Artiest banner

Janske


Biografie/Nieuws

Janske maakt comeback en richt zich op solo carriere onder label Rood-Hit-Blauw!

De nieuwe single van Janske ‘Ik ben weer terug’ is voor een gedeelte autobiografisch. Na een drukke tijd in haar prive leven zet Janske de komende tijd als zangeres vol in op haar comeback en solo carriere.

Janske:

Na een langere tijd als duo te hebben opgetreden is het fijn weer op eigen benen te gaan staan en mijn solo carriere meer aandacht te gaan  geven. Ik heb nog zoveel ideeen voor nieuwe liedjes die ik de komende tijd wil uitwerken samen met tekstschrijver Jack van Raamsdonk en mijn Studio Kees Tel. Mijn nieuwe single heeft een toepasselijke titel:  “Ik ben weer terug” ! Uiteraard verschijnt mijn single via Platenlabel Rood-Hit-Blauw. (Ronald)

Meer nieuws over de nieuwe single van Janske volgt rondom de release op 18 Maart 2020.

Link naar boekingen & info:

De rode BOEKNU!  button

Tel: 06 – 21446660

Abonneer u nu op Rood-Hit-Blauw voor de nieuwste clips en het laatste nieuws:

Clips: https://www.youtube.com/channel/UCwuWgYZz6iwWr3xAaYtZtEw/

Nieuwsbrief: https://www.roodhitblauw.nl

Janske…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie!

Laatste Nieuws

Janske staat met ‘Ik ben weer terug’ op eigen benen

Janske Mentzij vormde samen met Jack van Raamsdonk jarenlang het zangduo ‘De Hollandio’s. Dit was het gevolg van hun liefdesrelatie. Na negen jaar kwam daar in 2019 een einde aan. In navolging van Jack, die daarnaast al veel decennia een solocarrière heeft , probeert ook Janske met haar nieuwe single ‘Ik ben weer terug’ die op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt, een plekje te herroveren in het Nederlandstalige circuit.

“Ik ben weer terug” is een echt volks liedje, dat is echt het genre dat bij mij past en ook door de fans wordt gewaardeerd. Grotendeels is het autobiografisch. Ik denk dat veel vrouwen zich kunnen herkennen in de tekst als ze naar het lied luisteren. Eigenlijk lag de demo met enkel de eerste regels al lange tijd op de plank. Het lied werd bewaard  voor mij als ik weer een solocarrière zou beginnen’, vertelt Janske glunderend

Jack (van Raamsdonk) heeft naast zanger de reputatie als befaamd tekstschrijver, Hij heeft z’n woord gehouden en kreeg enige tijd geleden te horen dat ik de single wilde opnemen. Jack gaf aan privé en zakelijk goed te kunnen scheiden. Binnen een uur stond de tekst op papier. Met het concept ben ik naar de studio gegaan die het heeft geproduceerd. Vanwege de prettige ervaring die ik met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw had, was het voor mij geen moelijke keus om een platenmaatschappij te zoeken. Ronald is echt een kanjer die zich voor de volle 100% inzet ’,en de release voor mij verzorgt meent de zangeres uit Roosendaal.

De CD single ‘’Ik ben weer terug’’  is vanaf 15 janauari 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip die opgenomen is door Tom van der Borst zal ter ondersteuning van de single te zien zijn op Youtube en de bekende zenders.

Janske…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring