Artiest banner

Dirk


Biografie

Dirk is begonnen met zingen toen hij pas  3 ½ jaar was met het liedje van Frans Bauer (heb je even voor mij) want daar was Dirk erg gek van, en dat zong hij dan ook elke dag. Toen brak zijn 4e verjaardag aan en hij vroeg een microfoon voor zijn verjaardag en die kreeg hij ook. Een microfoon nog gekocht bij de Intertoys.

Toen er bij hen in het dorp Zaamslag een feestje was en Roel Britting kwam zingen werden de stoute schoenen aangetrokken. Dirk voeg aan Roel een liedje te mogen zingen op het voor Dirk nog onbekende podium! Dirk vond het geweldig en ruilde zijn idool Frans Bauer om voor Roel Britting. Een tip  van Roel die direct werg opgevolgd was doe hem op zangles. Uiteraard werd deze tip niet in de wind geslagen en een zanglerares gezocht.

We kwamen al snel uit bij Mieke de zanglerares achter Frans Bauer. En via Jan van Est kregen we het nummer van Mieke, en werd Dirk op de wachtlijst gezet. Dirk moest nog even zelf oefenen en kon les nemen toen hij 9 jaar was.

In 2010 kwam hij samen met zijn Opa in contact met Platenlabel Rood-Hit-Blauw die vanaf dat moment zijn carriere helpt uitstippelen

Dirk is nu al enige tijd onderweg en nog steeds met zangles bezig en aan het oefenen, zijn single’s worden enorm gewaardeerd !

Discografie:

Verliefd tot over mijn oren (2014) Alles wat ik nodig heb (2015) Vieze handen (2016) Je leven op de straat (2016) Daar waar zij woont (2017)

 

Wil jij Dirk boeken voor een optreden op jou feestje? Dat kan, neem dan contact met ons op via de Boekingsbutton!

Nieuws

Dirk na twee jaar afwezigheid terug met nieuwe single

Ondanks z’n jeugdige leeftijd van 18 jaar draait Dirk al een aantal jaren mee in het muziekwereldje. De laatste twee jaar heeft hij vanwege school alles even op een lager pitje moeten zetten. Inmiddels heeft hij een diploma op zak en kan nu met een gerust hart verder werken aan z’n muzikale carrière. Dirk’s nieuwe single ‘Spiegel aan de wand’ verschijnt bij platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw waar hij al vanaf 2010 ‘zaken’ mee doet.

Momenteel werkt het talent uit het Zeeuwse Zaamslag aan z’n eerste album welke naar verwachting begin 2020 zal verschijnen. Uiteraard zal ook ‘Spiegel aan de wand’ deel uitmaken van de tracklist. Dirk heeft samen met Frank van Etten de tekst bedacht voor Spiegel aan de wand. Andere artiesten weten waar hun nieuwe single over moet gaan, maar voor mij geldt dat bij een spontaan gesprek vaak de leukste onderwerpen boven water komen drijven. Binnen een half uur was de basis al gelegd voor deze nieuwe single! Het gaat over een meisje dat hem in steek liet omdat ze alleen maar met en voor zichzelf bezig is.Het is een pakkende en herkenbare tekst die mogelijk aanslaat ’, aldus Dirk.

Dirk laat weten dat ondanks de muziek die hij nu maakt en graag zingt, nog steeds op zoek is naar zijn eigen sound. ‘Ik zou zo graag een eigen stijl willen hebben. Ik ben ervan overtuigt dat er ooit een liedje uitkomt met een eigen Dirk sausje. Het zou zo maar kunnen dat die binnenkort gevonden wordt. Ik ben van plan om dit jaar nog twee singles uit te brengen’, verklapt Dirk.

Samen met clipregisseur Karl Kaspers is besloten om bewust geen verhaallijn uit te beelden in de clip. Het draait deze keer puur om Dirk die dan ook hoofdzakelijk in beeld verschijnt. ‘De volgende keer pakken we het weer anders aan. Laten we eerst maar ‘vieren’ dat ik na twee jaar van afwezigheid terug ben’, glimlacht Dirk.

De CD single ‘Spiegel aan de wand’ is vanaf 5 juni 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.

Dirk ‘Spiegel aan de wand’..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring