Artiest banner

Donny Joëll


Biografie

Donny Joёll is geboren in 1992 en als kind met de muziek van volksheld André Hazes en René Froger opgegroeid, zijn ouders luisterden thuis of in de auto altijd naar Nederlandse volksmuziek.

Toen Donny 11 jaar was luisterde hij elke dag uit school Nederlandse muziek op zijn eigen slaapkamer, hij zong hierbij zo hard mee dat de buren het vaak konden horen.

Enkele jaren later kocht Donny van het geld van zijn verjaardag een 1e karaokesetje waarmee hij vaak met vrienden op zolder ging zingen.

 

2016:

Donny trekt de stoute schoenen aan en doed voor het eerst mee aan een talentenjacht in Den Haag.

Deze talentenjacht bleef niet onopgemerkt wat blijkt uit het feit dat hij vanaf toen werd gevraagd voor optredens waaronder bruiloften, bedrijfsfeestjes, verjaardagen, kroegen, en buitenfestivals.

Donny is ook een graag geziene gast op het Rembrandtsplein in Amsterdam, hij zingt daar regelmatig en hoopt in de voetsporen te kunnen treden van veel bekende artiesten die hier ooit zijn begonnen.

 

September 2017:

Donny gaat samen met Rood-Hit-Blauw de uitdaging aan! Zijn nieuwe tracks worden uitgebracht en gepromoot onder dit bekende Nederlandstalige Platenlabel.

De titel van zijn single is alvast bekend: “Jij bent alles” zal 25 Oktober 2017 op dit platenlabel verschijnen.

 

Meer info en boekingen Donny:

Facebook: https://www.facebook.com/Donnytjee

Telefoon: 06 – 50807009

Nieuws

Donny Joёll komt met vrolijke single en zingt lied voor zijn vriendin.

Donny Joёll de ondertussen 26-jarige in Den Haag woonachtige zanger heeft met zijn 1e single “Jij bent alles” de succesladder niet onverdienstelijk betreden. Deze ode aan de grote liefde welke uitstekend werd ontvangen, vertaalde zich in Airplay en bezoekjes bij vele Landelijke en Regionale radiostations, een mooie 13e positie in de Oranje top 30 , en veel views op youtube en spotify.
Nu is het tijd de single ‘Jij bent alles’ waardig op te volgen. ‘Toen kwam jij voorbij’ is een lekker zomers uptempo lied welk voor zijn vriendin is geschreven. Linda Baarbe schreef de tekst van het nummer terwijl de mannen van Sonic Solutions tekenden voor zowel de muziek als de eindproductie. Clipopname: Schomaker Mediaprodukties. Vanaf 15 augustus is deze swingende en aanstekelijke Rood-Hit-Blauw Produktie verkrijgbaar waarmee Donny Joëll flinke stappen gaat zetten op de succesladder als zanger.

De CD single ‘Toen kwam jij voorbij’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Donny Joёll – Toen kwam jij voorbij…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring