Artiest banner

Goossen


Biografie/Nieuws

Goossen brengt Klassieker ‘Rode Rozen 2.0’ tot leven!

Wie kent niet de klassieker ‘Rode Rozen’ waarmee Jantje Koopmans in 1984 landelijke bekendheid genoot. De zingende vastgoedman Goossen Luytjes uit Harderwijk, die daarnaast ook al jarenlang teamleider is bij voetbalvereniging VVOG, heeft samen met platenbaas Ronald Visch en producer Roy Otters nagekeken of dit lied ooit opnieuw was uitgebracht. Het refrein bleek wel in meerdere medleys voor te komen, maar als feestnummer in het geheel nog nooit. De knoop werd doorgehakt en Roy kreeg de opdracht om een nieuwe orkestband te maken waarin de accordeon niet mocht ontbreken. Daarmee heeft Goossen de eerste muzikale stap gezet waarvan hij nu nog niet weet hoe die eindigt. In ieder geval heeft Goossen een zangcoach in handen genomen die hem de zangtechnieken gaat leren.

De aanleiding om de microfoon te pakken dateert uit het jaar 2004. ‘Ik kwam destijds in contact zanger Cock Zwanenburg die vaak feestjes op het strand organiseerde. Hij spoorde me aan om voor het publiek een lied te zingen. De menigte reageerde best wel positief. Ik had er nooit bij stilgestaan dat dit iets voor mij zou zijn. Naderhand trad ik wel vaker op in de sportkantine van VVOG, in diverse kroegjes en tijdens de buurtfeestjes’, aldus Goossen.

De rode roos is tevens de leidraad in de bijzondere clip die in Harderwijk is opgenomen. Samen met zijn vrouw rijdt Goossen naar een bloemist om een bos rozen te halen. Op de terugweg naar huis valt er 1 in het water die door een jetskiër wordt gevonden. Als je wilt weten waar deze roos uiteindelijk terecht komt, bekijk dan snel de clip.

De CD single ‘Rode Rozen 2.0’ is vanaf 5 mei 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Wescur TCA zal ter promotie van de nieuwe single te zien zijn.

Goossen ‘Rode Rozen 2.0‘….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

—————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

Laatste Nieuws

Goossen maakt zijn debuut op Rood-Hit-Blauw label!

Goossen Luytjes voor velen een bekend gezicht op de Nederlandse vastgoedmarkt. In de vrije tijd die hij heeft is hij teammanager van VVOG 1 Een leven zonder voetbal is voor Goossen niet denkbaar. Op dit moment timmert hij hard aan de weg met zijn ‘uit de hand gelopen’ hobby het zingen van het Nederlandse repertoire.

Onlangs kwam Goossen per toeval in contact met Rood-Hit-Blauw. Dit onder Nederlandstalige artiesten bekende platenlabel was op zoek naar een nieuwe locatie die nog meer aansloot bij haar wensen.

 

Harderwijker Goossen Luytjes:

Het toeval kan soms leuke dingen op je pad brengen. Ik had al langer de wens een liedje op te nemen in de studio. Nadat ik Ronald sprak over een nieuw kantoor en zijn werkzaamheden vernam ik dat Rood-Hit-Blauw ook veel Nederlandse artiesten onder zijn hoede heeft.

We zijn terecht gekomen in de studio van Anro Produkties (Roy Otters) en daar is een lang gekoesterde wens mbt een bepaald lied in vervulling gegaan. Ik kan al wel vertellen dat iedereen dit lied kent en hopelijk ook mee gaat zingen.

De single van Goossen zal op 28 April verschijnen en dan volgt meer nieuws hieromtrent.

 ———————————————————————-

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring