Artiest banner

Fred van Gerven


Biografie/Nieuws

Fred van Gerven presenteert feestplaat met een vette beat

In navolging van z’n in 2019 gelanceerde single ‘Leven hier met jou’ presenteert Fred van Gerven op 2 september 2020 de opvolger ‘De ware in de zomerzon’. Het plaatje komt weer uit bij Rood-Hit-Blauw. Met Ronald Visch van dit platenlabel uit Nijkerk ging Fred in 2019 een samenwerking aan waarover hij zeer te spreken is.

De uit Schiedam afkomstige entertainer werkt inmiddels al zes jaar vol tevredenheid samen met Studio Sonic Solutions (Joris van Dijk en Michel Clerx). ‘We hebben gekozen voor een compleet nieuw product waarvoor Pascal de Vormer de tekst heeft geschreven. ‘De ware in zomerzon’ is een feestplaat van jewelste met een vette beat. De accordeonpartijen zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis. Daar ben ik zo superblij mee. Door zijn inbreng word je als het ware uit de stoel getrokken. Ook van de beat die als een rode draad door het nummer loopt word ik vrolijk’, glundert Fred.

Fred is enorm enthousiast over de samenwerking met zijn team en alle overige mensen die het voor hem mogelijk maken telkens een mooi produkt uit te mogen brengen maar uiteraard gaat zijn dank ook uit aan alle radiostations die de track(s) draaien.

De officiële singlepresentatie vind plaats op 10 oktober 2020 in Zaal & Partycentrum

’t Prikkewater Vlaardingen. Vanwege de richtlijnen van het RIVM heeft Fred & beheerder Martin Poot de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. In de zaal staan alle tafels opgesteld met 1.5 meter ruimte, en moeten de gasten blijven zitten. De presentator, de gastartiesten en de mensen van het geluid  hebben ook allemaal duidelijke instructies gekregen. De Avond staat als een huis volgens Fred,nu gaan we een superavond geven. De beschikbare toegangsbewijzen zijn al voor 90%  vergeven.

De CD single ‘De ware in de zomerzon’ is nu verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, (Jaap van Didden)  zal op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Linkjes:

Streaming en overige portals: https://fuga.ffm.to/dewareindezomerzon

VideoClip op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=CVGuZbdbn4s

Fred van Gerven ‘De ware in de zomerzon’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Abonneer u nu op het youtube kanaal van RoodHitBlauw en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !

Laatste Nieuws

Fred van Gerven presenteert uptempo liefdesballade ‘Wat ben jij een Engel’

Als Fred van Gerven op het podium staat zorgt hij er altijd voor dat het publiek geniet van zijn gezellige feestrepertoire. Het is dan ook niet voor niets dat hij in de wandelgangen bekend staat als een uitbundige zanger die garant staat voor een geslaagd optreden. Dit jaar hoopt hij z’n 25-jarige artiestenjubileum te vieren op zaterdag 2 oktober vanaf 20.00 uur bij Partycentrum ’t Prikkewater in Vlaardingen. Fred gaatervan uit dat alle beperkingen dan verleden tijd zijn. Een 8-tal collega-artiesten zullen hem tijdens dit festijn bijstaan. Volgens Fred gaat dit een speciale avond worden met een hele bijzondere verrassing.

Z’n nieuwe single ‘Wat ben jij een Engel’ is een Nederlandstalige bewerking van de Time Bandits klassieker ‘I’m specialized in you’ uit 1982. ‘Ik kan me nog heel goed herinneren dat m’n ouders deze plaat destijds heel vaak draaiden. De melodielijn sprak mij heel erg aan. Ik heb de tekst van ‘Wat ben jij een Engel’ zelf geschreven. Mijn vrouw Karina is als het ware mijn inspiratiebron. Het is eigenlijk gebaseerd op ons leven, maar ben ervan overtuigt dat het veel mensen zal raken. Zoals gewoonlijk ben ik met het idee naar de vertrouwelijke crew van Sonic Solutions (Joris van Dijk & Michel Clerks) gegaan die het geheel met medewerking van Manfred Jongenelis en backing vocals Natasja van Toom hebben geproduceerd. Vanwege de prettige samenwerking met Rood-Hit-Blauw verschijnt ook deze uptempo liefdesballade op dit label’, aldus Fred.

De CD single ‘Wat ben jij een Engel’ is vanaf 4 augustus 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Jaap van Didden (JVD Recording), zal ter promotie van de nieuwe singles op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Fred van Gerven ‘Wat ben jij een Engel’…Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring