Artiest banner

Harjan


Biografie/Nieuws

Veendamse zanger Harjan vanaf heden op het Rood-Hit-Blauw label!

Veendammer Harjan heeft vrolijk nieuws te melden! Harjan en platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties gaan vanaf heden samenwerken!

Harjan: Ik ben Ronald (Rood-Hit-Blauw Producties) al eerder tegengekomen tijdens een optreden, daar spraken we af bij de volgende single eens om tafel te gaan. Ik heb m’n nieuwe single “Uit z’n panty” die is samen heb geschreven met  Pascal de Vormer opgenomen bij Gerto Heupink. Het moment was dus  daar om contact te leggen met Ronald Visch. De afspraak heeft inmiddels plaatsgevonden en na een goede uitleg heb ik besloten mij aan te sluiten voor releases en management bij de mooie artiestenstal van Rood-Hit-Blauw!

De CD-single ‘Uit z’n panty” is vanaf 8 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

 Harjan ‘Uit z’n panty”……..Een Rood-Hit-Blauw produktie!

————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTVPromotie: Score promotions ism. Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Harjan verwelkomt de zonnige dagen van het voorjaar met nieuwe single ‘Viva la vie’

De timing van de nieuwe single ‘Viva la vie’ komt voor Harjan op het juiste moment. Na een lange regenperiode zien we de zon steeds vaker terrein winnen en stijgen de temperaturen. Om de perfecte voorjaarsplaat te laten maken nam hij, zoals we tegenwoordig van Harjan gewend zijn, contact op met Pascal de Vormer. Deze muzikale duizendpoot stond ook aan de wieg van z’n vorige hitsingle ‘Raar…Maar waar’ die hij samen met Peer Pruysenaere had ontworpen. Dat nummer heeft er zeker aan bijgedragen dat de naamsbekendheid van Harjan als solozanger aan het groeien is.

Harjan: ‘Als je de betekenis van de woorden ‘Viva la vie’ opzoekt kom je er al snel achter dat om ‘lang leve het leven’ gaat. Omdat Pascal en Peer precies aanvoelen wat goed bij mij past zijn ze beiden verantwoordelijk voor de tekst en de muziek van ‘Viva la vie’. Ik had alleen aangegeven dat ik een vrolijk lied wilde hebben en voor de rest heb ik alles aan hen overgelaten. Met die demo ben ik naar producer Gerto Heupink gegaan. Hij maakt sinds 2023 deel uit van het team waarmee ik een nieuwe weg ben ingeslagen. Gerto gaat altijd heel serieus te werk en snapt precies wat ik bedoel. Daarnaast is hij heel accuraat en laat het werk niet maanden op de plank liggen. ‘Viva la vie’ was ook keurig, zoals afgesproken, binnen drie weken gereed. Gerto heeft mij uitgelegd dat hij op die manier het prettigste werkt vanwege het gevoel dat hij dan heeft met die productie. Ik denk dat juist dat één van z’n grootste krachten is. Ook van Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw producties) kreeg ik lovende woorden over deze nieuwe single. Het grote voordeel van hem is dat hij altijd heel betrokken is bij alles wat ik doe. Je bent bij hem geen nummer, maar een onderdeel van zijn artiestenstal. Ik denk dat ik met dit team de komende jaren wel vooruit kan. In principe probeer ik 2 singles per jaar uit te brengen, maar het kan ook maar spontaan gebeuren dat het een keer 3 worden.’

De CD-single ’Viva la vie’ is vanaf 13 maart 2024 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Harjan ‘Viva la vie’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/harjan/

—————————————————————————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions i.s.m.Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring