Artiest banner

Die Hollander


Biografie/Nieuws

Die Holländer,

het nieuwe duo, de nieuwe sensatie uit Holland, weet hoe je van je feestje een onvergetelijke Duits-Nederlands Oktoberfest – Apres Ski feestje moet maken.Alleen bekende Duitse en Nederlandse hits
in hun eigen unieke muzikale jasje….., medleys, alleen maar meezingers!!!
En natuurlijk binnenkort een eigen HIT!
Te boeken als een tape-act,

Maak van uw avond een uniek onvergetelijk feest.
Wees er snel bij! Boek nu via de Rode BoekNu! Button

Bel 06 – 21265490

Die Holländer,

Dieses neue Duo, diese neue Sensation aus Holland,weiß Party und Stimmung zu machen.
Nur bekannte Deutsche und Holländische Hitsin ihrer eigenen einzigartigen musikalischen Jacke.

Buchbar als Tape Act,
machen Ihren Abend zu einer einzigartigen unvergesslichen Party.

Sei schnell dabei…und Buch jetzt durch der Rote BoekNu! Button

Anrufen 0031(0)6 – 21265490

Laatste Nieuws

Die Holländer scoren HIT met  “GLORY GLORY SUPERMAX’

‘Glory Glory Super Max’ van Die Holländer kan wel eens een nieuw Nederlands volkslied gaan worden. Na een afwezigheid van 35 jaar vond onlangs een nieuwe editie plaats van de Grand Prix in Zandvoort. Dat was voor Santa Rosa zanger Wim Vogels reden om een tekst te schrijven op de melodielijn van ‘Glory Glory Hallelujah’. Samen met producer Kees Tel heeft Willem dit lied uitgewerkt. Het lied dat door Die Holländer wordt gezongen wordt uitgebracht op het Rood-Hit-Blauw label.

Het Duo dat door platenbaas Ronald Visch werd gepresenteerd, voelt zich zeer vereerd dat Wim hen gevraagd heeft om deze single op te nemen. ‘Wim Vogels is absoluut geen onbekende in de muziekwereld. Hij heeft destijds voor het Nederlandse elftal ‘Viva Hollandia’ geschreven. Nog steeds is dat lied een evergreen die je over 20 jaar nog meezingt. Hoe mooi zou het zijn als dat ook met ‘Glory Glory Super Maxi’ gaat gebeuren. Wij zijn ervan overtuigt dat wanneer het nummer uit de speakers knalt tijdens de race, het publiek op de tribune helemaal uit het dak gaat. Het is geen Max Verstappen lied, maar een lied voor het volk’, onthullen Martino en Laura.

Een gedeelte van de singleopbrengst wordt gedoneerd aan de Prinses Maxima Stichting van voormalig autocoureur Robert Doornbos. Deze stichting zet zich in voor kinderen met kanker. Bij de dochter van Robert werd 3 jaar geleden een grote niertumor met uitzaaiingen ontdekt. Na een zware behandeling is Jara gelukkig gezond verklaard. ‘Laten we hopen dat we een mooi bedrag aan hem kunnen overhandigen. We denken dat iedereen dit erg kan waarderen’, aldus ‘Die Holländer’.

De CD single ‘Glory Glory SuperMaxi’ is vanaf nu verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is binnenkort op diverse televisiestations en Youtube te zien.

www.diehollander.nl

Die Holländer’…een Rood-Hit-Blauw/ Wim Vogels produktie.

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring