Artiest banner

Eric Jaspers


Biografie/Nieuws

Tiroler Erich.

Harmonika Power, Alpenrock en een vleugje romantiek,

Dat staat bovenaan het verlanglijstje van Tiroler Erich.

Gewapend met zijn donkerbruine zangstem en accordeon vermaakt Tiroler Erich zijn publiek,

dat met Stimmung, Gemütlichkeit und Supertolle Schlagerparade in de juiste sfeer op haar wenken wordt bedient.

Of het publiek nu de  jeugd in de feesttent is, of publiek uit de tijd van de Schlagerparade,

Tiroler Erich past zijn reportoire hier gemakkelijk op aan!

Gage € 695,- exclusief 9% btw, exclusief reiskosten vanuit Leende

Inclusief: monitorset (inprikken) of kleine geluidset tot +/- 80 personen.

—————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

Laatste Nieuws

Eric Jaspers komt onverwachts met nieuwe single ‘Goed dat jij er bent’

Een slapeloze nacht bracht Eric Jaspers op het idee om een lied te schrijven met als doel een grote groep mensen een hart onder de riem te steken. Het was helemaal niet de bedoeling om nu een single uit te brengen, maar omdat er de laatste weken nogal wat te doen is, vroeg hij z’n platenbaas Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw om raad. Ze zijn overeengekomen dat het lied met de titel ‘Goed dat jij er bent’ op 1 april uitgebracht wordt.

‘In de nacht van zondag 22 maart op maandag 23 maart spookte het in m’n hoofd. Alle grote veranderingen in het leven passeerden de revue. Dat gaf mij inspiratie om er iets mee te doen. In de loop van die maandag heb ik de tekst geschreven en de muziek geproduceerd die vervolgens in mijn eigen Eban studio is opgenomen. Ik ben iemand die liedjes schrijft met een boodschap en hoop dat veel mensen zich hier in kunnen vinden. We moeten er juist in deze tijd voor elkaar zijn. Iedereen heeft grotendeels dezelfde problemen’, meent Eric.

Ook het gezin van Eric heeft te maken met de veranderingen vanwege het coronavirus. ‘Ik heb 2 kinderen van respectievelijk 7 en 9 jaar thuis. Omdat ze niet naar school kunnen, bestaat de ochtend uit opdrachten die ze vanuit school aangeleverd krijgen. s’middags gaan ze even naar buiten om ‘een frisse neus’ te  halen, de rest van de dag bestaat uit gamen en facetimen met opa en oma. Mijn vrouw is werkzaam in de gehandicaptenzorg en ze merkt dat ook daar alle zeilen moeten worden bijgezet. Al mijn optredens zijn gecanceled en ik zit dus ook vaker thuis. We moeten roeien met de riemen die we hebben. Uiteindelijk komt alles weer op z’n pootjes terecht, we weten alleen niet wanneer’, aldus Eric.

Vanwege de beperkingen die zijn opgelegd door de regering heeft Eric het besluit genomen om geen clip op te nemen. Volgens Eric kun je het gewoon niet maken om nu een groepje mensen bijeen te halen om een clip te produceren. De track komt wel op youtube, maar dan met de singlehoes op de achtergrond.

De CD single ‘Goed dat jij er bent’ is vanaf 1 april verkrijgbaar op de bekende platforms.

Eric Jaspers…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring