Iedereen die ik ‘Mijn nr.1’ heb laten horen dachten echt dat Lange Frans de rappassages had ingezongen’, glundert Denny.

De opnames vonden, net voordat de coronacrisis zich openbaarde, plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. ‘Er was nog geen vuiltje aan de lucht. De releaseparty zou plaatsvinden op 25 april en er werd een afspraak gemaakt met Thijs Aldenzee om een clip op te nemen. De maatregelen die de regering oplegde had een behoorlijke impact m.b.t. de clipopname. Normaal gesproken worden de beelden in 1 dag geschoten. We hadden nu 3 dagdelen nodig om te filmen. Toch is het een flitsende clip geworden met Roze poedel Las Vegas, Figuranten, Vuurspuwers en Danseressen’, onthult Denny.

De CD single ‘Mijn nr. 1’ is vanaf 29 april 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse Televisiestations en Youtube te zien.

Denny de Klerk ‘Mijn nr. 1’ Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring