Artiest banner

Enrico


Biografie

Biografie Enrico

Artiest: Enrico Moes

Artiestennaam : Enrico

24 jaar, 19-02-1996 geboren in Apeldoorn.

5 jaar geleden begonnen met zingen, in 2015 1e single uitgebracht “Kom maar, ga mee”, sinds die tijd treed Enrico in het hele land op, van halve uurtjes tot avondvullend.

Enrico zingt vooral up-tempo Nederlandstalige hits, maar zingt zo af en toe ook een rustige ballade tussendoor. (en de verzoekjes uiteraard)

Feest cafés, bruiloften, braderieën, communies, niets is Enrico te gek!

In augustus 2017 verscheen de single van Enrico getiteld : Ik denk na” geproduceerd door Sonic Solutions en uitgebracht door RoodHitBlauw Produkties, de prachtige en bijhorende clip is opgenomen door Xandro Media. Deze plaat werd bijzonder goed opgepakt door de Radio en de fans en wordt nog steeds veel gedraaid. 

Discografie : 

2015 : Kom maar, ga mee!

2016 : Geef me liefde 

2016 : Verlang weer naar die nachten

2017 : Ik denk na (Summerlove

2018 : Laat me jou verleiden

2020 : Alleen met z’n tweeën

2022 : Nah Neh Nah (Duet met Jeffrey Brons)

Nieuws

Enrico en Jeffrey Brons brengen gipsy getinte lied Nah Neh Nah als duet tot leven !

Nah Neh Nah is van Origine in het Engels gezongen door Vaya Con Dios. Het was Grad Damen die op deze track jaren geleden een Nederlandse Gipsy tekst maakte.

Enrico en Jeffrey:

We gaan samen regelmatig naar optredens, daar zingen we dan onze eigen liedjes solo, maar we vinden het altijd leuk een aantal liedjes als duet te doen.

Nah Neh Nah is natuurlijk een ijzersterk lied die Grad Damen veel succes heeft gebracht. We doen dit lied altijd met veel plezier als duet en er werd al vaker gevraagd waarom we dit niet uitbrachten.

In overleg met onze “Platenbaas” Rood-Hit-Blauw is nu besloten deze release digitaal uit te brengen zodat alle fans en liefhebbers het kunnen horen. We zijn dan ook reuze benieuwd naar de reacties.

Enrico en Jeffrey zijn zowel solo als samen te boeken!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring