Artiest banner

Goossen


Biografie/Nieuws

Goossen Luytjes kan met ‘Een feestjuh moet het zijn’ rekenen op hossende mensen!

Leven voor de lol en voor de gein…een feestje moet het zijn. Die levensstijl past prima bij Goossen Luytjes. Pascal de Vormer heeft die woorden dan ook verwerkt in de tekst van de feestplaat ‘Een feestjuh moet het zijn’ waarmee Goossen zich van een compleet andere kant laat zien. Om er muzikaal gezien
de juiste draai aan te geven ging Goossen op advies van Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw producties) een samenwerking aan met het team van Sonic Solutions. Goossen omschrijft de muziekstijl als iets minder degelijk, maar hij staat er voor de volle 100% achter. Zijn twee voorgaande producers, Roy Otters
en Martin Sterken werden keurig op de hoogte gesteld van de keuze om deze weg te bewandelen. Goossen houdt van transparantie en kan op die manier altijd weer een beroep doen op hen, mocht dat nodig zijn.

Goossen:’ Ik ben een echte liefhebber van blaasmuziekfestival “Woodstock der Blasmusik’, dat ieder jaar plaatsvindt in het Oostenrijkse Ort im Innkreis. Als ik dan op YouTube zie dat iedereen op het veld mee host, dan ga ik de uitdaging aan om dit hier in Nederland in een feesttent ook voor elkaar te krijgen. Hoempapa muziek doet het altijd goed en is niet alleen populair met carnaval. De mannen van Sonic Solutions hebben als basis de prachtige polka ‘Auf der Vogelwiese’ gebruikt. Ze hebben er een vette band van weten te maken met natuurlijk veel blazers erin verwerkt. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik mijn muzikale carrière zo professioneel aan zou pakken. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en heb ook plannen om een keer een duetje op te nemen. Ik weet nog niet met wie, maar dat komt ongetwijfeld goed’.

De beelden van de clip, waarin Andre Pronk figureert, zijn geschoten op de mooiste plekjes van Amsterdam. Zo is er gefilmd bij de Jordaanbrug met de Westertoren op de achtergrond. Als afsluiter werd een bezoek gebracht aan De Nieuwe Vaart de kroeg van Ronald Engel.

De CD-single ‘Een feestjuh moet het zijn’ is vanaf 27 januari 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Future Video Europe, is ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien.

Goossen Luytjes: ‘Een feestjuh moet het zijn’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/goossen/

—————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Willem de Bie ism Rood-Hit-Blauw

Laatste Nieuws

Goossen maakt zijn debuut op Rood-Hit-Blauw label!

Goossen Luytjes voor velen een bekend gezicht op de Nederlandse vastgoedmarkt. In de vrije tijd die hij heeft is hij teammanager van VVOG 1 Een leven zonder voetbal is voor Goossen niet denkbaar. Op dit moment timmert hij hard aan de weg met zijn ‘uit de hand gelopen’ hobby het zingen van het Nederlandse repertoire.

Onlangs kwam Goossen per toeval in contact met Rood-Hit-Blauw. Dit onder Nederlandstalige artiesten bekende platenlabel was op zoek naar een nieuwe locatie die nog meer aansloot bij haar wensen.

 

Harderwijker Goossen Luytjes:

Het toeval kan soms leuke dingen op je pad brengen. Ik had al langer de wens een liedje op te nemen in de studio. Nadat ik Ronald sprak over een nieuw kantoor en zijn werkzaamheden vernam ik dat Rood-Hit-Blauw ook veel Nederlandse artiesten onder zijn hoede heeft.

We zijn terecht gekomen in de studio van Anro Produkties (Roy Otters) en daar is een lang gekoesterde wens mbt een bepaald lied in vervulling gegaan. Ik kan al wel vertellen dat iedereen dit lied kent en hopelijk ook mee gaat zingen.

De single van Goossen zal op 28 April verschijnen en dan volgt meer nieuws hieromtrent.

 ———————————————————————-

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring