Artiest banner

Feest DJ Danny


Biografie/Nieuws

Feest DJ Danny

U wilt een knalfeest geven met een DJ, maar u wilt ook een zanger op uw feest?

Stop met zoeken! Dan is Feest DJ Danny de perfecte entertainer voor uw feest!

Danny’s belangstelling voor muziek begon op zeer jonge leeftijd. Op 4-jarige leeftijd liep hij al rond met een oude draagbare radio om zijn familie te vermaken. Dit was het begin van zijn liefde voor muziek.  Een aantal jaren later had hij zijn eigen drive-in show!  Ook was hij DJ op de veelbeluisterde radiozender; het Gelders Geluid.

Feest DJ Danny is uniek; hij draait, zingt en hij entertaint! Wat wilt u nog meer?!

Gedurende de avond pakt Feest DJ Danny (indien gewenst) regelmatig de microfoon om een aantal gezellige nummers te zingen.

Met meer dan 10 jaar bühne ervaring en honderden geslaagde feestjes achter zijn naam, weet Danny hoe hij feestgangers een fantastische avond moet bezorgen.

Danny beschikt over professionele apparatuur, hij draait voor ieder wat wils; van Top 40 tot Rock, van Dance tot Trance.  Maar ook ’70-80-90-00’s’ en niet te vergeten gezellige ‘Hollandse feestmuziek’! Dus hij is van alle markten thuis.

Op een feest heeft hij maar 1 doel: Het moet een groot feest worden, want:

EEN FEEST ZONDER DANNY DA KEN NIE!!

Laatste Nieuws

Feest DJ Danny debuteert als zanger met ‘Er even tussen uit’

‘Een feest zonder Danny ken nie!’…..dat is de kreet die Feest DJ Danny al meer dan 10 jaar van het dak schreeuwt als hij feestgangers een fantastische avond bezorgt. Omdat de 37-jarige entertainer uit het Gelderse plaatsje Tolkamer zelf ook de liedjes uit volle borst meezong had hij al snel in de gaten dat zingen niet z’n sterkste kant was. Toch liet hij het er niet bij zitten en ging op zangles. Inmiddels heeft Danny een aantal zangtechnieken onder de knie en weet hij wat hij kan. Elke dag ontdekt hij nieuwe kwaliteiten en dat was dan ook meteen de reden om een eerste eigen single op te nemen.

Kwaliteit is ook iets dat bij Danny hoog in het vaandel staat. Hij werkt samen met Boekingsbureau Lukassen Produkties uit Nijmegen en kwam totdat Covid-19 zijn intrede deed, wekelijks in contact met artiesten die tussendoor gingen optreden. Het viel Danny op dat er grote verschillen waren in de muziekbanden die gebruikt werden. ‘Nadat een zanger uit Arnhem z’n kunsten vertoond had vroeg ik hem waar hij z’n liedjes had opgenomen. Ik was op zoek naar het bedrijf achter die banden waarvan alle verhoudingen goed waren. Dat bleek Sonic Solutions uit Roosendaal te zijn. Ik heb vervolgens producer Joris van Dijk benaderd en opperde mijn ideeën om een single op te nemen. Ik had al een melodielijn in gedachten en vertelde dat ik een simpele tekst wilde hebben. Ik gaf hem verder de vrijheid om alles uit te werken. Joris heeft Pascal de Vormer gevraagd om de tekst te schrijven. Ik was erg blij met het nummer die de titel ‘Er even tussen uit’ meekreeg’, glundert Danny.

In een eerder stadium besprak Danny z’n plannen om een lied op te nemen al met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Ik heb destijds met Ronald afgesproken hem terug te contacten zodra ik mijn eigen single had opgenomen. In het vervolggesprek werd mij duidelijk dat Ronald net zo bevlogen is met zijn label als ik als DJ en zanger. De klik en eerlijkheid is voor mij belangrijk. Ik ga met een goed gevoel deze mooie stap aan’, meent Danny.

De CD single ‘Er even tussen uit’ is vanaf 7 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey van Rooij (Filmcreatie), zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Feest DJ Danny ‘Er even tussen uit’……..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring