Artiest banner

Frank Smeekens


Biografie/Info

Ze heette vroeger Berrie of was het Renate?

Verhitte Transgender discussie barst los in nederland ??

Nadat Rene van der Gijp in het programma Voetbal International zich voordeed als “Renate” ipv Rene is er een verhitte discussie losgebarsten in Nederland.

Ondanks de tegenstand van enkele partijen is er volgens velen niet zoveel aan de hand en wordt juist de acceptatie groter door het aankaarten en grappen maken over dit onderwerp.

Zo ook de Tilburgse zanger Frank Smeekens die met zijn ludieke single “Ze heette vruuger Berrie” hard op weg is naar een landelijke Carnavalshit.

De single uitgebracht door Rood-Hit-Blauw produkties zal naar verwachting  zorgen voor meterslange polonaises en veel mannen met blonde pruiken.

Nieuws

Frank Smeekens ft. Fiske te Zat met ludieke carnavalssingle “Ze heettte vruuger Berrie” hard op weg naar carnavalshit !!

Terwijl zijn laatste single ‘Liefste’ momenteel uitstekend meedraait in het land, mag natuurlijk de voor Frank Smeekens traditionele carnavalssingle, niet ontbreken. En dat is de ludieke carnavalsplaat ‘Ze heette vruuger Berrie!’ geworden welke wederom in samenwerking met Fiske te Zat tot stand is gekomen. Vroeger in de klas droeg hij het liefst een jurk en had ie een Barbie in z’n tas. Toen een ietwat vreemde kerel maar nu heet ze Marie en mag ze als dame beslist gezien worden. Kortom Frank Smeekens staat met deze Harald Queens-productie waarvoor André Kooiman de Nederlandse tekst voor zijn rekening nam, voor meterslange polonaises, en een Carnavalshit??

De sympathieke Tilburger trakteert ook nog eens op een heerlijke ruim 7,5 minuut durende Hitmix gemaakt door Party DJ Rudie Jansen dat als tweede track op het schijfje is geperst en Frank ‘s carnavalssingles van 2013 t/m 2017 bevat. Echt een hebbeding voor de feestvierders dus! De single  wordt weer uitgebracht door Rood-Hit-Blauw produkties.

Frank Smeekens “Ze heette vruuger Berrie”…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Ze heette vruuger Berrie’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is spoedig op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Links:

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=K5rPFOw38GE

Spotify: https://open.spotify.com/album/63il5HA8DzbA0Bjoi8ii8w?si=TdiYuIS8SOKJo0g47YWuIg

Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614450509

 

Boek Frank Smeekens nu door hierboven op de rode “BOEK NU!” button te klikken!