Artiest banner

Hannes Jr


Biografie

De in het jaar 2000 in Amsterdam geboren Hannes HeldermanJr. is een talentvolle zanger woonachtig in Hilversum.

Ronald Visch, (Rood-Hit-Blauw) die in het verleden al veel vaker talent ontdekte en hen vervolgens begeleidde op hun weg naar meer bekendheid in het circuit, hoorde Hannes Jr. in 2015 op de achtergrond in de studio zingen. Toen deze zanger uit de opnameruimte stapte zag Ronald tot zijn grote verbazing dat een jongeman van nog maar 14 jaar schuil bleek te gaan achter dat zo volwassen klinkende stemgeluid dat hij eerder hoorde. “Dit soort ontmoetingen maakt het vak zo leuk, een jong talent met een mooie toekomst voor zich die je bij toeval eigenlijk ontdekt”,

HannesJR is een jong talent met een mooie toekomst als zanger voor zich!

Discografie:

2011 single ‘Samen op het strand’ op gevolgd door de

2012 single ‘Verbluffend’

2013 single ‘Vader en Vriend’ een duet samen met zijn vader

2015 single “Als jij lacht” en “Wanneer jij kust”

2016 single “Hoe lang” Duet met Frank van Etten, single “Ik ben gewoon wie ik ben” en single Want er is niemand zoals jij

2017 single ”Kom bij mij” single ”Verlangen naar jou”

Nieuws

HannesJR één van de veelbelovende jonge artiesten binnen het volkse kader!

Drie jaar staat HannesJR. nog maar in de schijnwerpers en toch heeft deze tiener al een hele reeks singles op zijn naam weten te schrijven. Daarnaast wordt hij gevolgd door een trouwe en nog steeds aangroeiende fan schare! Het kan haast niet anders; we hebben hier te maken met misschien wel één van de meest veelbelovende jonge artiesten binnen het volkse kader. En natuurlijk stond talent-watcher Ronald Visch aan de muzikale wieg van HannesJR. wiens naamsbekendheid inmiddels serieuze vormen begint aan te nemen.

De 17-jarige uit Hilversum afkomstige HannesJR. brengt uiteraard via Rood-Hit-Blauw Produkties nu zijn nieuwe single ‘Verlangen naar jou’ naar voren. De Bossche zanger en tekstschrijver Marco Meester is het brein achter de tekst terwijl de mannen van Sonic Solutions te weten Joris van Dijk, Michel Clerx en Jarek Mathijssen, zowel het muzikale gedeelte als de productie voor hun rekening namen. Gedurende een kleine minuut tijdens een gevoelig intro, etaleert de jeugdige zanger zijn prachtige donkere klankkleur. Hierna ontbrandt de verder levendige en dansbare track volledig. Al met al een indrukwekkend eindresultaat waarmee HannesJR. opnieuw laat horen dat met hem rekening moet worden gehouden de komende decennia!

Verlangen naar jou…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Verlangen naar jou’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/artist/44czZK8lIj3K3QvWR6cZDJ

Link naar een Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614132330

Link naarYoutube: https://www.youtube.com/watch?v=3PtJjv11WXc