Artiest banner

Dubbel Solo


Biografie/Nieuws

Dubbel Solo vanaf heden onder de vlag van Rood-Hit-Blauw Producties!

Waar de artiest zich “Thuis Voelt”, het motto van het snelgroeiende platenlabel, Rood-Hit-Blauw Produkties.

Meriam & Willem:

We zijn onlangs in Nijkerk op de koffie gegaan om onze nieuwe single te bespreken, en uiteraard om te kijken hoe we deze plaat en ons als duo: “Dubbel Solo” het best naar het publiek te kunnen presenteren. De afspraak voelde goed en prettig, we voelden ons direct thuis bij Rood-Hit-Blauw en Ronald. wij hebben dan ook het volste vertrouwen dat we door deze stap te zetten de juiste keuze hebben gemaakt. De nieuwe single is opgenomen in Studio Evolution onder leiding van Marco Luesink.               

Ronald (RHB):

Een nieuw duo op ons label, met leuke en bekende Hollandse liedjes, dat is voor ons verbreding van muziek, en dat is altijd welkom. Meriam & Willem treden niet alleen als duo op, maar beide ook solo. Ze hebben een enorm groot repertoire aan liedjes en dat geeft veel mogelijkheden mbt boekingen naar diverse gelegenheden. Ook voor Meriam & Willem en hun muziek zullen we net zo hard ons best gaan doen als voor alle overige artiesten in onze stal.

Op 01 September 2021 komt de nieuwe single van Dubbel Solo uit en volgt meer nieuws.

Meer info en Boekingsinformatie op:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/dubbel-solo/

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV-Promotie:   Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Produkties

Laatste Nieuws

Dubbel Solo knalt het nieuwe jaar in met single ‘Laat maar lekker waaien’

De samenwerking die Willem Jansen en Meriam Bruggink, oftewel Dubbel Solo, met producer en tekstschrijver Martin Sterken sloten, krijgt met hun nieuwe feestknaller van jewelste ‘Laat maar lekker waaien’ een fantastisch vervolg. Er ligt voor 2023 al een planning klaar en er is bewust gekozen om dit project als eerste te presenteren. Zoals gewoonlijk verschijnt deze plaat weer bij Rood-Hit-Blauw producties. Bijzonder is ook de bijbehorende videoclip. Voor de allereerste keer zijn er beelden geschoten in het pand van RHB te
Nijkerk. Naast een kantoor beschikt het perceel ook over een bar met
een prachtige tapkast. Dat was voor Dubbel Solo eigenlijk de aanleiding om bij Ronald Visch de vraag neer te leggen of ze gebruik mochten maken van deze ‘filmset’.

‘De eerste productie die Martin voor ons presenteerde viel bij ons én bij onze fans in goede aarde. Ook Martin gaf aan dat hij de samenwerking met ons erg fijn vond. Tijdens de bespreking over de planning van 2023 kwamen een aantal ideeën op tafel. Wij gaven aan dat het feestgehalte in ieder geval aanwezig moest zijn waarin onze sound telkens terug moest komen. Verder kreeg Martin de vrije hand en daar is hij mee aan de slag gegaan. Op het moment dat de demo gereed was, kregen wij de titel pas te horen. Deze is op verschillende manieren uit te leggen. Iedereen zegt het wel eens te pas en te onpas. In ons geval heeft dat in ieder geval niets met het weer te maken. Soms moet je ook maar gewoon denken, laat het maar lekker waaien. Uiteindelijk komt alles weer goed. Natuurlijk is de single zeer geschikt als radioplaat, maar als je de beelden erbij ziet krijg je echt een ‘wauw ’gevoel. Een aantal vrienden en kennissen van ons hebben gefigureerd en de stemming zat er goed in. Het is een echt leuke clip geworden waar we erg blij mee zijn’, aldus Willem en Meriam.

Qua boekingen hebben ze niets te klagen. Daar zit een stijgende lijn in en met de carnaval in zicht is de kans groot dat ze wel ergens op een flyer belanden. In ieder geval zijn deze ras-entertainers er klaar voor om het publiek vrolijk te stemmen.

De CD single ‘Laat maar lekker waaien’ is vanaf 4 januari 2023 overal verkrijgbaar waaronder al de bekende platforms.

De clip, opgenomen door CreAgency, is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.

Meer info en Boekingsinformatie op: www.roodhitblauw.nl/artiesten/dubbel-solo/

Link naar track: https://lnk.fu.ga/dubbelsolo_laatmaarlekkerwaaien

Link naar Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=3DTJAEI05Hg

Dubbel Solo ‘Laat maar lekker waaien’…..Een Rood-Hit-Blauw productie!

————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl
Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring