Artiest banner

Gio Swikker


Biografie

Gio Swikker  naar Rood-Hit-Blauw Produkties

Antonio was al enige tijd bezig om Gio Swikker als beginnend zanger de kneepjes van het vak bij te brengen. Toen onlangs de eerste single van Gio opgenomen was, werd het tijd om uit te kijken naar een platenlabel die alles mbt. het uitbrengen en promoten van de single goed kon regelen.

Al snel kwam men bij uit bij Rood-Hit-Blauw Produkties, een gerenommeerd Nederlands platenlabel die naast de bestaande artiesten ook veel beginnende artiesten een platform bied.

Gio:                                                                                                                     

Antonio Holsken doet erg veel voor me, ik ben nu sinds een jaar aan het zingen, iets wat prima bevalt en waar ik echt voor wil gaan…..na een leuk gesprek met Ronald (Rood-Hit-Blauw) lijkt mij dit een prima partner om de komende tijd mee te werken, ik heb er dan ook het volste vertrouwen in samen met mijn team stappen te kunnen zetten.

Nieuws

Nieuwe single Gio getiteld Ga ik met je mee en zet daarmee teller op 3!

Ofschoon Gio Swikker later dit jaar pas 15 jaar wordt, heeft deze Hagenees al heel wat ervaring opgedaan in de entertainmentwereld. Zo had hij al rolletjes in enkele speelfilms en in de televisieserie ODDS, maar daarnaast is hij ook als zanger actief. Na ‘Jouw ogen’ en ‘Canta Canta’ van vorig jaar, zet Gio met zijn jongste release ‘Ga ik met je mee’, zijn teller dus nu al op 3 eigen singles! Ronald Visch was er vorig als de kippen bij om dit talent vast te leggen voor Rood-Hit-Blauw produkties. Naast dat je talent moet kúnnen ontdekken, is het op- en uitbouwen en verder begeleiden van (jonge) artiesten een vak apart. Niet voor niets dus dat genoemd label al zoveel succesvolle artiesten voortbracht.

Antonio Holsken tekende voor de Nederlandstalige bewerking van ‘Põe a Mão na Cabecinha’ van Victor Rodrigues dat nu als ‘Ga ik met je mee’ in twee aantrekkelijke versies prijkt op de nieuwste single van Gio Swikker. Zomers, swingend, attractief en dansbaar! 8 september a.s. is het spektakel “Gio & Friends” in Het Lindehof Enschede.. mis het niet want Gio komt eraan!                     Clipopname: RTV Mediaproductie

Gio – Ga ik met je mee…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Ga ik met je mee’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring