Artiest banner

Ewald van Duppen


Biografie/Nieuws

Ewald van Duppen bijzonder trots met toevoeging  aan “Artiestenstal” Rood-Hit-Blauw Producties

Ewald zingt al van jongs af aan en deed in zijn jonge jaren mee aan een zangcompetitie op de camping. Dit beviel hem zo goed dat hij vanaf dat moment wist dat hij later zanger ging worden.

Ewald:

Ik heb enige tijd geleden meegedaan aan ‘Hazes zoekt de voice’- een mooi evenement van Stanley Hazes in Helmond.

Gesteund door familie en vrienden was ik daar best succesvol en kreeg van verschillende mensen de tip meer met het zingen te gaan doen.

Nadat Stanley mij doorverwees naar Rood-Hit-Blauw Producties ben ik er trots op dat het besluit is genomen mijn nieuwe single onder Rood-Hit-Blauw Producties uit te brengen. De titel zal ik al verklappen “Ik bewonder jou”

De single van Ewald zal 11 Januari verschijnen.

Ewald van Duppen…….Een Rood-Hit-Blauw productie!

—————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Ewald van Duppen verzilverd gewonnen prijs bij producer Jurgen Kuppens Muziekproducties

In 2022 was Ewald van Duppen één van de deelnemers van de talentenjacht ‘Hazes zoekt de voice’. Na een succesvolle auditie kreeg hij als prijs een single opname bij Jurgen Kuppens Muziekproducties in Rijen. Daarnaast regelde de organisator van dit evenement, Stanley Hazes, dat Ewald ook een clip
mocht opnemen bij clipproducent Robert Vegt. Op het moment dat er een afspraak gemaakt werd met de opnamestudio gaf Ewald aan dat hij het liefste een nummer wilde coveren, maar had geen enkel idee welke plaat dat zou worden. Omdat Ewald als backup Stanley Hazes en Julian Stuiver had meegenomen werd tijdens de autorit van z’n woonplaats Helmond naar Rijen
aan de lopende band naar oude liedjes geluisterd. Vlak voordat
ze op de locatie aankwamen passeerde het nummer ‘Ik bewonder jou’ van Bobby Prins de revue. Op dat moment keken de mannen elkaar aan en gaf Ewald als reactie “dit wordt hem”.

Ewald: ‘Jurgen vond het een prima keuze en schroefde het tempo enigszins op. Daarnaast werd het arrangement door middel van moderne technieken opgepoets. Met de demo op zak maakte ik op advies van Stanley een afspraak met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties om te bespreken of het nummer waardig genoeg was om op zijn label uit te brengen. Omdat het voor mij allemaal nieuw was, wist ik niet wat ik van de afspraak moest verwachten. Gelukkig werd ik met open armen ontvangen en volgde een prettig gesprek waarin Ronald aangaf dat hij mij graag als nieuwe aanwinst wilde toevoegen aan zijn artiestenstal. Ook de single voldeed aan de eisen die RHB stelt. Ik hoop dat dit het begin is van een mooie zangcarrière. De eerste optredens staan al dikgedrukt in mijn agenda. Mijn specialiteit is toch het zingen van het volkse repertoire. Daar ben ik mee opgegroeid en vind dat soort muziek ook het beste bij me passen. Ik ben ondertussen ook al bezig met het schrijven van een tekst voor m’n volgende single die ik nog voor de zomer wil uitbrengen’.

De CD single ‘Ik bewonder jou’ is vanaf 11 januari 2023 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Ewald van Duppen……Een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ewald-van-duppen/

————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring