Artiest banner

Fred van Gerven


Biografie/Nieuws

Fred van Gerven presenteert feestplaat met een vette beat

In navolging van z’n in 2019 gelanceerde single ‘Leven hier met jou’ presenteert Fred van Gerven op 2 september 2020 de opvolger ‘De ware in de zomerzon’. Het plaatje komt weer uit bij Rood-Hit-Blauw. Met Ronald Visch van dit platenlabel uit Nijkerk ging Fred in 2019 een samenwerking aan waarover hij zeer te spreken is.

De uit Schiedam afkomstige entertainer werkt inmiddels al zes jaar vol tevredenheid samen met Studio Sonic Solutions (Joris van Dijk en Michel Clerx). ‘We hebben gekozen voor een compleet nieuw product waarvoor Pascal de Vormer de tekst heeft geschreven. ‘De ware in zomerzon’ is een feestplaat van jewelste met een vette beat. De accordeonpartijen zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis. Daar ben ik zo superblij mee. Door zijn inbreng word je als het ware uit de stoel getrokken. Ook van de beat die als een rode draad door het nummer loopt word ik vrolijk’, glundert Fred.

Fred is enorm enthousiast over de samenwerking met zijn team en alle overige mensen die het voor hem mogelijk maken telkens een mooi produkt uit te mogen brengen maar uiteraard gaat zijn dank ook uit aan alle radiostations die de track(s) draaien.

De officiële singlepresentatie vind plaats op 10 oktober 2020 in Zaal & Partycentrum

’t Prikkewater Vlaardingen. Vanwege de richtlijnen van het RIVM heeft Fred & beheerder Martin Poot de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. In de zaal staan alle tafels opgesteld met 1.5 meter ruimte, en moeten de gasten blijven zitten. De presentator, de gastartiesten en de mensen van het geluid  hebben ook allemaal duidelijke instructies gekregen. De Avond staat als een huis volgens Fred,nu gaan we een superavond geven. De beschikbare toegangsbewijzen zijn al voor 90%  vergeven.

De CD single ‘De ware in de zomerzon’ is nu verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, (Jaap van Didden)  zal op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Linkjes:

Streaming en overige portals: https://fuga.ffm.to/dewareindezomerzon

VideoClip op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=CVGuZbdbn4s

Fred van Gerven ‘De ware in de zomerzon’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Abonneer u nu op het youtube kanaal van RoodHitBlauw en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !

Laatste Nieuws

Leven hier met jou’ van Fred van Gerven swingt de pan uit

Fred van Gerven moest onlangs een keuze maken op welk label hij z’n nieuwe single ‘Leven hier met jou’ wilde uitbrengen. Na diverse gesprekken gevoerd te hebben bleek dat Rood-Hit-Blauw produkties als beste keuze uit de bus kwam.

De basis van ‘Leven hier met jou’ wordt gevormd door een 50 jaar oud Amerikaans nummer. Fred geeft aan dat het oorspronkelijke lied hem inspireerde en hij schreef zoals gewoonlijk zelf de tekst. ‘Ik vind het erg leuk om zelf songteksten te schrijven. Ooit heb ik het door iemand anders laten doen. Die was net zo mooi, maar uit ervaring kan ik spreken dat je een eigen tekst toch eerder oppakt. Bovendien vind ik het een bijzonder leuke vrijetijdsbesteding. Mijn nieuwe single gaat over de liefde waarin een mooie vrouw centraal staat. Met dat in mijn gedachten bouw ik er een tekst omheen. Samen met het complete team van Sonic Solutions werden daarna de puntjes op de i gezet. Het arrangement is 1 minuut langer geworden dan de originele versie’, glundert Fred.

Met de inzet van tal van echte instrumenten die allemaal zijn ingespeeld door topmuzikanten levert dat volgens Fred kippenvelmomenten op. ‘Het liedje swingt aan alle kanten. De klanken van de accordeon moet iedereen uit de stoel trekken. Ik denk dat ik de doelgroep (35 plus) hiermee wel ga raken’. Op het podium heb ik het lied nu twee keer gezongen en dat leverde al mooie reacties op. Ook het publiek, dat getuige was tijdens de clipopname door Jaap van Didden, applaudiseerde spontaan’, aldus de uit Schiedam afkomstige zanger.

De CD single ‘Leven hier met jou’ is vanaf 16 oktober 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Fred van Gerven…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring