Artiest banner

Dubbel Solo


Biografie/Nieuws

Dubbel Solo vanaf heden onder de vlag van Rood-Hit-Blauw Producties!

Waar de artiest zich “Thuis Voelt”, het motto van het snelgroeiende platenlabel, Rood-Hit-Blauw Produkties.

Meriam & Willem:

We zijn onlangs in Nijkerk op de koffie gegaan om onze nieuwe single te bespreken, en uiteraard om te kijken hoe we deze plaat en ons als duo: “Dubbel Solo” het best naar het publiek te kunnen presenteren. De afspraak voelde goed en prettig, we voelden ons direct thuis bij Rood-Hit-Blauw en Ronald. wij hebben dan ook het volste vertrouwen dat we door deze stap te zetten de juiste keuze hebben gemaakt. De nieuwe single is opgenomen in Studio Evolution onder leiding van Marco Luesink.               

Ronald (RHB):

Een nieuw duo op ons label, met leuke en bekende Hollandse liedjes, dat is voor ons verbreding van muziek, en dat is altijd welkom. Meriam & Willem treden niet alleen als duo op, maar beide ook solo. Ze hebben een enorm groot repertoire aan liedjes en dat geeft veel mogelijkheden mbt boekingen naar diverse gelegenheden. Ook voor Meriam & Willem en hun muziek zullen we net zo hard ons best gaan doen als voor alle overige artiesten in onze stal.

Op 01 September 2021 komt de nieuwe single van Dubbel Solo uit en volgt meer nieuws.

Meer info en Boekingsinformatie op:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/dubbel-solo/

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV-Promotie:   Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Produkties

Laatste Nieuws

Dubbel Solo bezingt de reis van het leven in ‘Ons eigen lied’

Alles, maar dan ook echt alles waar volgens Dubbel Solo een lied aan moet voldoen is verwerkt in ‘Ons eigen lied’. Met name de muzikale herkenbaarheid, waarmee Willem Jansen en Meriam Bruggink zich willen onderscheiden, heeft producer en tekstschrijver Martin Sterken op de juiste wijze verweven in hun inmiddels derde single die verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label. Omdat Willem en Meriam hun fans de primeur gunden organiseerden ze op zondag 15 mei jl. een zeer geslaagde ouderwetse singlepresentatie bij Zaal Wieleman in Westervoort.

‘Het was echt weer als vanouds. Onze fans die uit alle windstreken van Nederland komen hebben een fantastische middag gehad. Iedereen was lekker enthousiast. Wij hebben ook echt heel erg genoten. De nieuwe single sloeg meteen aan en daarom denken wij dat we de juiste keuze hebben gemaakt om met Martin Sterken in zee zijn gegaan. We kwamen Martin een keer tegen bij een radiostation waar we live zongen en een interview gaven. Hij nodigde ons uit om ideeën uit te wisselen en te bekijken of hij iets voor ons kon betekenen. Wij voelden ons daar snel thuis. Wij hebben ervaren dat hij recht door zee, kritisch en goudeerlijk is. Martin heeft voor ons een lied gemaakt dat de reis van het leven in vogelvlucht uitstippelt. De tekst is eigenlijk van toepassing voor iedereen. We hebben allemaal onze eigen problemen en rugzakjes. De éne keer ben je vrolijk en de andere keer leef je in mineur. Omdat we bezig zijn om een eigen sound te creëren heeft Martin verder geborduurd op onze vorige producties die respectievelijk uit de studio van Marco Luesink en Emile Hartkamp/ Norus Padidar kwamen. Wij menen dat we de juiste weg aan het bewandelen zijn’, aldus Dubbel Solo.

Nog steeds zijn Willem Jansen en Meriam Bruggink ook als soloartiesten te boeken. Dat was de insteek van dit project en daar wijken ze ook niet vanaf. Maar….vooralsnog wordt er vol gas gegeven met de promotie van hun nieuwe single ‘Ons eigen lied’.

De CD single ‘Ons eigen lied’ is vanaf 18 mei 2022 overal verkrijgbaar waaronder al de bekende platforms.

De clip, opgenomen door CreAgency, is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube

Dubbel Solo ‘Ons eigen lied’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie! Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl

Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring