Artiest banner

Tiroler Eric(h) (Jaspers)


Biografie/Nieuws

Tiroler Erich. (Eric Jaspers)

Zowel actief als Nederlandstalig zanger als Tiroler act

Harmonika Power, Alpenrock en een vleugje romantiek,dat staat bovenaan het verlanglijstje van Tiroler Erich.

Gewapend met zijn donkerbruine zangstem en accordeon vermaakt Tiroler Erich zijn publiek,

dat met Stimmung, Gemütlichkeit und Supertolle Schlagerparade in de juiste sfeer op haar wenken wordt bedient.

Of het publiek nu de  jeugd in de feesttent is, of publiek uit de tijd van de Schlagerparade, Tiroler Erich past zijn reportoire hier gemakkelijk op aan!

Gage € 695,- exclusief 9% btw, exclusief reiskosten vanuit Leende

Inclusief: monitorset (inprikken) of kleine geluidset tot +/- 80 personen.

Druk nu op de Rode BOEK NU Knop en vraag meer informatie aan!

—————————————————————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

Laatste Nieuws

Eric Jaspers vrolijkt het publiek op met nieuwe single ‘Allemaal door jou’

Eric Jaspers is meer dan alleen een Nederlandstalige solozanger. Hij bedenkt zelf zijn eigen liedjes en neemt deze vervolgens dan ook op in zijn eigen studio die gehuisvest is onder zijn woning. Omdat het een grote betonnen bak is heeft niemand last van Eric en kan hij ongestoord z’n gang gaan. Daarnaast staat hij met Will Vermeer als Duo Jaspers en Vermeer op het podium om tijdens de optredens een willekeur aan verschillende acts de revue te laten passeren.
Ze blinken uit in straattheater, carnavalsoptredens én Duitse acts. Zijn niet alledaagse singles brengt hij overigens al jaren vol tevredenheid uit bij Rood-Hit-Blauw producties. Vooral het onderlinge contact en de betrokkenheid van Ronald Visch bij het gehele proces valt bij hem in goede aarde.

Eric: ’Ik heb er alles aan gedaan om de nieuwe single zo goed en leuk te maken als de bedoeling was. Ik was toe aan een vrolijke plaat. We zitten momenteel met z’n allen in een sombere tijd, maar gaan wel richting het voorjaar. De hoogste tijd dus om de boel een beetje op te vrolijken. De inspiratie voor de tekst ontstaat vanzelf door allerlei dingen uit het dagelijkse leven. Die projecteer ik dan vervolgens op mezelf. We geven elkaar overal de schuld van, maar als het wel goed gaat heb je die ander er ook bij nodig. Dat is de achterliggende gedachte die ‘Allemaal door jou’ herbergt. Vooral het refrein waarin“Dans met mij, in onze dromen met elkaar, zing met mij, dan zing ik hier en jij zingt daar, hou van mij, beleef het leven met een lach dan wordt vandaag echt onze dag…als het mag” centraal staan zorgen ervoor dat je vrolijk wordt’.

Omdat Eric kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan nodigde hij een paar goede muzikanten uit om een diverse instrumenten live in te spelen. Will Vermeer stond garant voor de mandoline, akoestische en elektrische gitaargeluiden. Eric bespeelde zelf de accordeon. Op die manier krijgen ze exact de sound die ze zochten. Overigens is Will ook medeverantwoordelijk voor het arrangement.

De CD-single ‘Allemaal door jou’ is vanaf 8 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey (Filmcreatie), zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Eric heeft hiervoor een aantal mensen uit het dorp gevraagd om te figureren tijdens het bourgondisch feestje….

Eric Jaspers….’Allemaal door jou’. Een Rood-Hit-Blauw productie!

———————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring