Artiest banner

Herman Bakhuis


Biografie/Nieuws

Herman Bakhuis kiest voor Rood-Hit-Blauw Producties!

Herman Bakhuis en Rood-Hit-Blauw producties zaten onlangs om de tafel met een bijzonder verhaal.

Herman:

Ik ben bij Ronald op de koffie gegaan en heb daar mijn verhaal verteld mbt het overlijden van mijn vrouw en dat ik de wereld beter aan kan door bv. het zingen van Muziek. Ik kreeg in Nijkerk een luisterend oor en praktische adviezen van Ronald en mijn gevoel is dan ook goed om met deze partij verder te gaan. Mijn nieuwe single “Daarom dans ik alleen” zal onder de paraplu van Rood-Hit-Blauw Producties binnenkort uitgebracht worden.

De single van Herman zal op 23 November 2022 verschijnen.

Boekingen & Informatie: www.roodhitblauw.nl/artiesten/herman-bakhuis/

Herman Bakhuis…….Een Rood-Hit-Blauw productie!

—————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Herman Bakhuis vervolgt zangcarrière met nieuwe single Zon, bier en wijn

Als in de zomer de zon hoog aan de hemel staat geniet Herman Bakhuis naast het vermaken van zijn kinderen van een lekker koud pilsje of een heerlijk glaasje wijn. Dat was dan ook meteen het antwoord op de vraag die Roland Verstappen hem stelde waarover de opvolger van zijn heftige debuutsingle ‘Daarom dans ik alleen’ moest gaan. Ondanks dat Herman nog steeds niet kan bevatten dat zijn vrouw Marijke vanwege een tragisch ongeluk er niet meer is, heeft hij samen met z’n 3 zoons het leven weer een beetje op de rit. Zingen is één van de uitlaatkleppen die Herman op andere gedachten brengen. Dat vrolijkt hem op en loodst hem door deze moelijke periode heen. Vanwege de band die Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties met Herman heeft opgebouwd verschijnt ook deze single wederom op dit label.

Herman: ’De reacties op mijn allereerste single waren overweldigend. Dat is ook één van de redenen dat ik weer contact opnam met Roland Verstappen. Ik vertelde dat ik graag een vrolijke nieuwe single wilde hebben. In dat telefoongesprek gaf ik aan dat ik een levensgenieter ben en het mooiste uit het leven wil halen. Daar hoort op z’n tijd ook een bezoekje aan een terras bij. De eerste zinnen van het nummer zijn woorden die ik aan hem vertelde. Die heeft hij gewoon verwerkt in de tekst. Roland is wat dat betreft een vakman. Hij luistert heel goed en dat is te merken als je goed naar de plaat luistert. Net zoals de vorige keer heeft Manfred Jongenelis de door Roland bedachte melodielijn uitgewerkt tot een mooie productie. Overigens ben ik ook van plan om meer optredens te verzorgen zodat ik het publiek kan verblijden met mijn muziek. Uiteraard zal het repertoire in de loop van de tijd gaan groeien.’

De CDsingle ‘Zon, bier en wijn’ is vanaf 21 juni 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Ger Oerlemans zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. De prachtie beelden van de clip zijn op een zonovergoten dag opgenomen in het Noord-Hollandse Schoorl.

Herman Bakhuis……Zon, Bier en Wijn. Een Rood-Hit-Blauw productie!

—————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: MPromotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring