Artiest banner

Enrico


Biografie

Biografie Enrico

Artiest: Enrico Moes

Artiestennaam : Enrico

24 jaar, 19-02-1996 geboren in Apeldoorn.

5 jaar geleden begonnen met zingen, in 2015 1e single uitgebracht “Kom maar, ga mee”, sinds die tijd treed Enrico in het hele land op, van halve uurtjes tot avondvullend.

Enrico zingt vooral up-tempo Nederlandstalige hits, maar zingt zo af en toe ook een rustige ballade tussendoor. (en de verzoekjes uiteraard)

Feest cafés, bruiloften, braderieën, communies, niets is Enrico te gek!

In augustus 2017 verscheen de single van Enrico getiteld : Ik denk na” geproduceerd door Sonic Solutions en uitgebracht door RoodHitBlauw Produkties, de prachtige en bijhorende clip is opgenomen door Xandro Media. Deze plaat werd bijzonder goed opgepakt door de Radio en de fans en wordt nog steeds veel gedraaid. 

Discografie : 

2015 : Kom maar, ga mee!

2016 : Geef me liefde 

2016 : Verlang weer naar die nachten

2017 : Ik denk na (Summerlove

2018 : Laat me jou verleiden

2020 : Alleen met z’n tweeen

Nieuws

Enrico kondigt nieuwe single aan!

Hoewel het qua releases even stil is geweest rondom Enrico, heeft hij niet stil gezeten, Enrico was druk met vele optredens en was op zoek naar het juiste leuke liedje om in de studio op te nemen.

Enrico:

Door de coronacrisis heb ik wat meer tijd gehad om mij bezig te houden met het zoeken naar een nieuw liedje, Ik heb een lied gevonden dat dicht bij mijn succesingle “Ik denk na” ligt, het ritme en uitvoering benaderen deze track. Mijn label Rood-Hit-Blauw zal dat weer landelijk voor me uitbrengen en ism Score Promotions gaan promoten.

Op woensdag 24 Juni is het zover en presenteert Enrico zijn nieuwe single “Alleen met z’n tweeen” aan het grote publiek.

Rondom deze datum volgt meer nieuws over “Enrico” en zijn nieuwe single

Enrico…Alweer een RoodHitBlauw Productie

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring