Artiest banner

Goossen


Biografie/Nieuws

Goossen Luytjes maakt sportverenigingen blij met ‘Bij ons in de kantine’

Als je de titel ‘Bij ons in de kantine’ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan de klassieker van De Havenzangers. De nieuwe single van Goossen Luytjes heeft dan wel dezelfde titel, maar is uit compleet ander hout gesneden. De credits voor deze productie gaan volledig naar Martin Sterken. Hij heeft een plaat gemaakt die blijft hangen en makkelijk op te pakken is. Net zoals z’n debuutsingle ‘Rode Rozen’ verschijnt deze track bij Rood-Hit-Blauw producties.

Goossen presenteerde afgelopen mei z’n eerste single. Hij was daar heel erg blij mee,  ‘Als je start met een muzikale carrière ben je natuurlijk erg enthousiast en begin je ergens aan. Omdat de sound die Martin Sterken produceert mij aanspreekt belde ik hem op of hij iets voor mij kon betekenen. Ik was trots toen hij zei…kom maar langs. Tijdens het eerste telefoongesprek gaf ik hem een aantal steekwoorden die ik graag terug wilde zien in mijn nieuwe liedje. Daarnaast moest het feest in een driekwartsmaat zijn. Tijdens het eerste fysieke contact met Martin was ook mijn gezin aanwezig. Bij binnenkomst in de studio hoorden we al muziek op de achtergrond. Ik zei tegen m’n vrouw, kijk…dat bedoel ik nou. Het bleek dat Martin al voor mij bezig was en dat het mijn liedje “Bij ons in de kantine” betrof. Het sport gerelateerde nummer kan werkelijk in elke Bedrijfs of Sport kantine worden gedraaid’, glundert Goossen.

N.a.v. deze single wordt binnenkort de verkiezingsactie “De gezelligste kantine van Nederland’ gestart. Meer info volgt spoedig op de socials van Goossen, via pers en platenlabel RoodHitBlauw.

De CD single ‘Bij ons in de kantine’  is vanaf 11 november 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door T.C.A. bij Bar Sportief Stadsweiden in Harderwijk, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Een hoofdrol hierin is weggelegd voor Johan Vlemmix die op komische wijze gele en rode kaarten uitdeelt aan personen die ‘een overtreding’ maken

Goossen Luytjes ‘Bij ons in de kantine‘….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/goossenluytjes_indekantine

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Goossen maakt zijn debuut op Rood-Hit-Blauw label!

Goossen Luytjes voor velen een bekend gezicht op de Nederlandse vastgoedmarkt. In de vrije tijd die hij heeft is hij teammanager van VVOG 1 Een leven zonder voetbal is voor Goossen niet denkbaar. Op dit moment timmert hij hard aan de weg met zijn ‘uit de hand gelopen’ hobby het zingen van het Nederlandse repertoire.

Onlangs kwam Goossen per toeval in contact met Rood-Hit-Blauw. Dit onder Nederlandstalige artiesten bekende platenlabel was op zoek naar een nieuwe locatie die nog meer aansloot bij haar wensen.

 

Harderwijker Goossen Luytjes:

Het toeval kan soms leuke dingen op je pad brengen. Ik had al langer de wens een liedje op te nemen in de studio. Nadat ik Ronald sprak over een nieuw kantoor en zijn werkzaamheden vernam ik dat Rood-Hit-Blauw ook veel Nederlandse artiesten onder zijn hoede heeft.

We zijn terecht gekomen in de studio van Anro Produkties (Roy Otters) en daar is een lang gekoesterde wens mbt een bepaald lied in vervulling gegaan. Ik kan al wel vertellen dat iedereen dit lied kent en hopelijk ook mee gaat zingen.

De single van Goossen zal op 28 April verschijnen en dan volgt meer nieuws hieromtrent.

 ———————————————————————-

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring