Artiest banner

Dik & Gezellig


Biografie

Dik & Gezellig zet al jarenlang kroegen en feesttenten op z’n kop! Eerst als duo, bestaande uit 2 ervaren horeca-mensen. Tegenwoordig zijn ze met 5 man sterk, om ieder evenement volledig op stelten te zetten!

Zangers Ashley, Jeroen, Sebastiaan en Jarmo nemen het publiek op originele wijze mee in een heerlijke sfeer!

Dik & Gezellig boeken doet u bij Lukassen Produkties Nijmegen

BIO

Dik & Gezellig zet al jarenlang kroegen en feesttenten op z’n kop! Deze 4 mans formatie, zet elk evenement volledig op stelten! Ashley (MC) , Jeroen (zang), Sebas (zang) en Jarmo (Rap & MC) nemen het publiek samen met onze DJ op originele wijze mee in een heerlijke feestsfeer!

MUZIEK

Naast de knallers die DJ’s Menzoo & Mello aan elkaar draaien, is Dik & Gezellig ook bekend met hun eigen nummers zoals; Als Het Avond Is (2019), Zuipen Met Jou (2019), Boeruh! (2021), Ome Jan(2021), Wordt er nog gezopen? en Koning Pintenman (2022).

Laatste Nieuws

Dik & Gezellig maakt megaklapper van BZB’s publiekslieveling ‘Koning Pintenman’

Dat de mannen van Dik & Gezellig steeds meer terrein winnen in Nederland is een feit. Vrijwel elk weekend staat het bonte gezelschap wel ergens geboekt in Nederland. Vooral bij schuurfeestjes in boerendorpjes worden de heren als helden ontvangen. Dat is ook precies de doelgroep waar ze het voor doen. Gewoon lekker uit je dak gaan met een glaasje bier in de hand. Daar draait namelijk in grote lijnen hun nieuwe megaklapper ‘Koning Pintenman’ op. Vanzelfsprekend verschijnt de single wederom op hun vertrouwde label Rood-Hit-Blauw.

De primeur vond afgelopen mei al plaats tijdens het Bloklandfeest in Nieuwveen. Op dat moment was de demo van ‘Koning Pintenman’ al gereed. Toch liep het allemaal iets anders dan gepland vanwege familieomstandigheden bij hun producer. In goed overleg werd besloten om de lancering uit te stellen. Overigens zijn de beelden van de spectaculaire clip ook op dat festijn geschoten. Je ziet dat ze arriveren, zich omkleden, de make-up ingaan en vervolgens het publiek hélemaal gek maken met deze bewerkte publiekslieveling van de Band Zonder Banaan band uit 1998.

‘Het is elke keer weer een uitdaging om iets nieuws te bedenken. ‘Koning Pintenman’ is zo’n plaat die vooral op het platteland bekend is. Omdat we alle vier ook nog werkzaam zijn in de evenementenbranche weten we dat dit lied altijd kan rekenen op veel response van de mensen in de tent of zaal. Wij vonden dat deze wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Een bekende DJ heeft de onvervalste Dik & Gezellig beat er onder gezet zodat de mensen vanaf het eerste moment ons herkennen. Op dat deuntje gaat iedereen bewegen. Kortom missie geslaagd’, aldus Dik & Gezellig.

De CD single ‘Koning Pintenman’ is vanaf 28 september 2022 overal verkrijgbaar. De clip, geproduceerd door Joey (Filmcreatie) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Dik & Gezellig ‘Koning Pintenman’…..Een Rood-Hit-Blauw productie!

————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties
Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met RHB

Boekingen Dik & Gezellig: Lukassen Producties Nijmegen 024 – 3232714

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring