Artiest banner

Frank Smeekens


Biografie/Info

Ze heette vroeger Berrie of was het Renate?

Verhitte Transgender discussie barst los in nederland ??

Nadat Rene van der Gijp in het programma Voetbal International zich voordeed als “Renate” ipv Rene is er een verhitte discussie losgebarsten in Nederland.

Ondanks de tegenstand van enkele partijen is er volgens velen niet zoveel aan de hand en wordt juist de acceptatie groter door het aankaarten en grappen maken over dit onderwerp.

Zo ook de Tilburgse zanger Frank Smeekens die met zijn ludieke single “Ze heette vruuger Berrie” hard op weg is naar een landelijke Carnavalshit.

De single uitgebracht door Rood-Hit-Blauw produkties zal naar verwachting  zorgen voor meterslange polonaises en veel mannen met blonde pruiken.

Nieuws

Frank Smeekens brengt onverwachts gezellige meezinger uit

Het lied ‘Een beetje Amore’ zal een groot deel van de Nederlandstalige muziekliefhebbers bekend in de oren klinken. Grad Damen had hier jaren geleden al veel succes mee. Anno 2019 gaat Frank Smeekens het nummer opnieuw onder de aandacht brengen. De tekst die destijds door Manfred Jongenelis was geschreven is identiek gebleven. Het arrangement is echter door Harald Queens behoorlijk onder handen genomen. De herkenbare sound waarmee deze uit Tilburg afkomstige producer naam heeft weten te maken, loopt als een rode draad door de meezinger die bij Rood-Hit-Blauw producties verschijnt.

Frank was bij Harald op bezoek om te praten over een nieuwe carnavalssingle. ‘Hij produceert al heel wat jaren carnavalsliedjes voor mij. Tijdens het gesprek liet ik doorschemeren dat het me wel leuk leek om een gezellige meezinger op te nemen. Harald kwam met het idee om ‘Een beetje Amore’ in een nieuw jasje te steken. Dat vond ik een prima plan. Harald stuurde me enkele dagen daarna de demo al. Het was precies zoals ik me had voorgesteld. Ik dacht, dan pakken we meteen door voordat iemand anders er mee aan de haal gaat. Ik heb zoiets eerder meegemaakt, in alle enthousiasme vertel je waar je mee bezig bent en iemand anders denkt dan….dat kan ik ook. Dat gebeurt me geen tweede keer’, oppert Frank.

Vanwege een artiestenreis verbleef Frank afgelopen tijd in Turkije. Hij heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om daar de videoclip op te nemen. Op een mooie locatie werden in de volle zon de mooie beelden geschoten. ‘Dat vond ik een beter plan dan het in Nederland op te nemen. Met een regenjas aan en paraplu in de hand is ook niet charmant’, grapt Smeekens.

De CD single ‘Een beetje Amore’ is vanaf 16 oktober 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Frank Smeekens……alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

Boek Frank Smeekens nu door hierboven op de rode “BOEK NU!” button te klikken!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring