Artiest banner

Dirk


Biografie

Dirk is begonnen met zingen toen hij pas  3 ½ jaar was met het liedje van Frans Bauer (heb je even voor mij) want daar was Dirk erg gek van, en dat zong hij dan ook elke dag. Toen brak zijn 4e verjaardag aan en hij vroeg een microfoon voor zijn verjaardag en die kreeg hij ook. Een microfoon nog gekocht bij de Intertoys.

Toen er bij hen in het dorp Zaamslag een feestje was en Roel Britting kwam zingen werden de stoute schoenen aangetrokken. Dirk voeg aan Roel een liedje te mogen zingen op het voor Dirk nog onbekende podium! Dirk vond het geweldig en ruilde zijn idool Frans Bauer om voor Roel Britting. Een tip  van Roel die direct werg opgevolgd was doe hem op zangles. Uiteraard werd deze tip niet in de wind geslagen en een zanglerares gezocht.

We kwamen al snel uit bij Mieke de zanglerares achter Frans Bauer. En via Jan van Est kregen we het nummer van Mieke, en werd Dirk op de wachtlijst gezet. Dirk moest nog even zelf oefenen en kon les nemen toen hij 9 jaar was.

In 2010 kwam hij samen met zijn Opa in contact met Platenlabel Rood-Hit-Blauw die vanaf dat moment zijn carriere helpt uitstippelen

Dirk is nu al enige tijd onderweg en nog steeds met zangles bezig en aan het oefenen, zijn single’s worden enorm gewaardeerd !

Discografie:

Verliefd tot over mijn oren (2014) Alles wat ik nodig heb (2015) Vieze handen (2016) Je leven op de straat (2016) Daar waar zij woont (2017)

 

Wil jij Dirk boeken voor een optreden op jou feestje? Dat kan, neem dan contact met ons op via de Boekingsbutton!

Nieuws

Dirk ontwikkelt zich snel en zingt over grote liefde !

Als je kind nog niet eens vier jaar jong is en het zingt foutloos een liedje van Frans Bauer van de eerste tot de laatste regel mee, dan mag je als ouders er toch ernstig rekening mee gaan houden dat hij of zij ooit op de bühne gaat belanden. En precies zo geschiedde dus met zanger Dirk uit het Zeeuwse dorpje Zaamslag onder de rook van Terneuzen. “Wat goed is komt snel”, dacht Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw die dit jonge talent destijds al meteen in de smiezen kreeg, en hierop vastlegde in 2011 voor de release van Dirk ’s eerste single ‘Lieve opa’.

En ofschoon het nog een paar jaar duurt alvorens Dirk twintig wordt, brengt hij nu toch al zijn 8e single uit. Jeffrey Weber schreef en componeerde het liedje ‘Daar waar zij woont’ dat samen met ‘Zeg me eens’ op het nieuwe schijfje van Dirk is geperst. De Zeeuw, die vorig jaar nog genomineerd werd voor een Koos Albers-Award, laat op zijn nieuwe single overduidelijk horen dat hij zich uitstekend heeft weten te ontwikkelen de afgelopen jaren. ‘Daar waar zij woont’ is vlotte, frisse en levendige Laurens van Wessel-productie die het verhaal vertelt van het bijzonder aangename klimaat dat heerst, daar waar jouw grote liefde zich bevindt!

Link naar Spotify:  https://open.spotify.com/track/7zSDPHADFSTSHHBQvR8ZID

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613419563

Link naar de videoclip op youtube: https://youtu.be/CscXJ-TUhUc

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via: www.roodhitblauw.nl / of youtubekanaal roodhitblauw

 ‘Daar waar zij woont’…..alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie !

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring