Artiest banner

Dubbel Solo


Biografie/Nieuws

Dubbel Solo vanaf heden onder de vlag van Rood-Hit-Blauw Producties!

Waar de artiest zich “Thuis Voelt”, het motto van het snelgroeiende platenlabel, Rood-Hit-Blauw Produkties.

Meriam & Willem:

We zijn onlangs in Nijkerk op de koffie gegaan om onze nieuwe single te bespreken, en uiteraard om te kijken hoe we deze plaat en ons als duo: “Dubbel Solo” het best naar het publiek te kunnen presenteren. De afspraak voelde goed en prettig, we voelden ons direct thuis bij Rood-Hit-Blauw en Ronald. wij hebben dan ook het volste vertrouwen dat we door deze stap te zetten de juiste keuze hebben gemaakt. De nieuwe single is opgenomen in Studio Evolution onder leiding van Marco Luesink.               

Ronald (RHB):

Een nieuw duo op ons label, met leuke en bekende Hollandse liedjes, dat is voor ons verbreding van muziek, en dat is altijd welkom. Meriam & Willem treden niet alleen als duo op, maar beide ook solo. Ze hebben een enorm groot repertoire aan liedjes en dat geeft veel mogelijkheden mbt boekingen naar diverse gelegenheden. Ook voor Meriam & Willem en hun muziek zullen we net zo hard ons best gaan doen als voor alle overige artiesten in onze stal.

Op 01 September 2021 komt de nieuwe single van Dubbel Solo uit en volgt meer nieuws.

Meer info en Boekingsinformatie op:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/dubbel-solo/

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV-Promotie:   Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Produkties

Laatste Nieuws

Dubbel Solo steekt van wal met ‘Samen sterker dan ooit’

‘Ik voel me bij jou zo gelukkig, ja bij jou voel ik geborgenheid. Een
mooie vriendschap om van te dromen, dat voelt zo fijn. Samen
met elkaar kunnen wij alles aan. De tijd is toch veel te kort om te
leven zonder lach. Met plezier verveel ik me nooit….” Dat zijn zo
maar een paar zinsnedes uit de nieuwe single ‘Samen sterker dan
ooit’ van Meriam Bruggink en Willem Jansen diezich onlangs
presenteerden als Dubbel Solo. Ze kennen elkaar al ruim acht jaar. In het begin hadden ze het al eens over een samenwerking, maar daar is echter nooit iets van gekomen. Toch verscheen in 2017 een gezamenlijke single van Willem en Meriam, getiteld ‘Het mooiste uit het leven’.

Beiden hebben ze een enorm groot repertoire aan liedjes waarmee ze een avondvullend programma kunnen presenteren. Zowel Meriam als Willem plukken de vruchten van hun samenwerking, maar geven aan om hun solo carrière niet aan de wilgen te hangen. Ze vonden in Rood-Hit-Blauw produkties een partner die het volste vertrouwen in hen heeft en voelden zich meteen thuis in de artiestenstal van Ronald Visch.

De nieuwe single is opgenomen in Studio Evolution onder leiding van Marco Luesink. Zowel Willem als Meriam zijn gecharmeerd van de producties die Marco maakt. ‘Hij vond het verrrassend dat we samen bij hem kwamen. Hij kent als geen ander onze stijl en kon zich wat dat betreft helemaal uitleven. Wij hadden de titel al bedacht en gaven hem een aantal steekwoorden die hij heeft verwerkt in de tekst. Iedereen kan deze opvatten zoals die wil. Voor ons geldt dat voor de gebundelde krachten die we met elkaar delen. Voor een ander kan de tekst de spijker op de kop slaan gezien de periode waarin we nu leven’, aldus Meriam en Willem.

Meer info en Boekingsinformatie op: www.roodhitblauw.nl/artiesten/dubbel-solo/ Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=dPiwSbIoDEM

De CD single ‘Samen sterker dan ooit’ is vanaf ‘1 september 2021 overal verkrijgbaar waaronder al de bekende platforms. De clip, opgenomen door Danny van Schaik (The Clip Company) is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.

Dubbel Solo ‘Samen sterker dan ooit’’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl
Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring