Artiest banner

Erwin Haarmans


Biografie/Nieuws

Erwin Haarmans zet de kroeg op de kop met feestknaller ‘Alles in het leven’

Erwin Haarmans zet met z’n feestknaller ‘Alles in het leven’ de kroeg op de kop. Volgens Erwin werd het ook de hoogste tijd dat de deuren van de café’s weer als vanouds tot in de late uurtjes geopend zijn. De plaat lag al geruime tijd op de plank, maar het was gewoon zonde om deze vanwege de pandemie uit te brengen. Gelukkig is die tijd voorbij en kan Erwin zich focussen op de promotie van z’n nieuwe single die bij platenlabel Rood- Hit-Blauw verschijnt.

Net zoals z’n voorganger ‘Ja jij, alleen jij’ is Harry Gerritsen verantwoordelijk voor de heerlijk meezingbare tekst. De opnames van de nieuwe single ‘Alles in het leven’ vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. Muzikaal gezien een waar pronkstuk waarin tal van instrumenten de revue passeren. Erwin is ontzettend benieuwd hoe deze ontvangen wordt. Het gehele team waar hij mee samenwerkt heeft er in ieder geval een goed gevoel over.

Veel heeft Erwin ook te danken aan zijn zangcoach Ingrid Simons. ‘Dat heeft inmiddels z’n vruchten afgeworpen. Ik moet eerlijk zeggen dat het ontzettend moeilijk is om je eigen stem te beheersen, maar het lukt me aardig. De technieken die ze me leert zorgen ervoor dat je vanuit je borst en buik gaat zingen. Mijn stemgeluid ontwikkelt zich en dat is fijn om te ervaren

De CD single ‘Alles in het leven’ is vanaf 4 mei 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey (Filmcreatie) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Erwin Haarmans ‘Alles in het leven‘….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

Laatste Nieuws

Erwin Haarmans & Lorenzo Nieuwenhuysen brengen samen nieuwe single ‘ Een vriend’ uit.

Erwin Haarmans en Lorenzo Nieuwenhuysen hebben hun krachten gebundeld voor het duet ‘Een vriend’. De originele versie ‘You’ve got a friend’ van Carole King is door tekstschrijver Harry Gerritsen onder handen genomen. De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal waarbij de backingvocals werden verzorgd door Ingrid Simons. De single verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label.

Erwin en Lorenzo kennen elkaar al een poosje. Ze zijn naast collega-artiesten in het dagelijks leven ook echte vrienden. Natuurlijk bespraken ze alle ellende die Covid-19 met zich meebracht. Eigenlijk kwamen ze beiden met het idee om samen een single op te nemen waarin wordt vertolkt dat het allemaal niet meezit in deze tijd. Ze kijken echter ook vooruit en zien de toekomst weer positief tegemoet. De crisis lijkt voorbij te zijn en alles wordt opgelost. Daarnaast staan ze uiteraard ook stil bij hun vriendschap. In eerste instantie was het de bedoeling om dit duet in het begin van de zomer te lanceren, maar vanwege alle onduidelijkheden kreeg men het advies van hun team om alles uit te stellen naar september.

Zowel Erwin als Lorenzo hebben in het verleden al vaker samengewerkt met Joris van Dijk en Michel Clerx. De producties die deze mannen maken blinken uit in kwaliteit. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel artiesten kiezen voor deze studio. Vooral jong talent voelt zich hier thuis vanwege de moderne technieken die men gebruikt.

De CD single ‘Een vriend’ is vanaf 22 september 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey van Rooij (Filmcreatie Nieuwegein) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Erwin & Lorenzo ‘een vriend’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring