Artiest banner

Hans Carras


Biografie/Nieuws

Hans Carras is geboren op 12 november 1965 te Apeldoorn . Hans is in zijn jeugd lid geweest van meerdere zangkoren en in zijn familie speelde iedereen accordeon. Hans zag al op jonge leeftijd dat zijn opa en oma met hun accordeonspel tijdens bruiloften de dansvloer vol kregen. Het entertainen werd Hans dus al met de paplepel ingegoten.

Vanaf zijn 18e is Hans professioneel gaan boksen en kwam het entertainen helaas op een lager pitje te staan. Na het beëindigen van zijn bokscarrière kreeg Hans gelukkig weer meer vrije tijd en heeft hij 10 jaar geleden de microfoon weer opgepakt Hans heeft CD’s opgenomen met Ronnie Tober en Bennie Solo en in het verleden ook diverse typetjes gespeeld. Onder de naam Hans Carras treedt Hans  op in het land. Hij heeft de  afgelopen jaren diverse singles uitgebracht deze zijn allemaal te vinden op de bekende download portals.

Boek  Hans Carras voor jouw feestje! Hij zal jouw feestje een echt Nederlands tintje geven m.b.v. smartlappen.

Luister ook naar zijn nieuwe single met als titel Ouder en Wijzer!  Ouder worden doen we allemaal, zo ook Hans Carras, al voelt hij zich nog jong van lijf en geest.

In zijn nieuwe single ‘Ouder en wijzer’, die op 12 november 2022 is uitgekomen  , neemt hij je mee in de wereld van het ouder worden en de wijze lessen die hij de afgelopen jaren zelf heeft geleerd.

Dit persoonlijke nummer komt recht uit het hart en zal bij menigeen een gevoelige snaar raken. Laat je meevoeren door de persoonlijke woorden van Hans, die hij in ‘Ouder en wijzer’ ten gehore brengt!

Laatste Nieuws

Hans Carras verbouwt ‘Oranje in Europa kampioen’ tot 2024 hardstyle versie

Je moet het ijzer smeden als het heet is. Dat was de gedachte die Hans Carras pasgeleden kreeg in de aanloop naar het EK 2024. Met stoom en kokend water verbouwde hij z’n 12 jaar geleden gelanceerde EK single ‘Oranje in Europa kampioen’ tot een hardstyle versie. Hij wist de juiste mensen bij elkaar te brengen om het plan uit te werken. Omdat Ronald Visch van zijn platenlabel Rood-Hit-Blauw ook een enorme voetbalfan is hoefde hij er niet lang over na te denken om deze meedeiner uit te brengen. Het jaar 2024 begon voor Hans al voorspoedig met zijn spraakmakende feestknaller ‘Hans van de Ziekenambulance’. Nog steeds wordt deze single gedraaid bij veel Nederlandstalige radiostations. Wat zou het mooi zijn als dit z’n tweede succes op rij gaat worden.

Hans: ‘Ik heb de originele versie in 2012 voor het eerst uitgebracht. Dat heeft mij destijds ontzettend veel publiciteit opgeleverd. Het lied werd opgepakt door talloze radiostations waaronder Radio 1 en Radio 2. Daarnaast mocht ik optreden op het Oranjeplein van Tineke de Nooij en stond voor een grote menigte op het Oranjeplein in Hilversum. Ook bij de KNVB bleef het niet onopgemerkt. Zij kwamen bij mij en in de studio van Wim de Vries opnames maken voor de door hun geproduceerde soapserie. Al met al was het een groot succes en daarom hoop ik op een soort herhaling. De nieuwe versie die door NH Media is geproduceerd, heb ik naar het team van de bekende Oranje bus gestuurd. Als zij hem in de mars gaan draaien en het publiek helemaal gek maken met deze hardstyle editie is mijn missie geslaagd. De reacties die ik kreeg van mijn dochter en haar vriendengroep zijn ook positief. Zij draaien hoofdzakelijk hardstyle muziek en als dat een voorbode van succes is, ga ik uit m’n dak.’

Binnenkort vertrekt Hans Carras ook weer naar Kroatië waar hij zes Hollandse avonden gaat presenteren. Dat blijkt elk jaar een schot in de roos te zijn. Als je wilt weten hoe het complete programma eruitziet surf dan even naar z’n socials.

De CD-single ‘Oranje in Europa kampioen2024 ’ is vanaf 10 juni 2024 verkrijgbaar op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door NH Media, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn.

Hans Carras ‘Oranje in Europa Kampioen 2024’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/hans-carras/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring