Artiest banner

Egbert Dijkhuis


Biografie/Nieuws

Egbert Dijkhuis krijgt kroegenkneiter ‘Lady van de kroeg’ aangereikt door Pascal de Vormer

De kans is groot dat de nieuwe single van Egbert Dijkhuis
landelijke bekendheid gaat genieten. Met name het
aanstekelijke ohja ohja ohja dat door het gehele nummer
verweven is, zal blijven hangen. Ook het refrein zorgt ervoor dat
je meteen in de feeststemming gedrukt wordt. Dat was ook
precies de bedoeling van Egbert die hiervoor Pascal de Vormer inschakelde. En……als Pascal zich ermee gaat bemoeien is de kans groot dat de doorsnee liefhebber van het Nederlandstalige lied daar vrolijk van wordt.

Dat geldt zeker ook voor de kroegenkneiter ‘Lady van de kroeg’ die in de studio van Jurgen Kuppens werd opgenomen. Overigens is het de eerste keer dat Egbert een single uitbrengt bij een officieel platenlabel. Hij heeft al een aantal liedjes in eigen beheer op de plaat gezet, maar vanwege de hitpotentie die ‘Lady van de kroeg’ herbergt nam hij contact op met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties. Hij kan niet beloven dat elk radiostation deze feestplaat van jewelste opneemt, maar heeft er alle vertrouwen in.

‘Lady van de kroeg’ is de derde single van Egbert die als onderwerp de kroeg heeft. In 2013 lanceerde hij ‘De kastelein’ en ‘Heimwee naar de kroeg’. Zelf is Egbert tot nu toe het meest trots op ‘De echte ware vrouw’. Qua tekst klopt hier alles aan. Het gaat over z’n vrouw en 3 dochters. Volgens Egbert heeft z’n nieuwe paradepaardje dankzij producer Jurgen Kuppens een gezellig tintje gekregen. ‘Jurgen is muzikaal gezien eentovenaar. Hij bespeelt zelf heel veel instrumenten die je in deze productie terug hoort. Ik hoop met dit team in de toekomst nog vaak te mogen samenwerken’, aldus Egbert.

De CD single ‘Lady van de kroeg’ is vanaf 17 november 2021 verkrijgbaar.

Egbert Dijkhuis ‘Lady van de kroeg’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij en RTV promotie:

Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

Laatste Nieuws

Ermeloër Egbert Dijkhuis vindt onderdak in Nijkerk!

De in Ermelo woonachtige Egbert Dijkhuis en Het in Nijkerk gevestigde platenlabel Rood-Hit- Blauw kennen elkaar al een hele tijd van het Veluwse voetbal. Egbert is fanatiek supporter van het Ermelose DVS 33 en Ronald van NSC Nijkerk. Met regelmaat komen zij elkaar tegen en praten dan over hun hobby’s “Voetbal” en” “Muziek”

Ronald RHB:

Het is niet verwonderlijk dat Egbert voor zijn nieuwe single getiteld “Lady van de Kroeg” onderdak heeft gevonden bij ons label.
We zijn al diverse keren een gesprek aangegaan en mogelijkheden doorgenomen, het wachten was op een goede single.

Rondom 17 November 2021 volgt meer nieuws over Egbert en zijn nieuwe single!

Facebook:

https://www.facebook.com/egbert.dijkhuis

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring