Artiest banner

Harrie van Amstel


Biografie/Nieuws

Amsterdamse Volkszanger Harrie van Amstel vanaf heden op platenlabel Rood-Hit-Blauw!

Harrie:

Mijn achternaam is Tokkie. Als ik dat aan mensen vertel herkennen ze het gelijk.

Er was enkele jaren geleden een spraakmakend programma over de familie op SBS6 “De Tokkies”.

Ik treed al enige tijd op als “Volkszanger Harrie van Amstel” en zing daarbij Hollandse en Amsterdamse liedjes. Om mijn laatste opgenomen single “Zonder jou” uit te brengen heb ik contact opgenomen met Rood-Hit-Blauw Produkties.

In het kantoor in Nijkerk maakte ik kennis met Ronald van dit Platenlabel en werd de werkwijze en de mogelijkheden aan mij uitgelegd. Al met al was het een erg leuk gesprek en voelde het meteen goed. Ik ben dan ook blij vanaf nu deel uit te kunnen maken van de “Artiestenstal” van Rood-Hit-Blauw.

Ronald RHB:

Onze stal is een Amsterdamse Volkszanger rijker: Harrie van Amstel!

Harrie is een zanger die het Nederlandstalige volkslied beheerst en graag zingt. Onder ons label zullen we zijn boekingen en releases gaan behartigen. Als start volgt op 6 Oktober a.s. zijn nieuwe single ‘Zonder jou’en volgt meer nieuws.

Linkje(s) naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/harrie-van-amstel/

Facebook :

https://www.facebook.com/8Harrietokkie

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? www.roodhitblauw.nl

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Produkties

Laatste Nieuws

Harrie van Amstel geeft zangcarrière een boost met ‘Zonder jou’

Het gezegde ‘verstand komt met de jaren’ is van toepassing op Harrie van Amstel. In zijn paspoort staat echter de naam Harrie Tokkie. Die naam wordt vrijwel direct gelinkt aan het spraakmakende SBS-programma ‘De Tokkies’ dat in 2003 uitgezonden werd. Op Wikipedia staat te lezen dat door de
aandacht van de media voor dit gezin ‘een tokkie’ het synoniem is geworden voor een asociaal persoon. Harrie geeft aan dat hij vroeger niet altijd een voorbeeld burger was, maar inmiddels z’n leven verbeterd heeft. Een kleine 7 jaar geleden gooide hij het roer om en nam mede door de wijze woorden van z’n inmiddels overleden vader, de stap om een professionele muzikale carrière te starten. Daarvoor verzorgde hij al vele jaren een groot aantal optredens op diverse podia. Zijn vader zei altijd….Harrie…..zingen is je passie en redding. Ondertussen heeft Harrie al een aantal singles op zijn naam staan, waaronder het biografische lied ‘M’n kleine meid’

Omdat hij nu door wil pakken besloot hij een samenwerking aan te gaan met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties. Harrie kwam zijn naam de laatste tijd zo vaak in positieve zin de media tegen dat hij contact opnam met hem. In dat gesprek liet Harrie doorschemeren dat sfeer en gezelligheid twee woorden zijn die bij hem passen. De eerste single van Harrie die op dit label verschijnt is ‘Zonder jou’. Het is de tweede productie op rij uit de muzikale keuken van producer Marco Luesink (Studio- Evolution).

‘Ik heb via whatsapp een aantal zinnetjes gestuurd waar hij mee aan het werk is gegaan. Marco heeft er een eigen draai aan gegeven en er een mooie commerciële productie van weten te maken. Het is lekker volks, dansbaar en zeer geschikt als radioplaat. Eigenlijk ben ik ook blij dat Femke Hengeveld de backing-vocals heeft ingezongen. Dit is precies wat ik voor ogen had’, glundert Harrie die overigens binnenkort weer de studio induikt voor de opvolger.

it-Blauw merkt dat na een en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !
De CD single ‘Zonder jou’ is vanaf 6 oktober 2021 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Harrie van Amstel ‘Zonder jou’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Nel van Olm. aolm@telfort.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring