Artiest banner

Enrico


Biografie

Biografie Enrico

Artiest: Enrico Moes

Artiestennaam : Enrico

21 jaar, 19-02-1996 geboren in Apeldoorn.

3,5 jaar geleden begonnen met zingen, in 2015 1e single uitgebracht “Kom maar, ga mee”, sinds die tijd treed Enrico in het hele land op, van halve uurtjes tot avondvullend.

Enrico zingt vooral up-tempo Nederlandstalige hits, maar zingt zo af en toe ook een rustige ballade tussendoor. (en de verzoekjes uiteraard)

Feest cafés, bruiloften, braderieën, communies, niets is Enrico te gek!

In augustus 2017 is de nieuwe single van Enrico verschenen getiteld : Ik denk na” geproduceerd door Sonic Solutions en uitgebracht door RoodHitBlauw Produkties, de prachtige en bijhorende clip is opgenomen door Xandro Media. 

Discografie : 

2015 : Kom maar, ga mee!

2016 : Geef me liefde 

2016 : Verlang weer naar die nachten

2017 : IK DENK NA (SUMMERLOVE)

Nieuws

Zomerhit Summerlove uitstekend in het NL. gecoverd door Enrico !

Enrico lanceerde in 2015 zijn debuutsingle ‘Kom maar, ga mee’. Direct al kreeg hij het stempeltje “aanstormend talent”. En terecht, de zanger uit Apeldoorn werkt al jaren aan zijn stem, stond al op diverse podia in ons land en daarnaast is hij hartstikke ambitieus. Zijn repertoire is breed; van de gevoelige ballade tot de uitbundige meezinger en alles waar daar tussen past. Niets is te gek voor de 21-jarige zanger die optreedt van bruiloft en verjaardag, tot braderie en de grotere evenementen.

Twee jaar na de release van zijn debuutsingle heeft Enrico onlangs een mooie en veelbelovende vervolgstap gezet in zijn nog jonge carrière. Dit deed hij door een platencontract te ondertekenen bij het welbekende- en Nederlands gespecialiseerde label Rood-Hit-Blauw en daar hoort uiteraard een nieuwe single bij! De opnames en productie van Enrico ’s jongste release ‘Ik denk na’, vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal en zijn gemaakt op de aanstekelijke klanken van de dampende zomerhit ‘Summerlove’ van David Tavare uit 2009. Zomerse passie en temperament op een overheerlijk ritme die je praktisch dwingen in beweging te gaan komen. Enrico is terug….en dit doet hij dus met de Zomerse klapper.. ‘Ik denk na’!

De CD single ‘Ik denk na’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De Prachtige videoclip ter promotie van de nieuwe single is gemaakt door Xandro Media, m.m.v. Model ‘Angelita vd Kooij’ en op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Laatste nieuws: Enrico zal komende 2 weken volop media aandacht krijgen op een Landelijke zender!

Link naar youtube: https://www.youtube.com/watch?v=x30DMyyUQOI

Link naar info & boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/enrico/

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613567552

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via:www.roodhitblauw.nl / of youtubekanaal roodhitblauw

Enrico ‘Ik denk na’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!