Artiest banner

Hans Carras


Biografie/Nieuws

Hans Carras is geboren op 12 november 1965 te Apeldoorn . Hans is in zijn jeugd lid geweest van meerdere zangkoren en in zijn familie speelde iedereen accordeon. Hans zag al op jonge leeftijd dat zijn opa en oma met hun accordeonspel tijdens bruiloften de dansvloer vol kregen. Het entertainen werd Hans dus al met de paplepel ingegoten.

Vanaf zijn 18e is Hans professioneel gaan boksen en kwam het entertainen helaas op een lager pitje te staan. Na het beëindigen van zijn bokscarrière kreeg Hans gelukkig weer meer vrije tijd en heeft hij 10 jaar geleden de microfoon weer opgepakt Hans heeft CD’s opgenomen met Ronnie Tober en Bennie Solo en in het verleden ook diverse typetjes gespeeld. Onder de naam Hans Carras treedt Hans  op in het land. Hij heeft de  afgelopen jaren diverse singles uitgebracht deze zijn allemaal te vinden op de bekende download portals.

Boek  Hans Carras voor jouw feestje! Hij zal jouw feestje een echt Nederlands tintje geven m.b.v. smartlappen.

Luister ook naar zijn nieuwe single met als titel Ouder en Wijzer!  Ouder worden doen we allemaal, zo ook Hans Carras, al voelt hij zich nog jong van lijf en geest.

In zijn nieuwe single ‘Ouder en wijzer’, die op 12 november 2022 is uitgekomen  , neemt hij je mee in de wereld van het ouder worden en de wijze lessen die hij de afgelopen jaren zelf heeft geleerd.

Dit persoonlijke nummer komt recht uit het hart en zal bij menigeen een gevoelige snaar raken. Laat je meevoeren door de persoonlijke woorden van Hans, die hij in ‘Ouder en wijzer’ ten gehore brengt!

Laatste Nieuws

Hans Carras komt met feestknaller ‘Hans van de Ziekenambulance’

In Apeldoorn en omstreken staat Hans Carras al vele jaren bekend als een ras-entertainer die van elk evenement een waar feest weet te maken. Zo langzamerhand verovert de zingende hulpverlener van de ambulancedienst Apeldoorn meerdere provincies van ons land om zijn kunstje te doen. In het verleden bracht Hans al een aantal singles uit waaronder in 2022 ‘Ouder en wijzer’ Geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en geschreven door Frank van Etten. In dat nummer neemt Hans je mee in de wereld van het ouder worden en de wijze lessen die hij heeft geleerd. Zijn nieuwe spraakmakende feestknaller ‘Hans van de Ziekenambulance’ zal waarschijnlijk tijdens de komende carnavalsperiode regelmatig te horen zijn. Deze productie wordt uitgebracht op het Rood-Hit-Blauw label.

Hans: ‘In mijn jeugd ben ik lid geweest van meerdere zangkoren en in mijn familie speelde iedereen accordeon. Op jonge leeftijd zag ik al dat mijn opa en oma met hun accordeonspel tijdens bruiloften de dansvloer vol kregen. Het entertainen werd mij dus al met de paplepel ingegoten en daardoor pakte regelmatig de microfoon op feestjes. Vanwege mijn professionele carrière als bokser kwam het entertainen helaas op een lager pitje te staan. Na het beëindigen hiervan kreeg ik meer vrije tijd en heb de microfoon weer gepakt. De tekst van mijn nieuwe single ‘Hans van de Ziekenambulance’ heb ik grotendeels zelf geschreven. Ik dacht wat Corrie van Gorp met ‘Ik ben Alie van de Wegenwacht’ heeft bereikt, ik daar met deze plaat een vervolg aan kan geven. Samen met producer Wim de Vries zijn de bekende puntjes op de i gezet, zodat het nummer nu als een huis staat. Wim en ik kennen elkaar al lange tijd en hebben voor diverse verenigingen al clubliedjes gemaakt. Wim een bekende is in de muziek wereld en onder andere nummers geschreven heeft voor Koos Albers , Corrie Konings en Andre Hazes, dus het schrijven van teksten voor bekende artiesten. Tijdens mijn werkzaamheden op de ambulance sprak ik tekstberichten in die later als één verhaal zijn samengesmolten. Het draait allemaal om een dame die onwel wordt en neervalt. Ik kijk haar in de ogen en ze trakteert me op een zoen! Ik weet dat je heel veel geluk moet hebben om bij ieder radiostation opgepakt te worden, maar als dit een groot succes wordt, gaat de opbrengst in z’n geheel naar de Stichting Ambulance wens. Nog één keer de zee zien, of een concert bijwonen. Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Zij zetten zich al bijna 20 jaar in voor mensen met een laatste droomwens . Daar wil ik graag een steentje aan bijdragen.’

De CD-single ‘Hans van de Ziekenambulance’ is vanaf 10 januari 2024 verkrijgbaar op de bekende platforms. De animatie videoclip, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn.
Hans Carras ‘Hans van de Ziekenambulance’….een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/hans-carras/

————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Nel van Olm i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring