Artiest banner

Gio Swikker


Biografie

Gio Swikker  naar Rood-Hit-Blauw Produkties

Antonio was al enige tijd bezig om Gio Swikker als beginnend zanger de kneepjes van het vak bij te brengen. Toen onlangs de eerste single van Gio opgenomen was, werd het tijd om uit te kijken naar een platenlabel die alles mbt. het uitbrengen en promoten van de single goed kon regelen.

Al snel kwam men bij uit bij Rood-Hit-Blauw Produkties, een gerenommeerd Nederlands platenlabel die naast de bestaande artiesten ook veel beginnende artiesten een platform bied.

Gio:                                                                                                                     

Antonio Holsken doet erg veel voor me, ik ben nu sinds een jaar aan het zingen, iets wat prima bevalt en waar ik echt voor wil gaan…..na een leuk gesprek met Ronald (Rood-Hit-Blauw) lijkt mij dit een prima partner om de komende tijd mee te werken, ik heb er dan ook het volste vertrouwen in samen met mijn team stappen te kunnen zetten.

Nieuws

Gio brengt temperamentvolle single met Spaanse invloeden uit!

Ondanks zijn jeugdige leeftijd, hij wordt namelijk binnenkort 14, heeft Giovanni Swikker al heel wat op zijn palmares staan. Zo was hij te zien op het witte doek in de speelfilms New Kids en Low Budget Stuntman en kan hij ook al vol trots terug kijken op zijn rolletje in de door RTL5 uitgezonden politieserie ODDS. Deze op 1 november 2003 in Den Haag geboren jongeman is echter ook volop als zanger actief. Iets wat eerder dit jaar al resulteerde in de o zo fraaie single ‘Jouw ogen’.

Dit Haagse talent die ook al zijn opwachting maakte in het televisieprogramma Toppers Van Oranje, is onlangs de studio ingedoken voor de opvolger van ‘Jouw ogen’. Antonio Holsken schreef de Nederlandse tekst voor Gio ’s nieuwe single ‘Canta Canta’ dat geproduceerd is in de Sound and Music studio. Een fraai uitgedoste schone dame, de zogenaamde vakantieliefde, heeft de jonge zanger weten te verleiden met haar zang en dans.  Over haar gaat dus deze door Rood-Hit-Blauw op de markt gebrachte temperamentvolle single met Spaanse invloeden van Gio Swikker!

De CD single ‘Canta Canta’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/track/7434KkQsAZkhDS1M0uzJDT

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613934095

Gio.…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring