Artiest banner

Goossen


Biografie/Nieuws

Goossen Luytjes presenteert knallende versie van ‘Gisteren heeft zij mij verlaten’

‘Gisteren heeft zij mij verlaten’ kennen we natuurlijk van Koos Alberts. Samen met Martin Sterken heeft Goossen Luytjes van deze evergreen uit 1984 een knallende versie gemaakt die, muzikaal gezien, perfect bij deze tijd past. Dat is ook de reden dat de uit Harderwijk afkomstige zanger voor de tweede keer
de studio van Martin bezocht. Ook de voorganger ‘Bij ons in de kantine’ is door deze producer gemaakt vanwege zijn herkenbare sound die geliefd is bij de fans van het Nederlandstalige lied. Omdat Goossen graag werkt met een
klein vast team werd Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties wederom benaderd om de single op zijn label uit te brengen.

Goossen:’ Koos is een groot deel van z’n leven Harderwijker geweest. Ik ken z’n zoon Dave bovendien via het voetbal. Bij ons thuis klinkt de muziek van Koos vaak uit de speakers. Voor zover Ronald en ik hebben kunnen achterhalen is er nog nooit een cover verschenen van ‘Gisteren heeft zij mij verlaten’. Ik heb een stille hoop dat deze plaat landelijk opgepakt wordt. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en moet eerlijk bekennen dat het tot nu toe mijn beste productie is. Dat komt waarschijnlijk ook door de zanglessen die ik ben gaan volgen. Ondertussen beheers ik de basisvaardigheden waardoor het zingen beter wordt. In ieder geval beginnen de boekingen bij RHB binnen te komen. Zelfs op de kermis in Den Bosch kunnen ze binnenkort genieten van mijn zangkunsten’.

Voor wat betreft de clip, daar heeft perfectionist Goossen samen met Future Films Europe het script mee bedacht. Te zien is dat hij echt blij is dat zijn vrouw hem verlaat. Later ziet zijn vrouw toch nog in dat hij helemaal niet zo’n vervelende vent is. Bijzonder te noemen is de dame die de rol speelt van zijn vrouw. Zij was vroeger een jeugdvriendin van Goossen. Ruim 2o jaar hebben ze elkaar niet meer gezien. Heel toevallig kwam Goossen, die in het dagelijks leven vastgoed beheert, haar weer tegen als huurster. Hij aarzelde geen moment en vroeg of zij de rol als zijn vrouw wilde spelen. Zo gezegd, zo gedaan.

De CD-single ‘‘Gisteren heeft zij mij verlaten’ is vanaf 27 juli 2022. De beelden van de clip zijn overigens geschoten in Harderwijk.

Goossen Luytjes: ‘Gisteren heeft zij mij verlaten’….Een Rood-Hit-Blauw produktie!

————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Willem de Bie Music Promotion

Laatste Nieuws

Goossen maakt zijn debuut op Rood-Hit-Blauw label!

Goossen Luytjes voor velen een bekend gezicht op de Nederlandse vastgoedmarkt. In de vrije tijd die hij heeft is hij teammanager van VVOG 1 Een leven zonder voetbal is voor Goossen niet denkbaar. Op dit moment timmert hij hard aan de weg met zijn ‘uit de hand gelopen’ hobby het zingen van het Nederlandse repertoire.

Onlangs kwam Goossen per toeval in contact met Rood-Hit-Blauw. Dit onder Nederlandstalige artiesten bekende platenlabel was op zoek naar een nieuwe locatie die nog meer aansloot bij haar wensen.

 

Harderwijker Goossen Luytjes:

Het toeval kan soms leuke dingen op je pad brengen. Ik had al langer de wens een liedje op te nemen in de studio. Nadat ik Ronald sprak over een nieuw kantoor en zijn werkzaamheden vernam ik dat Rood-Hit-Blauw ook veel Nederlandse artiesten onder zijn hoede heeft.

We zijn terecht gekomen in de studio van Anro Produkties (Roy Otters) en daar is een lang gekoesterde wens mbt een bepaald lied in vervulling gegaan. Ik kan al wel vertellen dat iedereen dit lied kent en hopelijk ook mee gaat zingen.

De single van Goossen zal op 28 April verschijnen en dan volgt meer nieuws hieromtrent.

 ———————————————————————-

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring