Artiest banner

Enrico


Biografie

Biografie Enrico

Artiest: Enrico Moes

Artiestennaam : Enrico

24 jaar, 19-02-1996 geboren in Apeldoorn.

5 jaar geleden begonnen met zingen, in 2015 1e single uitgebracht “Kom maar, ga mee”, sinds die tijd treed Enrico in het hele land op, van halve uurtjes tot avondvullend.

Enrico zingt vooral up-tempo Nederlandstalige hits, maar zingt zo af en toe ook een rustige ballade tussendoor. (en de verzoekjes uiteraard)

Feest cafés, bruiloften, braderieën, communies, niets is Enrico te gek!

In augustus 2017 verscheen de single van Enrico getiteld : Ik denk na” geproduceerd door Sonic Solutions en uitgebracht door RoodHitBlauw Produkties, de prachtige en bijhorende clip is opgenomen door Xandro Media. Deze plaat werd bijzonder goed opgepakt door de Radio en de fans en wordt nog steeds veel gedraaid. 

Discografie : 

2015 : Kom maar, ga mee!

2016 : Geef me liefde 

2016 : Verlang weer naar die nachten

2017 : Ik denk na (Summerlove

2018 : Laat me jou verleiden

2020 : Alleen met z’n tweeen

Nieuws

Enrico brengt opzwepende en ritmische zomersingle uit getiteld  ‘Alleen met z’n tweeën’

 

Een aantal zangers uit de Rood-Hit-Blauw stal van Ronald Visch nemen tot volle tevredenheid op in de studio van Sonic Solutions. Enrico vond een paar jaar geleden de weg al naar deze studio die gevestigd is in Roosendaal. Zijn nieuwe single ‘Alleen met z’n tweeën’ staat bol van opzwepende zomerse klanken waar je vrolijk van wordt. De tekst is geschreven door Colin Heikens, de accordeonpartijnen zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis en de productie lag in handen van Joris van Dijk.

 

Afgelopen mei had Enrico deze single al aangekondigd. In eerste instantie was de officiële releasedatum 24 juni, maar vanwege de coronacrisis werd deze opgeschort. Enrico had nooit verwacht dat de corona zoveel teweeg zou brengen. Tot die bewuste dag in maart waarop de regering allerlei maatregelen aankondigde was Enrico druk met z’n vele optredens en op zoek naar het juiste leuke liedje om in de studio op te nemen.

 

‘Door de coronacrisis had ik wat meer tijd om me bezig te houden met deze zoektocht. Al scrollend op Youtube vond ik een clip waarmee miljoenen views binnen gehaald werd. Het ritme en de uitvoering kwamen dicht in de buurt van m’n vorige single ‘Ik denk na’. Het deuntje blijft hangen en dat is precies waarnaar ik zocht. We zitten nu midden in de zomer. Veel langer wachten om dit nummer uit te brengen was geen optie. Volgens mijn platenbaas in de timing nu perfect’, aldus Enrico.

 

De CD single ‘Alleen met z’n tweeën’ is vanaf 12 augustus 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Gerrit Driessen, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Enrico ‘Alleen met z’n tweeën’’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Boek direct: 06 – 83105137

Enrico’s socials:

Facebook: www.facebook.com/enrico.moes

Instagram: https://www.instagram.com/moessie96/

Tel: 06-34936655

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring