Artiest banner

Dik & Gezellig


Biografie

Dik & Gezellig zet al jarenlang kroegen en feesttenten op z’n kop! Eerst als duo, bestaande uit 2 ervaren horeca-mensen. Tegenwoordig zijn ze met 5 man sterk, om ieder evenement volledig op stelten te zetten!

Naast de knallers van feest- en pophits, die DJ Menzoo aan elkaar draait, heeft Dik & Gezellig ook meerdere eigen nummers; Ik Heb Je Lief (2016), Handen In Een V (2017), Weekend (2017), He Lekker ding (2017)Als Het Avond Is (2019) en Zuipen Met Jou (2019).

Zangers Ashley, Jeroen, Sebastiaan en Jarmo nemen het publiek op originele wijze mee in een heerlijke sfeer!

Dik & Gezellig boeken doet u bij Lukassen Produkties Nijmegen!

Laatste Nieuws

Dik & Gezellig geven ‘Wordt er nog gezopen’ enorme facelift

Op 1 februari jl. maakten de mannen van de Dik & Gezellig via Facebook bekend dat er toffe dingen aan zaten te komen. Kort daarvoor vond er in
Nijkerk naast een fotoshoot een brainstormsessie plaats over de
doelstellingen voor dit jaar. Het plan om flink uit te gaan pakken

met 3 tot 4 singles kan gehaald worden door een strakke planning. Tijdens het overleg werd het idee geopperd om het oude bestaande nummer ‘Wordt er nog gezopen of hoe zit dat?’ te coveren in een vette uitvoering. in de Crowd studio (producer dj Galaga) werd dit lied onlangs opgenomen.

Hij was ook verantwoordelijk voor de remix van ‘Boeruh!’ en
bewerking van ‘Ome Jan’. De originele tekst is grotendeels overeind gebleven, maar met de gigantische beat eronder is het nummer omgetoverd tot een feestplaat van jewelste. En dat is precies wat Dik & Gezellig wil uitstralen. De mannen hebben in het verleden al bewezen dat het dak eraf gaat als zij op het podium staan. Met deze nieuwe plaat, die verschijnt bij Rood-Hit-Blauw produkties, zullen diverse feesttenten en kroegen trillen op hun grondvesten.

Wat je kunt verwachten als je Dik & Gezellig boekt is te zien in de clip die in een kroeg is opgenomen. Samen met een groot aantal gasten zorgen ze weer voor een gekkenhuis.

De CDsingle ‘Wordt er nog gezopen’ is vanaf 20 april 2022 overal verkrijgbaar. De clip, geproduceerd door Joey (Filmcreatie) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

———————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw Producties – info@roodhitblauw.nl

RTVPromotie: Rood-Hit-Blauw
Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met RHB

Boekingen Dik & Gezellig: Lukassen Producties Nijmegen 024 – 3232714

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring