Artiest banner

Volkszanger Hank Adams


Biografie/Nieuws

Talentvol Amsterdams volkszanger Hank Adams “Het best bewaarde geheim” van Amsterdam??

Rood-Hit-Blauw is verheugd het wellicht “best bewaarde geheim” van Amsterdam toe te voegen aan haar “Artiestenstal”

Ronald RHB:

Amsterdams Volkszanger Hank Adams kwam ik onlangs tegen via een chat op mijn socials, hij stuurde mij een paar tracks die hij enige tijd geleden opgenomen had en vroeg daarbij mijn mening. Dat is het leuke van het in de muziek actief zijn! Hank is een geweldige volkszanger en ik verbaasde mij dan ook dat ik hem nog niet kende.

Het door Co van Raaijen geschreven en gecomponeerde liedje “Jouw lieve glimlach” is er eentje die hij geweldig vertolkt, en die in de smaak gaat vallen bij de fans van Nederlandstalig lied, daarvan ben ik overtuigd.

Hank Adams:

Wat leuk dat een chatsessie zulke bijzondere gevolgen kan hebben. Ik heb door omstandigheden de laatste jaren mn zangcarriere op een laag pitje gezet. Totdat ik Ronald sprak en zijn enthousiasme op mij oversloeg. Ik ben na de chat naar Nijkerk gereden om verder te bespreken wat wij voor elkaar konden betekenen. Ook in dit gesprek werd duidelijk dat de klik aanwezig was en ik mijn loopbaan als artiest ga vervolgen met de hulp en ondersteuning van RoodHitBlauw Producties.

—————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw  info@roodhitblauw.nl

Laatste Nieuws

Hank Adams maakt opnieuw statement met ‘Ben je Hee ben je Gay’

Het is alweer tien jaar geleden dat Hank Adams een liedje opnam waarin als boodschap het accepteren van elkaar werd bezongen. Qua promotie is er echter veel te weinig aandacht aan geschonken. Omdat Hank van mening is dat het accepteren van homo’s, transgenders en mensen met een andere huidskleur nog steeds een groot probleem is, ging hij in gesprek met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. In 2022 bracht Hank namelijk op dit label z’n voorgaande single ‘Jouw lieve glimlach’ uit. Hank gaf aan dat hij van ‘Ben je Hee ben je Gay’ een remix wilde laten maken en dat vond Ronald een perfect plan. Het resultaat is een hedendaagse productie met herkenbare geluiden van toen.

Destijds nam Hank contact op met Bram Koning omdat hij een statement wilde maken naar de politiek en naar de mensen toe om te laten zien en horen wat er allemaal speelt in de wereld. Hank is met Bram gaan zitten en uiteindelijk hadden ze een concept op tafel liggen die verder uitgewerkt kon worden. In eerste instantie wilde Bram er een langzame wals-versie van maken, maar omdat Hank dat niet zo ligt is er een uptempo plaat van gemaakt. Daarvoor benaderde Hank Dennis Adam, oftewel MC Remsy. Als bandlid van de originele Party Animals verwerkte hij hun bekende vette beat in het nummer.

Hank: ‘In de afgelopen jaren wordt er wel steeds meer aandacht geschonken aan de LHBTI-gemeenschap, maar het probleem dat we elkaar accepteren is nog steeds niet opgelost. Ik heb soms het idee dat het nog slechter is geworden. Neem nou het regenboogbankje dat naast het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn binnen 1 dag al werd beklad. De burgemeester, wethouders en gemeenteraadsleden hadden besloten om de LHBTI-gemeenschap een hart onder de riem te steken door zelf een bankje te schilderen. Het is triest dat er mensen zijn die zoiets moois vernielen. Ook in Rusland en een aantal andere landen is er nog veel werk te verzetten om gewoon met elkaar om te gaan.’

Hank hoopt natuurlijk dat in de aanloop van Pride Amsterdam 2023 tijdens de Canal Parade op zaterdag 5 augustus iedereen dit liedje mee kan zingen.

Hank Adams ‘Ben je Hee ben je Gay’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring